Страх или оправдание?

• 8 874
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Мен пък не ме е срам. Никой не знае какво има в куфара ми, а и да знае - данък обществено мнение не плащам. Аз например доста купувам бельо, пижами и анцузи на сина ми от България - отпуска съм, имам време да се шлая по магазините, качествени са, защо пък не?! Не бих ги определила като евтини, така че цената не играе роля.

Да се посмеете сега - понеже август се прибираме в България, наобратно (до учебниците по български, чорапите на Пирин Хил и разните гащи) редовно си носим около два килограма изчистени и изпечени печени чушки, а от прабабата за любимия правнук две тави (изсипани в пликове) локумени кифлички.

# 271
  • По света и у нас
Само един буркан с печени чушки са ми идвали с разхерметизирала капачката. От 6-8 кашона вече.
Но лютеница има и в руския махазин и в арабския, просто в малинчо е 2 пъти по-евтина и си струва доставката вместо да мъкна 200 кила буркани.

# 272
Лютеница слагам по 2 буркана едросмляна в куфара на детето, толкоз. Тази година ще нося домашна баница, цяла, вита. Така съм решила 😆.
Малинчо са много зле откъм срок на годност и много скъпа доставка. Когато се научат всичко да е изрядно, отново ще им стана клиент.

# 273
Пренасяла съм колофон, насипен, у пликче
Поради което, ме отбиха от излизащите на Хийтроу барабар с куфарчето и щателно ми провериха багажа барабар с бельото пред погледите на минаващите.
Живот на ръба водя!

# 274
  • По света и у нас
Ами може би отдавна са пазарувала при тях защото не съм виждала изтекла годност на продуктите.
Единствено съм чувала, че месото не било ОК преди 2 години и затова не съм и поръчвала.

# 275
Точно затова ще нося цяла баница. Подготвила съм реч, ниска захар, бла-бла Simple Smile
Колофон мирише силно, против мравки ли?

# 276
Точно затова ще нося цяла баница. Подготвила съм реч, ниска захар, бла-бла Simple Smile
Колофон мирише силно, против мравки ли?
Не! За запояване! Представи си как обяснявам на не особено добър английски, че това е материал за … заваряване … понеже не знам как е запоявам. 😂😂😂

# 277
Трябваше да си подготвите реч предварително. Аз говоря добре, но не умея да лъжа и ми личи. Затова предварително измислям какво да лъжа, ако ме дръпнат за проверка Simple Smile. Забавлявам се, защото ненавиждам всичко свързано с пътуване, особено наземен персонал, събран от кол и въже, поради липса на кадри.

# 278
  • Далечният изток
Понеже много разводнихте, веднага ви давам идея за тема в чужбинския подфорум - Какво си нося от България.

# 279
Аз продължавам да се чудя защо се сравнява нещо за децата/внуците, осигурено с любов и грижа, с поръчка на кашон душ гелове.

# 280
  • Далечният изток
Деверът е поръчал на майка си. Ако иска, и един палет ще ѝ поръча. Това, че тя е прехвърлила купуването на другия си син, а той от своя страна на жена си, е съвсем отделен въпрос.

# 281
Деверът е поръчал на майка си. Ако иска, и един палет ще ѝ поръча. Това, че тя е прехвърлила купуването на другия си син, а той от своя страна на жена си, е съвсем отделен въпрос.

Напротив.Двамата се бяха разбрали преди много време за тези така жизненоважни и специални душ гелове.Просто отсъстваше организация и стана всичко в последния момент,затова и си мисля,че мм ме попита дали може да взема душ гелове.
Ама,даже и да исках,трябваше да си махам моите вещи от чантата,та да му побера поне една част от душ геловете на брат му.
А това няма как да се случи,защото в чантата държа много по-важни неща като портмоне,телефон,мокри кърпи,напитка за мен и малкия,памперси,храна за детето,подложки,ако се наложи някъде да му сменям памперса….
Отдолу под количката също е ограничено мястото,защото държа дъждобран за количката,одеало,едно лятно наметало,ако му блести на малкия директно в лицето.

# 282
Моля те, бъди сериозна. Всяка дрогерия в Германия и в цяла Европа продава торбички и торби. Ти 10 душгела, ако купиш, една торба още няма да ти пробие дупка в портфейла. Трябвало да извади нещата си от чантата, голяма трагедия. Съчувствах ти донякъде, но тук вече ме загуби.

# 283
  • Далечният изток
В началото на темата друго каза...

# 284
Моля те, бъди сериозна. Всяка дрогерия в Германия и в цяла Европа продава торбички и торби. Ти 10 душгела, ако купиш, една торба още няма да ти пробие дупка в портфейла. Трябвало да извади нещата си от чантата, голяма трагедия. Съчувствах ти донякъде, но тук вече ме загуби.

Ти да не си мислиш,че мястото под количката има такъв обем или че издържа такава тежест?!
Или аз да мъкна торба със склададжийско количество?
В началото на темата друго каза...

И какво точно?

Общи условия

Активация на акаунт