Как заспивате вечер?

• 3 828
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
с мелатонин желирани бонбони, иначе не спа.
Може ли да ги покажеш, че аз съм пробвала различни мелатонини и не ми помагаха особено.
Приспиването от него как ти е? Леко и плавно или рязко? Защото от всички, които пробвах едните направо ме залепяха за леглото и не ги пих повече😒
Допелхерц актив Мелатонин Желирани таблетки
Пия ги от 30 до 1 час преди лягане, че се заплесвам. Заспиването е плавно и си се събуждам нормално за работа

Предните бяха Fortex Сладки сънища Директ
сашета без вода със сладък вкус на зелена ябълка. Също доволна, смених ги, защото 30 пакетчета са доста боклук и преди тях на същата фирма хапчета.

Приятеля ми хърка и се мърда доста и се будех от всеки звук. Сега всичко ми е спокойно. Пия по едно и не съм усещала преумора или да спа по 10 часа усещане.

# 46
  • По света и у нас
Интересното е, че ако има мъж до мен много лесно заспивам за 1/2 минутка. Но ако няма не мога да се отлепя от телефона.

# 47
И никой не написа след секс, бива ли такива работи все едно сме форум трета възраст?
Един здрав разтърсващ секс действа много хубаво на съня, въпреки че понякога минава известно време докато се успокоят емоциите ако са били в повече.
О, да.
Мъжа отнася плувката след секс, като стой че гледай.

# 48
  • София
rf22, секса се подразбира, защо да го споменаваме като някаква хвалба?

# 49
Абе чета коментари и хич не виждам някъде да се подразбира, може би аз не схващам...
Иначе тогава е най подходящия момент за двойки с деца, като заспят вечер и тогава идва момента. Сутрин или през нощта много ми разбива сънят или трябва да се събудиш половин един час по рано и за работни дни не е много подходящо.

# 50
  • Somewhere far away
С лаптопа.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 13:55 от Deathcrush

# 51
  • Out of the Mix
Абе чета коментари и хич не виждам някъде да се подразбира, може би аз не схващам...
Иначе тогава е най подходящия момент за двойки с деца, като заспят вечер и тогава идва момента. Сутрин или през нощта много ми разбива сънят или трябва да се събудиш половин един час по рано и за работни дни не е много подходящо.

Joy

Нищо не се подразбира, ама айде.

Иначе за двойки без деца сутрин преди ставане е супер.

С бившата в 6.30 се разбуждахме, плескахме се 15-на мин. здраво, че дивото си зове, след това кафе, нагласяше се, карах я на работа и по задачи. Действа много тонизиращо, освободил съм напрежение, тя заредена също. Иначе не ми е най - любимият момент сутрин, обичам да си стана, да се поразведря, след което между 11.00 и да кажем 19.00 по всяко време. Joy
Вечерно време леко са ми паднали батериите понякога и не всеки ден съм машина, но пък тогава не се бърза и ласките са по-продължителни от всякакво естество.
Та, идеалният норматив ми е по 2 пъти.

С Лап или с Топ? Joy

# 52
  • Somewhere far away
Няма лап - има само топ. Имам си специална табуретка, на която го държа докато заспя. Wink

# 53
  • София
Нямам проблеми със заспиването, само да си легна и вече се пренасям в света на сънищата.
От учителя ми по философия знам и помня, че има "два влака" за стабилен сън - преди 10 и малко преди 12, когато си легне човек. Преди 10 много трудно да ми се получи, но се старая преди 12.

# 54
  • София
Аз се опитвам напоследък да огранича технологиите преди заспиване. Прочетох, че скролването преди сън е като да се опитваш да паркираш кола, която се движи със 100 километра в час, и ми хареса...

# 55
  • София
Аз се опитвам напоследък да огранича технологиите преди заспиване. Прочетох, че скролването преди сън е като да се опитваш да паркираш кола, която се движи със 100 километра в час, и ми хареса...
И аз преди скролвах, но също попаднах на доста публикации и си го наложих хич да не взимам телефона в леглото.
Сравнението е добро, ще го запомня.

# 56
Тик-ток, със слушалки.
Понякога чета с четец.

# 57
Май имам някакво ОКР, заспивам бързо, но преди това завивката ми трябва да е идеално изпъната, възглавницата да не ми е “сплескана” и всичко да е тихо и тъмно.
Случвало ми се е да задремя на филм, но съзнанието ми ме дава напълно да заспя докато не изгася лампата/телевизора. Но заспя ли веднъж, ако ще и блокът да се тресе няма да усетя.

# 58
  • София
Хаха, едва ли е ОКР. Аз всяка вечер изпъвам чаршафите, тупам възглавницата, за да "бухне" (каня се да сменя типа възглавница, но се колебая още) и се уверявам, че бутилката ми за вода е до леглото. Освен това ми е по-спокойно, ако съм си приготвила или поне намислила дрехите за другия ден според задачите ми, за да не се лутам сутринта. Спя на тъмно задължително.
Спане на светло - следобед, в кола на път, в самолет - хем мога, хем не е пълноценно.

# 59
Преди ритуалът за сън включваше четене  на книга. Сега се боря с детето зверче, което е уморено, но отказва да заспи вече и до към полунощ. Няма кой друг да го приспива след развода.

Общи условия

Активация на акаунт