За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 16

• 16 565
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Относно китайските актриси спор няма, добре сте ги подбрали. Гласувах за Бай Лу и Д.Дилмурат.Smiley
Обаче при корейските съм крайно разочарован.Не видях Song Hye Kyo.Ок мога да преглътна липсата и, Но липсата на UI определено НЕ. Тя си ми е красавицата от корейските актриси.
IU я оставихме за класацията не само на красиви, но и на талантливи актриси.

# 76
  • вятърничава
Добре де, името и пише! Снимка има, какво още да направим?Отваряй ги тия очи!
Участниците в класацията бяха на база на нашите предложения и то по реда в който хронологично всяка от нас ги написа в темата. Следващия път се включи и ти с предложения и ще ги има и твоите фаворити!

# 77
  • Русе
Vanilla, да е  здраво момчето ти , да има куража да реализира мечтите си, смело да следва сърцето си и да вярва, че най-хубавото предстои! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover
Роца, честита да си! Бъди здрава! Пожелавам ти още много красиви емоции, споделени с любимите ти хора!

# 78
Добре де, името и пише! Снимка има, какво още да направим?Отваряй ги тия очи!
Участниците в класацията бяха на база на нашите предложения и то по реда в който хронологично всяка от нас ги написа в темата. Следващия път се включи и ти с предложения и ще ги има и твоите фаворити!
Ей че гневно отношение Laughing. Можеше просто да ме коригираш или да не си губиш времето с такава лекция и да пропуснеш.Осъзнах че съм сгрешил още след първият отговор.Последните месеци ги държа тия очи полуотворени и е нормално в даден момент да пропусна нещо. Но с тая бодибилдинг фен зона и тия петъчни поздрави започнах от време на време да чета между редовете Laughing

Пп: Роца, Ч.Р.Ден!

# 79
За малко следобедно настроение

# 80
  • София
Роца, честита да си и от мен! Пътувания, оппи, каквото си искаш да ти се случи, че и отгоре!

Така, моля ви за една голяма услуга! Ако някога реша ПАК да гледам сериал ПРЕДИ да са излезли всички епизоди - спрете ме! Умолявам ви!

Загубих си умственото здраве (което и иначе го нямаше много) с тоя пуст сериал. Тъкмо минава епизод 25, всичко що-годе спокойно, даже си мисля, еми, добре, да, малко забавиха темпото, една идея явно пада вече нивото, нормално - китайски сериал е все пак... И идва епизод 26!

И всичко е топ, нещата почват да се изясняват, стават разни калабалъци, напрежение на макс, викам си от кеф за нашия човек (разбирайте - главния), свършва епизодът тъкмо съм доволна и спокойна, мога да си чакам утрешните два... И мозъкът ми казва "Чааааакааааааай маааааалко! Това беше прекалено лесно и прекалено рано за китайски сериал като остават още 14 епизода".

И правя грешката да отворя социалните да видя какво се обсъжда и, естествено, гадните продуценти или който е там, сложили плакати за сериала, обаче в тях е пълно с подсказки! Пълно! Но са такива, че вместо нещо да ти изяснят, те вкарват в още по-големи главоблъсканици.  И се опитвам да си казвам, че това е просто сериал, няма нужда да задълбавам, още седмица и ще знам всичко. Но това е, че цял живот толкова съм харесвала ребуси, загадки, кримки и каквото се сетите подобно, че не мога да стоя спокойно сега.

# 81
  • вятърничава
Но с тая бодибилдинг фен зона и тия петъчни поздрави започнах от време на време да чета между редовете Laughing
JoyJoy
Не, това изобщо не беше гневно! Това ми е добрият ми тон.Ти, недей да се държиш като сина ми пък!
Сетих се колко ме беше яд в предната тема,когато забравих да предложа доста от многото си любимци за анкетата Cry
Бодибилдинг фен зона и петъчните поздрави ги пускаме,защото качеството на сериалите много падна и се налага да компенсираме с нещо интересно.

# 82
Ех, Елза, твоят ентусиазъм няма как да не се предаде и на мен, толкова живо и интересно споделяш емоциите си. Някаква романтика все пак има ли? Не че държа особено, но обичам добрата химия и двамата много ми харесват един до друг.

