Къде греша? Какво искат жените?

• 3 240
  • 130
  •   1
Отговори
# 45
Ти не разбираш! Ако ще рая да сътвориш - омръзва!
Трябва нещо да се случва, да се развивате САМОСТОЯТЕЛНО!

И не, те не се сърдят като не си там - ти имаш някакви психически наслагвания че трябва да си нонстоп с тях!
Дори детето няма нужда постоянно и двамата родителя да са там - има нужда и самичко да играе в стая, за да стане психически здрав човек! Има нужда да поскучае - за да е креативно. Има нужда от баща за пример, а не за другарче за игра.
Бъркаш ролите!

# 46
Намери си работа на 40 часа, връщай се в къщи намусен и вмирисан като нормален българин!
 Седни на масата и мрънкай, не прави нищо в къщи, а през уикенда излизай по мъжки по кръчми.
Кажи , че е време да се връща на работа,защото детето е на 2 години,  а сметките си вървят.
Ако имаш под ръка и любовница комшийка още по-добре.
Само така, ще оцени и малките жестове и околния живот, които си й предоставил!

😂😂😂 ще излъжа ако кажа, че не съм си го помислял и може би от там идва разочарованието ми, чувствам, че няма място за мрънкане а не е така тя просто се уморява.

# 47
  • София
Ама че захаросана пързалка...

# 48
Изморява се тя, от скука.
Ако казаното от теб е вярно, глезоти се.
Или в леглото сте зле.

# 49
  • Далечният изток
То нали детето спи при нея?
В леглото ясно...

# 50
Ако не е пързалка темата..

В реала има и такива двойки. Дали авторът изкарва парите си с високите технологии или с "по-ниски", не е по темата - има отдавна доста заможни хора и финансите не са проблем за тях.

Тъжното е, че тази жена живее само в 2-та квадрата на леглото си, в което спи с детето.
Защо не сте отделили детенцето досега в детска стая? Добре е децата да се адаптират много по-рано от 2 годишна възраст да спят отделно от родителите (освен ако няма здравословни причини).
Добре е поне на този етап детето да ви вижда, че се обичате, имате обща спалня, където може да идва на сутринта, евентуално. После с времето, ако искате да сте в отделни спални, добре е на детето да се каже, че... поради това че единият хърка примерно, се налага другият да спи отделно, или че другият има проблеми със съня и затова се налага. Ако обаче сте двама разделени в къщи, децата разбират това, разбират когато родителите живеят проформа заедно, но всеки живее живота си.

Отстрани погледнато авторът доминира цялото пространство - къщата, двора, времето си.. Жената е само част от целия този антураж.

Домашната помощница нищо няма да промени. Забележете - помощниЦА, не помощниК. Прието е жени да вършат тази работа поради редица причини.

Представете си да си сменят ролите за 10 дни - тя да разполага с времето си както авторът, да се радва на деня, на нощта, на самостоятелна спалня, на двора и т.н. А той да прави всичко онова, което прави тя.
И после да пише как е...

# 51
Това е период, ще имате още доста покрай детето. Намирайте време за вас двамата. Не се фокусирайте върху недоволството. И аз в този период бях недоволна, повечето жени сме били. Продължавайте да се грижите за отношенията, да си говорите и подкрепяте. Нещата ще стават по-добре, но родителството е безкраен период и няма да е цветя и рози.

# 52
Какво да намират време за тях двамата.
То очевидно, че имат предостатъчно време, но жената не го иска хаха.
Спи с детето... моля ви.
Детето няма ли си отделно креватче? Макар и във вашата спалня да е все още. Приспивате го при вас и го пренасяте в неговото легло. Защо го оставяте да спи при вас и между вас.
За мен това е червен флаг. Така се изолира мъжа и се губи близост между партньорите.

# 53
  • Out of the Mix
Значи нямате никакви проблеми, ако и в кревата сте ок.

От какъв зор се натискаш да я "караш" да се чувства по-добре?

Самият факт как живее безгрижно, на ръце трябва да те носи.

Тя сама трябва да ти казва, когато има нещо, не да се натискаш ти.

Ти си гледай твоите си неща, и й дай въздух, сексите се редовно всеки ден, после всеки си движи, каквото има, партнирате си в домакинските неща.

Абе, омръзвало...

На мен нищо не ми омръзва.
Хубавото не омръзва, тия мераци, цЪ.

# 54
Дари всички пари за благотворителност и ще се реши проблемът, какъвто и да е той (не разбрах).

# 55
Дари всички пари за благотворителност и ще се реши проблемът, какъвто и да е той (не разбрах).

Редовно дарявам.

А секса не ни е много но е хубав грубо по 2-3 пъти в седмица трудно е да се организираме за повече 😅. Вярно е че трябва да го отделим, но не ни е било проблем да сме си интимни.

# 56
  • Далечният изток
Никой не разбра...

Цитат
тя често се оплаква, че е уморена и прави коментари, че се грижи по цял ден за него и коментари ако ми се наложи да свърша нещо.
Какви коментари?
Щом се оплаква, че е уморена и че изцяло грижите за детето са от нейна страна, значи всичко, което каза за твоето участие, нещо издиша...
Ама то и нещо от време на време "да помогнеш" за твоето дете и твоя дом, не е достатъчно. Или вършите заедно каквото трябва да се върши - колкото тя, толкова и ти,  или щом действително имаш много пари, назначаваш домашна помощница или детегледачка, или и двете.
Това за коментарите, ако ти се наложи да свършиш нещо, не го разбрах, ако може това да уточниш.

# 57
Ееее, не знам, явно сте идеален, но тя нещо се криви.
Колкото повече се навирате да угаждате, толкова повече ще я дразните.
А ако се вкислява, ако не сте покрай нея постоянно – явно просто проявява форма на контрол.
Няма рецепти тук, такава си ви е жената. Сам ще намерите начин.

# 58
Мен ме интересува друго. Как човек работи няколко години и подсигурява пари за поколения напред? Нещо странно ми се вижда. Според мен тя не те усеща като мъж. Ти вършиш всякакви женски работи, а основната задача на един мъж е да изкарва пари (и да помага вкъщи, но най вече да работи). Вие сте 24/7 заедно, то на жената и писва. Поне тя да започне работа (ако желае).

# 59
  • София
Има хора, които са убедени, че вършат всичко, а не правят нищо. Авторът вероятно е от тях и смята, че като присъства в къщата и вече гледа детето. Познавам такъв случай, нямаше убеждаване, че всъщност той е второто дете.
Мисля, че авторът трябва да си намери работа, защото мъж без работа е точно тоя тип, за когото писах в горното изречение. Второ бебе, мотае се в краката на жената с убеждението, че е и  Аполон, и мис Даутфайър. По-добре да ходи някъде в офис или по срещи, поне да остане жената само с едно бебе.

Общи условия

Активация на акаунт