За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 16

• 15 573
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
Prinx, на последната снимка е Shawn Dou.
Другите са Ji Chang Wook, Choi Jin Hyuk, Lee Min Ho, Jo In Sung, Park Bo Gum и Cha Eun Woo

# 16
  • пустинен пъпеш
Чудесно започва новата тема с класацията и многото снимки,харесват ми фините нежни накити на Seo Hyun Jin и Jeon Ji Hyeon.

# 17
Някой гледа ли сериал с един от осемте принца. На руски са го превели като “Мой вкус” Изгледах 4 серии и вече има целувка. Ще се включи и Ю на Роца. Лека вечер!
За лека нощ!
https://www.facebook.com/reel/3005846389589784?fs=e&fs=e
И за добро утро! Видя ми се много секси:
https://youtube.com/shorts/fVCGQikiU-I?si=YpB1k6XI7QE4tDMa

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 08:07 от victoria vassileva

# 18
rududu, снимката на Jeon Ji Hyeon е от реклама на някаква корейска компания за бижута STONEHENgE. Гледам, че сега Kim Ji Won им е рекламно лице

# 19
  • пак на Рив Гош
Аз за това не участвам в класации Joy.
Мъдра жена си ти! Joy

Някой гледа ли сериал с един от осемте принца. На руски са го превели като “Мой вкус” Изгледах 4 серии и вече има целувка. Ще се включи и Ю на Роца. Лека вечер!
Вики, аз го започнах, но след първите два епизода много се чудя дали да го зарежа, въпреки, че е романс с готвене (две теми, които ми харесват по принцип). Но нещо не успях да вляза в сериала.
Знам, че камеото на Ю Йон Сок е за епизода вдругиден. Затова още не съм решила дали да гледам епизоди 3 и 4 междувременно, заради евентуалните ястия в тях, или направо да видя епизода с камеото и да го зарежа окончателно.
А тия дни, ми попадна една статия, в която казваха, че вследствие на сериала, където действието се развива в град Чонджу, туризмът в града е нарастнал Grinning

# 20
  • България
Изгледах китайския When a Snail Falls in Love (2016)
Доста стар, актьорите почти не са избелени, интересно ми беше да ги гледам почти истински.
Главният Wang Kai е доста презрял за мен, но сигурно на повечето ще се хареса.
Извън класацията ми е, а изгледах сериала за две вечери, до последно ми беше любопитно какво ще се случи.
Без да имам интересен актьор за гледане писах 10 от 10 на сериала. Актрисата също ми беше безразлична, но историята си струваше.
Понякога съм изоставяла обещаващи истории заради безинтересни актьори/актриси.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 08:42 от МоарейнД (от книгата)

# 21
Роца, благодаря за новата тема Flowers Bouquet
Ще помисля как да гласувам. Не очаквах да е толкова трудно.

365: Repeat the Year с всеки следващ епизод ми харесва все повече и повече.

# 22
  • София
Уф, моят сериал става все по-добър, а вече минаха 18 епизода. Следващата ми граница при китайските сериали е 25-ти епизод, стискам палци да задържат нивото и след него. С основание чупи рекорди по гледаемост. Последните 4 епизода бяха малко по-бавни като темпо, но пък много важни за историята и с доста емоционални сцени.
Вече се появи и свръхестественият елемент.
Във форумите текат усилени дискусии кой кой е, какво ще се случи, кое защо се случва, кой е добър, кой се прикрива, кой ще се окаже предател, кой наистина е лош.

Китайките са кръстили главната двойка Ну-Ну и Ту-Ту (от имената ми Джин Ну и Ан Ту). Joy А милото Ну-Ну е толкова смотано - колкото добре се справя с машинациите и схемите, толкова си гълта граматиката около Ту-Ту.

И най-забавната ми реплика от последните серии - героят на Сяо Джан: "Знам, че на външен вид не съм нищо особено"...Убедена съм, че нарочно са я сложили в сценария!

И един от поддържащите актьори се оказа монах от Шаолин: https://www.instagram.com/changofshaolin/reel/DC4fBxsPdLs/

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 20:10 от ElzaFB

# 23
  • вятърничава
Роца, благодаря за темата! Гласувах, за мен изборът бе лесен.
365: Repeat the Year с всеки следващ епизод ми харесва все повече и повече.
На мен също!
Благодаря на МоарейнД, че писа за сериала и на Дани и другите, които го похвалиха.

# 24
  • България
Нали.
Очаквах да повтарят нещата по няколко пъти, а това си беше една много добра криминална история.

Китайският по-горе е без фантастичен елемент, но пак така с много добра криминална история.

# 25
Благодаря на МоарейнД, че писа за сериала и на Дани и другите, които го похвалиха.
Още  преди две или три теми съм писала за тази и други подобни драми Sunglasses
Аз се чудя що няма нова тема, а то имало, но мамата не ми съобщи за това Thinking

# 26
  • България
Най-после и аз се добрах до Blossom (2024)
Една от красавиците ми е в главна роля, главният също е красавец и първи епизод много ми хареса.
Дано политиката да не ми бъде в повече от това, което мога да понеса.
Другото се очертава добро, бях се затъжила за фентъзи/костюмна драма.
Два съвременни един след друг и изпаднах в абстиненция. Grin

# 27
Добро утро, мисля, че объркахме с темата за анкетите. Всъщност важната тема е във видеото по-долу!
https://www.facebook.com/reel/671838619160252

За който е в Лондон през юли
https://www.designmynight.com/london/blog/hyper-japan-japanese-f … 48C460pWFIZZMK75Q

Хубава седмица!

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 08:31 от victoria vassileva

# 28
Най- редовно си го посещавам, стига по същото време да съм си там.
Скрит текст:
Снимки от миналогодишното.

# 29
  • пак на Рив Гош
Това май е еквивлентът на нашето Japan Expo, което също е през юли. Аз се чудя за юни дали да не посетя корейския му малък брат, но още не съм решила.

Два съвременни един след друг и изпаднах в абстиненция. Grin
При мен е обратното - от 3 сериала с "халати" едновременно (Dear Hongrang, The Haunted Palace и The Prisoner of Beauty) почна да ми става малко байгън, затова ще захвана Our Unwritten Seoul, че да има малко равновесие Joy

Общи условия

Активация на акаунт