Страх или оправдание?

• 8 908
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • Deutschland
Какви са тия душ гелове? Марка нещо. Любопитствам.

# 76
Не знам авторката колко е дребнава, но тук повечето постове мега дребнаво забиха в душ геловете, та изпуснаха основния проблем - очакването на едни хора някой да им свърши услуга, понеже ей тъй. Егати дребнавото треперене да не вземеш да се прее*еш да купиш нещо малко по-скъпо, само защото можеш да изюркаш някой да ти свърши услуга по братски, орташки или комшийски. Братът е някакъв селяндур, стиснал бузките, ама душичката му трепва за тези 'тъпи' луксозни душгелове. Пари няма да си ги поръча, обаче авторката е виновна. Като ще се поръчват, той да ги поръча с ГГБГ или Габко от Германия, ама тогава ще трябва да се бръкне, нали?

# 77
Какви са тия душ гелове? Марка нещо. Любопитствам.
Пише по-напред в темата: Kneipp.

# 78
  • Далечният изток
Е що да си поръчва, като майка му се прибира от Германия и ще му ги занесе...?!

# 79
Което поражда въпроса защо майка му направо не ги купи и занесе. Цялата му рода са там, а до снахата опрели да изпълнява поръчките.

# 80
Снахата не работи, само детето гледа, доколкото разбрах. Не е като да върши нещо съществено, което ù отнема много време.

# 81
Което поражда въпроса защо майка му направо не ги купи и занесе. Цялата му рода са там, а до снахата опрели да изпълнява поръчките.
Аа,тя знае за тези така много важни душ гелове,ама щото двамата братя са се били разбрали,е логично аз да съм тази,която да изпълнява тази задача.ММ вика,че майка му нямало да може да ги намери,а тя е влизала в точно този магазин много пъти,повечето даже с мен.Но борави с тиктока яко.

Нарцис,ходя и аз на работа,но и аз имам ангажименти като управление на документи,изпращане на писма,записване на часове,ходене по доктори заради детето(заради ваксини,или не дай си Боже,защото е болно)..вкъщи също имам работа,а когато времето не е добре,да измислиш и да занимаваш детето.А на децата бързо им омръзват заниманията.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:37 от Анонимен

# 82
Нарцùса, всички работим, но и пазаруваме. Все ще намери сили да сложи още нещо в количката, докато е в магазина за личните си покупки. Брат му пък е на работа до 16 ч. Толкова рано ли затварят магазините в чужбина?

П.П. Да гледаш дете е едно от най-съществените работи. А тя даже и на работа ходи.

# 83
  • София /Абсурдистан
Ако има лоши отношения, родата да си се оправя.

# 84
И**си и драмата, като прочетох в началото историята си рекох, че за цял палет душгелове става въпрос, пък то били няколко бройки. Хайде по-спокойно, знаем че някои сте се закопали здраво с тая чужбина и не е за всеки като цяло, ама не е нужно да си го изкарваш на родата, само щото не са избрали същия път, така да го наречем.

# 85
Хвърлих поглед колко струва една опаковка - към 3 евро.
3 по 10 (понеже искал 10 опаковки) са 30 евро.
Доставка България-Германия зависи къде може да иде и над 50 евро.
Реално говорим за нещо между 70 и 100 евро, но ако вземаш минималната заплата в Германия са си много пари.
Кажи на мъжът ти като толкоз иска да си плаща от неговият джоб, теб да не те занимава.
Ти можеш да пратиш две-три опаковки, но не повече.

# 86
  • София /Абсурдистан
Аз от Германия си поръчвам разни неща с Габко. Евтина е доставката, 3.60 лв за кг.
https://www.gabco.org/page.php?id_page=25

# 87
Аз от Германия си поръчвам разни неща с Габко. Евтина е доставката, 3.60 лв за кг.

И все пак 30 евро са си 30 евро.
Тоя не може ли 2-3 да поръча ами направо 10?!
Утре ще поиска 100 защото нали в Германия парите ги берат от дърветата.

# 88
Ти хубаво си ми споделила линк към този сайт,ама по принцип ако някой много желае да си вземе даден продукт на дадена марка,сам ще си търси доставчици и тн.
Аз също от много време насам ползвам българска козметика,но първо се свързах с производителите дали изпращат в ЕС,защото не ми е удобно да занимавам когото и да е било с такива глупости.Ами,иказа се,че пращат поръчки извън БГ.Иначе щях да си търся друга марка.

# 89
  • София /Абсурдистан
От БГ за Европа доставят със Спиди предимно. Другите куриери са скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт