На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 62 157
  • 628
  •   4
Отговори
# 120
  • Бургас
Това пък защо?
Аз си пускам еднодневен пакет, но се бях ориентирала към е-сим.

# 121
  • Бургас / UK
Четох, че ако е изтеглено предварително в друга държава няма проблем да се ползва е-сим картата. Само на територията на Турция не може да се изтегли.
Прикачвам и отговор на един от операторите на е-сим карти.

# 122
  • София
Както с букинг.

# 123
Здравейте! Вчера бяхме на шопинг ден в Лозенград, пътувахме от Бургас. На влизане в Турция чакахме около 20-25 минути(9 часа сутринта), на връщане към България(17:30)нямаше нито една кола. Таксата дезинфекция я няма и от тяхна, и от наша страна. Някой посещавал ли е хотел в Лозенград, обмисляме следващия път да отидем с поне една нощувка и с децата 😅 На 6 и 8 години са.

# 124
  • у нас
Здравейте! Вчера бяхме на шопинг ден в Лозенград, пътувахме от Бургас. На влизане в Турция чакахме около 20-25 минути(9 часа сутринта), на връщане към България(17:30)нямаше нито една кола. Таксата дезинфекция я няма и от тяхна, и от наша страна. Някой посещавал ли е хотел в Лозенград, обмисляме следващия път да отидем с поне една нощувка и с децата 😅 На 6 и 8 години са.
На коя граница?

# 125
  • Варна
Вероятно Малко Търново, че на пътя Бургас - Лозенград. Вчера делничен ден е нормално да няма опашки. Виж днес и утре ще се чака.

# 126
  • Варна

Отсядали сме в Line Suite, в Центъра и в Royal Bilgic.
И двата имат паркинг. Първия е на 100м от главната. Втория е на пътя за Истанбул,след Мини Мол-а и без кола не става да мърдаш.
Line Suite не предлага закуска, но на 50м от него, на автогарата, има Велики бюреци.
Втория пък е близо до Волкан/Мангал заведение, което препоръчвам с все ръце и крака.
ММ предпочита този в центъра, защото не се налага да кара и търси къде да паркира.

# 127
Много благодаря за информацията за хотелите 😇  Границата е Малко Търново…завеяна работа 😅 Викам ще помогна на чудещите се дали да пътуват 😅 Ама най-важното не споменах…:)

# 128
Ние днес се прибрахме от двудневна разходка до Одрин. Въпреки голямото движение, бързо минава потокът, но много проверяват - техните на влизане и нашите на влизане. Ако може да се вярва на слуховете, след залавянето на голямото количество наркотици миналата седмица, турците уволнили всички, които са били на смяна и сега новите се пънат да се покажат, че са по-добри.

# 129
Здравейте, предстой ми пътуване до Турция. Въпросът ми е има ли начин да имам интернет и да ползвам разговори без да си включвам роуминга. Може би когато отида в Турция да си закупя карта или по друг начин. Тук в някои постове четох за e-sim, но не ми стана ясно за какво иде реч. Ще съм благодарна да споделите.

# 130
  • Бургас
Много са скъпи вече турските карти. 60 лв. с включени минимални минути и интернет, с валидност само 2 месеца за чужденци.
По-добре си пусни роуминг, или ползвай wi-fi.
e-sim е услуга тип виртуална карта, с която можеш да ползваш интернет навсякъде по света с минимални такси, но не всички телефони я поддържат.

# 131
  • Бургас / UK
Свързах се с аптеката до Марги аутлет.Изпратих снимка на списъка.След няколко часа ми пратиха бележка за сумата.На 12 .07 само ще мина да платя и да ги взема.Спестявам време и съм сигурна че всички лекарства които ми трябват ги има.

Здравейте! Ще ми напишите ли номера на тази аптека?

Или някой,ако има номера на някоя друга аптека,където знаят български и са сериозни.
Благодаря!!!

Редактирам се. Видях номера в по-горен коментар Blush

# 132
Много са скъпи вече турските карти. 60 лв. с включени минимални минути и интернет, с валидност само 2 месеца за чужденци.
По-добре си пусни роуминг, или ползвай wi-fi.
e-sim е услуга тип виртуална карта, с която можеш да ползваш интернет навсякъде по света с минимални такси, но не всички телефони я поддържат.
Как или къде мога да проверя дали моя телефон поддържа такава виртуална карта?

# 133
  • Димитровград
https://letmegooglethat.com/?q=%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0 … D0%B8+%D1%81+esim

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 18:20 от papaone

# 134
  • Бургас / UK
Пак съм аз за телефон на аптека. Този, който пробвах няма Уатсап .
Моля , за съществуващ номер .
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт