Как заспивате вечер?

• 3 830
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Нито на шум, нито на светната лампа мога да спя. Преди да си легна задължително пускам щорите,

И аз съм така. Ако съм на гости или хотел си нося маска за очи задължително .

# 31
  • По света и у нас
Не спя, гледам телефона докато очите ми откажат.

# 32
  • Поморие
Здравейте, интересно ми е, имате ли някакви ритуали преди сън?
Аз обикновено чета книжка преди сън и като се уморя заспивам. Мъжът ми пък заспива на телефона, скролва безкрайно някакви клипчета. Все му обяснявам, че не е здравословно да заспива с него, защото има много лош сън с често будене, въртене и т.н. ама не ме слуша. 😀
Скролвам във ФБ и се радвам на чуждото щастие. Мисля за житейските си несгоди и понякога пускам някоя и друга сълза. Накрая прегръщам новите надежди за по-добри дни и заспивам. Моля се нещо да не ме събуди и разсъни през нощта, че после до съмване няма заспиване...

# 33
  • Fairbanks, Alaska
От време на време се случва до мен да спре някой хладилник и цяла нощ да работи. Изобщо не ми пречи. Докато други се оплакват от шума от хладилния агрегат.

# 34
Чета книга.

# 35
  • В полите на Пирин планина
Свършва сериалът по Star Crime, загасвам тока, целувам мъжа си и "лека нощ".

# 36
  • Банско
С телефона или с книга за слушане. Очите ми започват да сълзят много ако използвам книга на хартиен носител. Но през деня си чета книжка😊

# 37
Аз ще си взимам мини лампичк за книгите, активно чета вечер, а ММ много мрънка 🤣

# 38
Задължително преди сън трябва да взема горещ душ, защото на другия ден може да не успея да стана, схваната от артрита. После слагам две високи възглавници една върху друга, спя полулегнала, гърбът ми е като бамбукова пръчка. Слагам още две възглавници под всеки крак, завивам се плътно до брадичката, стъпалата задължително отвити и заспивам моментално. Ако се събудя през нощта, няма повече заспиване. През деня спя седнала на дивана, че  да не се схвана, а нямам време за подготовка.

# 39
Имам си шкаф с играчки 😊

# 40
с чопрапки, специални без ластици Relaxed

# 41
  • Варна
с мелатонин желирани бонбони, иначе не спа.

# 42
с мелатонин желирани бонбони, иначе не спа.
Може ли да ги покажеш, че аз съм пробвала различни мелатонини и не ми помагаха особено.
Приспиването от него как ти е? Леко и плавно или рязко? Защото от всички, които пробвах едните направо ме залепяха за леглото и не ги пих повече😒

# 43
И никой не написа след секс, бива ли такива работи все едно сме форум трета възраст?
Един здрав разтърсващ секс действа много хубаво на съня, въпреки че понякога минава известно време докато се успокоят емоциите ако са били в повече.

# 44
Мен сексът ме ободрява. След секс чета книга и така заспивам.

Общи условия

Активация на акаунт