Къде греша? Какво искат жените?

• 3 238
  • 130
  •   1
Отговори
# 15
  • Далечният изток
Нон стоп всички заедно вкъщи 24/7.... Брррр тръпки ме побиха Rolling Eyes
Остави жените, виж твоята жена какво иска. Далеч съм от мисълта, че всичко, което иска, трябва да ѝ се поднася на тепсия, но както е казано, а и ти сам го разбираш - мъжът е щастлив, когато жена му е щастлива.
Жена да е щастлива като чисти къща и домакинства?! Това да е пред очите ми, пак няма да го повярвам. Това само ти си го мислиш обаче. Тя била свръх амбициозна като домакиня... Глупости на търкалета.
Не ѝ вярвай. Най-вероятно се старае да не те разочарова и да ти се доказва, че и нея я бива в разни неща, но до там.

# 16
На мен си ми прилича на следродилна мини депресийка.
А и може да е от типа жени, които са малко мазохистки – искат да поемат задачите на целия свят, за да са после жертви и да кажат – как трябва всичко те да вършат.
Лично за мен – давай подкрепа по основните неща – любов, секс, гушкане, пари и внимание към детето. Другото остави тя да даде знак какво и как го иска. Не се подлагай и бутай за всичко.
Детето никакви ясли – до 3 години поне е добре да е с родителите си.

# 17
  • София
Имам чувството, че един и същи съвършен мъж постоянно пуска различни теми с варииации по случая от аз съм милионер в хоум офис и върша всичко, до просто съм хоум офис и върша всичко, а жената недоволна.
Иначе, хора с много пари и да си стоят двамата вкъщи без никаква външна помощ звучи меко казано абсурдно. Вземете домашна помощница и градинар, детегледачка, за излезете вечер, поканете си гости, изобщо, нужно ли е да изреждаме тук нормалните неща, които биха направили и хора с по-скромни доходи.

# 18
Семейни приятели с деца нямате ли? Скучно ви е според мен. Две години заедно нон-стоп? Аз работя от вкъщи, но ако и мъжът ми работеше от вкъщи, сигурно щях да подлудея. Детето-то не играе ли вкъщи с някое дете на неговата възраст? Понякога чувам "мамо" по 200 пъти на ден. С други хора не общувате ли? Ясно, че сте партньори и се обичате, но нямате ли нужда от това да общувате и с приятели?
Ти не си ли я питал тя какво иска?

# 19
Жена ти има ли някаква професия, работила ли е, мисли ли да се връща на работа? Може пък да и липсва среда. 
Иначе по едно двегодишно дете с двама родители в къщи задачите би трябвало да не се усещат, та чак и да се мрънка.

Вземете си прислужница и бавачка и жена ти да се връща в офиса.

# 20
Ако е голяма къщата, нормално е да се изморява жената. Но по-неприятна е умората от еднообразието. Това да си по цял ден на едно и също място и да правиш една и съща досадна и глупава работа като чистене и подреждане, е скапващо.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 10:25 от alex_jp

# 21
Ако вземете помощници и изпратите детето на ясла, какво ще правите по цял ден? Когато човек не е зает,  мисли глупости. ( Изпада в депресии, намира си гадже,  зависимости и т.н.т)
Вариант е да я попиташ какво точно иска и да и го осигуриш, но си мисля, че тогава ще има друг повод да се оплаква.

# 22
  • Варна
Нужно ли е да гадаем? Просто я попитай какво иска.

# 23
Значи един заможен мъж, който работи 2 часа месечно и една неработеща жена не могат да се правят с 2 годишното си дете и домакинството? Това си е подигравка към работещите на пълно работно време родители, справящи се и доволни от живота си.  Или по- скоро някой скучаещ дава воля на фантазиите си.

# 24
Мен домакинстването ме кара да мисля за глупости. Направо, ако по цял ден това ми е единственото занимание може и за убийство да започна да мисля. Не знам, кой заблуждава мъжете, че ако жената не се занимава с тази дейност, ще скучае.
А пък, ако къщата е по-изолирана и няма бърз достъп до град, в който кипи живот, също може да депресира.

# 25
  • Somewhere far away
Истина е това - прекалено многото свободно време не води до нищо добро.

# 26
Нещо ми е невероятна тази тема. Чак толкова съвършени мъже няма. Ако можеше да чуем гледната точка на съпругата, дали тя щеше така да се изрази и това да разкаже.
То богат, то добър, то само вкъщи седи, то само помага, ремонти прави, с нищо друго не се занимава.
Съжалявам, но не вярвам.
Плюс всичко останало ако всички седят 24 часа заедно вкъщи от месеци, как ще се понасят изобщо. Колкото и да сте добри, започвате да се дразните един на друг.
Не вярвам всичко написано да е точно така.

# 27
  • София
Истина е това - прекалено многото свободно време не води до нищо добро.
Липсата на интереси не води до нищо добро. Човек с пари и свободно време ако не знае какво да прави значи е с две мозъчни клетки, едната за равновесие.

# 28
  • Далечният изток
Ами друго си е да ходиш на работа и за цели 8 - 9 часа да се откъснеш от дом, семейство, деца, мъж. Ако съм само вкъщи и две години за мен са залепени нон стоп дете и мъж, и аз ще недоволствам, даже недоволство е много слабо казано - аз бих откачила...

# 29
  • Somewhere far away
Това да имаш интереси, не означава да си зает с тях нон стоп.
 в случая на автора не е проблем това - проблема е точно прекалено многото свободно време, в резултат на което почва да мисли глупости и да търси проблеми дори и където ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт