Къде греша? Какво искат жените?

• 3 237
  • 130
  •   1
Отговори
# 30
Мен ми се струва, че темите се пускат от чат джи пи ти за изкуствен трафик. Simple Smile
Да, звучат много идентично и таргетиращо тези "мъже".

# 31
Вие наистина ли вярвате, че написаното е точно така?

# 32
Не това сигурно е от ония теми с един единствен пост и авторът няма да се появи повече.

# 33
  • София
Ами друго си е да ходиш на работа и за цели 8 - 9 часа да се откъснеш от дом, семейство, деца, мъж. Ако съм само вкъщи и две години за мен са залепени нон стоп дете и мъж, и аз ще недоволствам, даже недоволство е много слабо казано - аз бих откачила...
Стига, бе. Човекът твърди, че изкарва ужасно много пари с два часа работа месечно. Защо стоят вкъщи? С малко дете могат да обикалят зимата по топли страни, а през останалото време навсякъде другаде. Могат да правят какво ли не, просто не знам откъде да започна да изброявам. Това само човек без пари би стоял вкъщи по цял ден, още повече са двама. Единия гледа детето, другия отива на плуване, фитнес, спа и прочее. На по два часа да си разделят времето с детето и да не са големи мозъци пак ще измислят хиляди неща за правене.
Казвам го като човек стоял вкъщи бая с дете, но имах възможности, то всеки, който стои вкъщи има, иначе детето на ясла, мама на работа. Та вкъщи е условно понятие. Колкото повече финанси, толкова повече варианти. Тази тема е пълна измислица и то недодялана.

# 34
Не това сигурно е от ония теми с един единствен пост и авторът няма да се появи повече.
Помага на жена си,  не може да губи време тук.

# 35
Колко пък много свободно време има жена с 2 годишно и голяма къща?
И да, като имаш интереси извън чистене и домакинстване, не остава много свободно време всъщност. Човек в едно хоби да задълбае и не остава време за друго.
А, да, Бояна ме подсети, човек с пари и свободно време може да не си седи нон стоп  у дома.

# 36
  • София
Човек с пари взима една жена на половин ден, която идва сутрин и слага да се готви нещо за обяд, пуска пералня, зачиства, глади и каквото е нужно оправя и като и тръгне в 1 часа къщата блести, има сготвено и тн. Междувременно майка е била на разходка с детето и може като се прибере да обядва, да сложи детето да спи и да си полегне и тя, или да си пусне сериалче.
Пък двама души да не се оправят с едно жилище и дете, вие ще изкарате, че някой толкова чисти, че мие прозорци всеки ден или какво толкова има да се прави? Имам приятелки с по три-четири деца и без помощница, оправят си се и поработват даже. Неработещите и с пари зимата с месеци са по топли места, а лятото по морето.
Пак казвам, тая история е много недодялана измислица, не може да има такъв проблем като описания. Има саможиви хора, но и те не скучаят с време и пари.

# 37
  • София
И аз не мога да повярвам на темата.
Ние едно време, като децата бяха малки, правехме така. Уикенда, пролет и лято излизахме всяка вечер в квартала. Събота следобед си беше "моето време" - разхождам се сама, шопинг или нещо друго.

Инстаграм богатите мацки всеки уикенд са на спа със семейството.

# 38
Тоест темата е пързалка от А до Я .
Или човекът силно преувеличи, че е обезпечил финансово семейство с 2-3 часа работа в месеца.
За помагането в гледането на вече не чак толкова малко дете също е в сферата на вероятностите.

# 39
Или иска да живеят като онази инстаграмърка Балерината, която по цял ден пече хляб, готви и изглежда изтерзана и нещастна, разлика за разлика от мъжа си.

# 40
O, човеко, какво правите! Загубили сте се като хора и като двойка - та вие сте два робота - единия поддържащ къща, другия двор, отглеждащи дете. Поставили сте го на пиадестал и сте подчинили живота си да го обгрижвате. Но не сте само вие - всички някак попадаме в капана да се обезличим и да отглеждаме децата си. После това дете отлита и ние оставаме двама чужди в един дом.

В моя дом няма как да влезе домашна помощница, защото ще шетам преди тя да дойде и това само ще ме натовари Simple Smile Дори майка ми като дойде да ми помага ме дразни. Може и жена ти да е като мен.

Обаче - започнете упорито да имате време за теб и време за нея - време, което да изкарате сами някъде ИЗВЪН къщи. И моля няма нужда да се чувстваш виновен, че си бил на бира с приятели, а тя е била у дома. Дори е здравословно да не сте постоянно заедно и да има доза здравословна ревност. Само, че може да сте го докарали до там, че да няма с кого да се видите ... Ще ходите тогава на спорт, процедури, по магазините. Но примерно 2 дни в седмицата да има всеки от вас по няколко часа ЛИЧНИ. И не оставяйте, защото има да се прави едикакво си това да отиде на кино.

Всяка седмица намирайте кой да гледа детето и отидете някъде само двамата или с приятели като двойка. ВСЯКА!

Колко често пътувате? Ходите ли по почивки и екскурзии или седите у дома щото детето да не слънчаса? Оставяте ли го на някого за ден два - вие да идете някъде?

Превърнали сте живота си в небивала пенсионерска скука, вероятно и самите вие не сте най-големите купонджии, пуснали сте се по монотонноста на ежедневието и ТЯ първа усеща неудволетвореността от нищоправенето. Това, че да има дете и е било мечта, не означава че интелектуално, емоционално и така нататък няма други нужди.

# 41
  • Out of the Mix
Човече, нямаш ли хобита?

Не спортувате ли?

Аз не си представям живота без 2-3 неща, които обожавам и правя всеки ден, не и 3-те, но един ден ще е едното, на другия - другото.

Едното може да е от вкъщи в обособено помещение, за спокойствие и отдаване, нещо творческо, друго навън, извън имота, сред природата, на въздух, извън бита.

На колко сте години?

Интересно в кой град/село сте?

Най - елементарното нещо, което бих правил е при наличие на баба/баби, идват в къщата, а с жената заминаваме за 3-5 дни някъде, и това ще е периодично минимум 2 пъти в месеца.

Чужди хора да ми шетат и аз не обичам.

Единствено, ако е прогимназия или хасиенда, което е абсурдно за поддръжка, бих ангажирал за отвън градинар, нещо по овошките, раиграса.

Вътрешната част на къщата ще е заключена и външни хора не биха се допускали, особено без мое присъствие.

С животни не бих се занимавал никога.

Т.е. при възможности, се концентрираш върху живота, а не да му робуваш.
Автоматизираш и делегираш.

# 42
Излизаме и пътуваме редовно и сами и с приятели и с роднини, забавляваме се основно заедно. Тя си ходи по козметици, фризиори, на шопинг с приятелки. Аз спортувам и имам доста хобита но в момента те са когато има време. Трудно ми е да се насладя ако те  имат нужда от мен. Това време ще излети и един ден няма да му се играе така с мен.

Въпроса ми беше по скоро как да я накарам да се чувства по добре, казвате да дам повече пространство и това опитвам но те харесват и искат да сме заедно и леко се цупят когато правя опити да дам пространство получава се все едно я оставям да се оправя само.

Много коментиращи изглежда мислят, че се оплаквам от жена си, ако е прозвучало така грешката е моя.

Взимам съвети как да я направя по щастлива и виждам много добри такива за които благодаря, понякога е трудно да се погледнеш от страни.

Дорис много точно я описа тя също не иска да и чистят и се дразни когато майка и и помага. Просто това я изморява в повечко.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 12:05 от RandomTatko

# 43
Намери си работа на 40 часа, връщай се в къщи намусен и вмирисан като нормален българин!
 Седни на масата и мрънкай, не прави нищо в къщи, а през уикенда излизай по мъжки по кръчми.
Кажи , че е време да се връща на работа,защото детето е на 2 години,  а сметките си вървят.
Ако имаш под ръка и любовница комшийка още по-добре.
Само така, ще оцени и малките жестове и охолния живот, които си й предоставил!

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 12:09 от Roshelle

# 44
Ако и три пъти в седмицата се прибереш пиян и едва ходещ, веднага ще и си изпари желанието да сте като сиамски близнаци.

Общи условия

Активация на акаунт