На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 57 767
  • 577
  •   5
Отговори
# 465
Кога са големите намаления в мола в Одрин. Визирам -70% или подобни на us polo? По коледа или януари?
Привет, вчера us polo бяха на 50% намаление в Марги аутлет.

# 466
  • Варна
Кога са големите намаления в мола в Одрин. Визирам -70% или подобни на us polo? По коледа или януари?
Привет, вчера us polo бяха на 50% намаление в Марги аутлет.

Поправете ме, ако греша, но според мен намаленията в Поло, Мадам Коко и подобни - са целогодишни и 100% фалшиви. Поне за Мадам Коко съм сигурна в това, което пиша. Имам предвид, че е написана една измислена начална цена и върху нея се прави уж 50% или 100% намаление или 2 на цената на едно, или второто на половин цена - цял куп маркетингови шашмалогии.
Това мисля аз, пък всеки да вярва в каквото си иска.

# 467
Чак пък 100% намаление...

# 468
Оказа се, че предпразнично ще ми се наложи да купувам диван. Има ли сайт, който да разгледам за мебели на достъпни цени и евентуално да отида на място да огледам после.

# 469
Някой да знае алтернатива на xyzal в турция и каква е цената?

# 470
  • Варна
Crebros 5mg , малката кутия 20табс, е 65 лири

# 471
  • Варна

# 472
Здравейте! Може ли да ми препоръчате аптека в Одрин? Как са цените и изискват ли се рецепти?

# 473
  • Димитровград
Цените са еднакви във всички аптеки в Турция.
Може да ги проверите на https://www.ilacabak.com/

# 474
Здравейте! Може ли да ми препоръчате аптека в Одрин? Как са цените и изискват ли се рецепти?

Рецепта трябва за антибиотик и за наркотичните (тези на зелена рецепта). За диабет инсулини и таблетки някъде дават, някъде не дават.
 Всичко останало се купува свободно.
В Одрин навсякъде говорят на български език, ще се разберете.
Цените на лекарствата са фиксирани - проверяват се на линка, даден горе.
 Цената на козметика и хранителни добавки не е фиксирана (колаген, витамини, кремове за стави и др).
Козметиката е много скъпа, добавките също. Пазаруването на такива стоки е излишно.

# 475
  • Пловдив
Само внимавайте, че има аптеки, в които лъжат. Като вземате много лекарства пишат тук там или бройка повече, или нещо, което не вземате и се усещате чак в България като си разтоварите стоките.

# 476
  • Варна

Хубаво е да отидете със списък с лекарствата, които търсите, като в него посочите и цените. Така ще стане най-лесно, бързо и няма да ви метнат. Влезте в сайта ilacabac и от там ще ги видите.
Всичко, което са ви написали е точно така. За лекарствата има смисъл да си вземете (в зависимост от това какво и за кого търсите), цените са държавно регулирани и са еднакви навсякъде (освен някои изключения)  ноо хранителни добавки  - не, те са по-скъпи от БГ.

# 477
Рецепта трябва за антибиотик

Издадена от турски лекар обаче.
Освен ако няма скорошни промени, но откакто при нас въведоха електронните рецепти, започнаха да отказват да продават с български хартиени рецепти.

# 478
  • Варна
Няма промяна. Октомври исках да купя антибиотик с бг рецепта и ми отказаха. Иначе други лекарства с и без рецепта купих.

# 479

В България 25лв., там 5… нямам думи. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт