Как заспивате вечер?

• 3 829
  • 59
  •   1
Отговори
# 15
Лягам и заспивам. Спя като пън и едвам си чувам петата аларма сутринв работен ден. Почивните спя минимум по 10-12 часа, понеже през седмицата само около 7-8.

# 16
Преди сън прекарвам минимум 2 часа в гледане на ютуб - смешки и криминални истории. Но в хола, не в спалнята, защото лягам си доста по-късно от мъжа ми и не си позволявам да му преча с телефон/книга. Не ми влияе на качеството на съня - заспивам на секундата и имам много дълбок сън 7-8 ч.
В спалнята имаме телевизор, но го пускаме рядко, най-вече, когато някой от нас е болен и дреме в леглото цял ден.

# 17
Ние не сложихме телевизор в спалнята, не внасяме и телефони. Телефоните се слагат на беззвучен режим още с прибирането ни вкъщи. Ритуалите са ми : душ , миене на зъби, сресване и кремосване . Лягам и заспивам. Толкоз.

# 18
Откакто имам дете, тоест от 12 години и половина, лягам и заспивам на секундата. Тотално изтощена съм. Книги чете преди лягане само през ваканциите. Нямам сили през останалото време. Да не говорим, че и работата ми е свързана с много четене на текстове.

# 19
Слагам си телефона да се зарежда в кухнята, отивам мия зъби, малко нощна грижа за кожа (ако не ме домързи), целувам детето си, гася лампите, лягам и заспивам.

# 20
  • София
Преди винаги четях преди сън, но откак съм с очила за четене и ми се развали кефа. Чета Звездни компромати много често Simple Smile Още по-често просто си лягам и заспивам.

# 21
  • София
Лягам до мъжа ми, притискам се леко до него и заспивам. Нищо специално не ми трябва. Ама аз съм си доста поспалива, мога да спя по всяко време и във всякакви условия.

# 22
  • Варна
Ми заспивам там където съм - приспи ли ми се, трябва да е тук и сега. Ако трябва да стана, за да се преместя на леглото (примерно съм се унесла пред телевизора в дневната) значи да се ококоря  за поне още 3-4 часа. От времето на малките деца, аз имах време за себе си късно вечер - така си и остана. Заспиването е не преди 24 часа, с книга, филм, телевизия. Не ми пречат, даже ако някой загаси/намали звук, ми нарушава фоновия шум на който съм се унесла и пак ще ме събуди... Малко не сме за пример нашето семейство.

# 23
  • София /Абсурдистан
Преди сън много четене. Имам проблеми със съня.

# 24
И аз като мъжа ви си ровя в телефона..

# 25
Много се радвам, че в спалнята решихме да няма ТВ. Никакви телефони и таблети. Само книжки, списания и тиха любима музика

# 26
  • София
Преди заспиване си чета ел. книга на телефона. От бебе заспивам в 23.30 ч, може да се сверява часовник по мене. Винаги съм заспивала с книга, но вече не мога да чета хартиени. Будя се рано, 4 - 5 ч. сън са ми достатъчни. Но си лежа със затворени очи, не пускам тв, не ровя в тел. Хигиенните ритуали преди сън не ги коментирам - задължителни са.
Скъпия заспива още докато ляга на възглавницата. Каквито проблеми и  ядове да има  - ляга и заспива  като бебе. Спи непробудно  докато го събуди алармата.

# 27
  • Fairbanks, Alaska
Аз имам в спалнята и телевизор, и лаптоп и по никакъв начин не ми пречат. Отделно отдавна махнах стария полилей с масовите крушки и на него място съм сложил двойно луминесцентно тяло с като всяка лампа е 58 Вата. Луминесцентната светлина направо гали очите ми. Винаги спя на светеща лампа-спи ли ми се, няма сила, която да ме накара да стоя буден. На светеща лампа заспивам много по-бързо и така свети през цялата нощ. То аз си лягам и късно де-обикновено към 3-4 сутринта, но понякога стоя и до 9 часа.

# 28
  • София /Абсурдистан
Аз на светната лампа от банята спя само в хотел. След като веднъж се проснах по дължина на килима, предпочитам да си виждам какво имам под краката в непозната обстановка. Мога да спя и на светлината на нощна лампа, или на светлина от улицата. Обаче трябва да е тихо, иначе на шум не мога.

# 29
Нито на шум, нито на светната лампа мога да спя. Преди да си легна задължително пускам щорите,

Общи условия

Активация на акаунт