Египет /Тема 18/

• 48 118
  • 741
  •   2
Отговори
# 705
  • Пловдив
О, това променя играта!
Най-добре е да се обадя на Руал Травъл и да питам. Благодаря! ❤️
Вие намерихте с коя агенция да пътувате?Руал са големи скъпари .
За априлската ваканция мисля ,че ще е студено морето в Египет.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 19:39 от slavei4e

# 706
  • Beyond the Frontiers
Защо да няма места за април?
Може някой хотел да няма места.

За априлската ваканция записванията започнаха още септември. И така е всяка година.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 19:13 от Galactic Voyager

# 707
Не знам. Нямам идея. Водят се ранни записвания и не мислех, че ще е такова мазало. Не подозирах,че толкова отрано местата се запълват.
Аз оферти исках още преди месец за октовмри, но плановете се промениха.
Ние запазиме де😆след 100 телефонни разговора. Емералд Травел, 4 -12 Април. Последните 4 места в самолета.
Хотелът ни е Bellagio Resort and Spa.
Избирахме между него и Jasmin Palace.
Обяснявам си го с ученическата ваканция. Всички искат тогава. Поне така ми казваха навсякъде.
Жената от агенцията ми каза, че трябва много бързо да реагираме, защото до края на деня ще се заемат тези места.
В Desert Rose ми казаха на едно място, че има, а на друго, че няма. Но някак ми се видяха ненужно много пари за този хотел при положение, че няма да стоим там през повечето време.
Обадих се на три, четири агенции и двама човека ми казаха, че просто местата са много ограничени и всичко живо им звъни за там и за тези дати.
А аз си мислех, че повечето народ вече е ходил и няма да има толкова желаещи.
Явно хората повтарят, потретват. На нас ще е за първи път.
До три дни трябва да решим окончателно.
Единственото, което ме притеснява е колко топла ще е водата(да не мрънка ММ, аз море не обичам чак толкова и не отивам заради това).
Ние така или иначе ще имаме пълни три дни екскурзии, в които на плаж няма да идем.
Отдавна плануваме Египет.
Никога не ми е бил особена мечта. Отивам А да видя чудесата му и заради историята.
Дойде му ред просто 🙂
Руал и Бохемия са си едно от скъпите агенции. Ние сме били в Рим с Руал, но наша близка работеше там тогава и бяхме много доволни.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 21:46 от Caroline_Bingley

# 708
На Беладжио плажът е с тинесто дъно, иначе няма големи отливи.

# 709
Ами в крайна сметка каквото такова.

# 710
Оказа се, че Руал са само "параван" на агенция Онекс, която организира екскурзиите до Египет. Т.е. Онекс си ги качва и рекламира/представя през Руал..
 Но за Онекс толкова лоши неща чух, че Египет отпада на този етап. 🙂

# 711
А Онекс са "параван" на хотела и местните екскурзоводи?

# 712
Някой има ли впечатления от този хотел
Serenity alpha beach 5, Hurgada?

# 713
  • Sofia
Какви "паравани" и конспирации нищите........
Онекс си е нормален тур оператор.

# 714
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не се връзвайте на тролове, ако правилно помня преди тук ни дебнеха страшни опасности. Явно от войни, опасности и нападения е минала на конспирации.

Тюлип, Египет не е задължителна дестинация. Не искаш - не ходи. Тук си е топло, слънчево и интересно и без теб.

# 715
На нас ни смениха днес хотела.
Поне е още по-хубав от предишния.
Направо луди станахме с този Египет.
Единственото, което ме притеснява са многото часове и да не наредят една след друга екскурзиите и да е цял ден обикаляне и никаква почивка.
Не, че това ми пречи. Аз така се зареждам.
Детето ме притеснява, че много ще й дойде.
Избрахме си и екскурзиите😊

# 716
  • София
Оказа се, че Руал са само "параван" на агенция Онекс, която организира екскурзиите до Египет. Т.е. Онекс си ги качва и рекламира/представя през Руал..
 Но за Онекс толкова лоши неща чух, че Египет отпада на този етап. 🙂
Ти направо ме уби. Заради някаква световно неизвестна тур. агенция задраска цяла една държава. Едва ли някой в Египет ще страда заради липсата ти.
Ако освободиш и темата от присъствието си лично аз ще бъда много доволен! Омръзна ми да чета тъпотии!

# 717
  • Beyond the Frontiers
Има места на 3 и 5.04 за Шарм, има места на 4.04 за Хургада, 4.04 Кайро и Хургада.

Иначе напълни се един полет 4.04 Кайро и Хургада, в единия на 4.04 за Хургада има само 3 места.

За сега има демек. Въпрос е, че почват и хотелите да обявяват изчерпване на местата.

А иначе всички са решили да плащат на 100%, че да си похарчат левовете и е лудница във фирмите.

# 718
На нас ни смениха днес хотела.

Наистина имате късмет! Беладжио е един от хотелите, които не си заслужават по личното ми мнение. Хигиената, когато бяхме в него, е с отрицателна величина.

# 719
Моите пари са си в евро.
Иначе лудницата е навсякъде.
Аз работя с пари и направо не знам как ще се оправяме.
За нашия полет имаше 4 места вчера. Днес вече няма.
Сега е потвърдена на 100%.
gereta, не знам какъв е бил. Чета отзивите в букинг и въобще не ги знам хотелите.
Сега този изглежда супер. А плажът особено е много, много красив.
Аз както казах отивам за история.
Нямам никакви очаквания. Да не кажа, че съм и скептична. Но ще видим. ММ е много ентусиазиран.

Общи условия

Активация на акаунт