Преди време ви бях пускала ей този младеж, ама никой не каза дали го е познал - https://www.instagram.com/reel/DH9R-JXzxHR/?fbclid=IwY2xjawJ1xdN … BeAclM9Bk5sOvvS6g. Пускам го пак да се посмеете, ако сте го пропуснали тогава Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 18:17 от Vanillа

# 83
  • пустинен пъпеш
На клипа май е любимият на IU-Суки.

# 84
  • Русе
Vanillа, и аз като мисля като rududu...Суки в по-младите си години.

# 85
  • България
Не знам кой е Суки, но като млад Seo In Guk е имал подобна визия.
От темата го знам, нещо в мен умря, когато го видях пухкав и безличен. Laughing

# 86
# 87
  • пак на Рив Гош
Много, много ви благодаря за честитките и милите пожелания! Hug Да ви се връщат стократно!

В шеста серия на "Твоя вкус" ставаха чудеса. Или аз отново нещо не съм догледала. В ресторанта в Сапоро обикновен готвач в кухнята приготвя риба фуго?
Вики, това беше едно от "камъчетата в обувката ми" по отношение на този сериал - първо рибата фуго в обикновен ресторант, второ, ресторантът би трябвало да е френски (или поне с европейска кухня) и този тип риба изобщо не би трябвало да фигурира в менюто, за имената на ресторантите вече споменах... Отделно, виковете и пиянските сцени в първите серии ми дойдоха в повече.
Скрит текст:
Да не говорим, че целият екип знаеше, че идват инспектори от гида, което е нелепо. Обикновено инспекторите от гидовете идват без предупреждение именно, за да могат да оценят "ежедневното" състояние на ресторанта. Инспекторите от гида Мишлен, например, не само, че идват без предупреждение, но пазят и пълна анонимност, така че ресторантите да не знаят имената им или лицата им и да не могат да разберат точно в кой момент са били инспектирани и от кого.
Иначе в сериала, доколкото видях, май рибата фуго беше приготвена от героя на Ю Йон Сок и после, като стана "инцидентът", както го нарекоха, той закъсня да си признае и Тя пое вината върху себе си (защо, не разбрах).

Елза, тези дни се сетих за теб, докато гледах травъл-влогове от Чунцин. Почти ми се доходи в Китай Grinning

Vanilla, и според мен е Lee Jong Suk. Доколкото знам, като тийнейджър се е обучавал 3 месеца за айдъл, ама бързо са видяли, че не става за работата Grinning. После е бил модел, където се е справил доста по-добре.

# 88
  • София
Joy Роца, погледай още малко, та съвсем да ти се доходи. Аз специално Чунцин ще го повтарям живот и здраве. Страхотен град е и имам да си доразгледам   неща там.

Vanilla, има някакъв романс между главните (НуНу и ТуТу), ама са толкова смотани, милите, че ми иде да ги тресна с нещо - иначе са много сладки и имат и много сладки сцени заедно. Обаче май са го сложили по-скоро заради драмата, още е рано и не мога да кажа дали и как ще го развият. Но, ако заради романса ми се провали отмъщението на главния, лично ще ходя да убия, защото искам злобните гадини да страдат! Толкова пък да са отвратителни!

Не знам дали едно време сте били в хайпа на Изаура, обаче днес се сетих какво беше тогава и точно така се чувствам - само чакам да стане минутата на пускане на новите серии и съм се залепила пред монитора, отменям излизания и срещи, защото не мога да чакам повече от 22 часа, за да разбера какво става.

# 89
  • пак на Рив Гош
Ох, Изаура Joy! Такива спомени ми навява - празни улици и всички вкъщи пред телевизора да следим одисеята на Изаура, Леонсио и Жануария Joy. Същото беше и когато даваха  стария "Шогун" (с Ричард Чембърлейн и Тоширо Мифуне), който ме впечатли даже още повече Heart Eyes.

Чунцин определено изглежда впечатляващо! Особено по залез слънце, с всичките светлини на различните нива и корабите по реката. Разбирам защо го наричат cyber punk city и защо казват, че ти трябват солидни прасци за него Joy

Общи условия

Активация на акаунт