Предполагам, че на Роци ще й хареса - действието е бавно, постъпателно, без екшън и с очакване някой еднорог да намигне с око. Е, аз такъв сценарий съм подала?! 
То аз така изгледах и "Хон Ран". Сигурно два напрегнати сериала един след друг са ми множко... 

Дани, днес е почивен ден, не ме стряскай така, за момент реших, че съм си изпуснала работата покрай сериала.
То и при мен е Bank holiday, но съм ХО заради разликата в различните международни региони - САмерика и Азия 

), ама без мен, понеже съм в заслужена отпуска цяла седмица. И както си мислех, че ще имам време за сериали, така ми се струпват по малко задачки всеки ден и пак ще гледам основно след вечеря. Или преди закуска
.
).
, след първите изгледани 15 минути, остава на клончето.
Добре сте вие щом е логично във вашите сериали. А аз си блъскам главата и не мога да разбера толкова много неща в моя. И по форумите си блъскат главите и не могат да разберат. Изгледах всичките 20 епизода отново този дълъг уикенд, намирам някаква логика и имам подозрения, ама дали ще се окажат верни... Чак започнах да следвам темата в Weibo, белкем някой каже нещо, което съм пропуснала. Темата се превежда нещо от сорта на "Не мога да спя, защото не знам какво ще се случи". А гадовете (разбирайте - екипът на сериала) слагат подсказки даже в плакатите. Толкова картинки оградени с червени кръгчета разгледах последните дни в Rednote... И лошото е, че като е оригинален сценарий, няма и никой, който да даде поне малко инфо. Препоръчани теми