Прогноза за времето

• 1 942
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
Не знам какво ползва моя телефон, но ме уведомява за дъжд поне час предварително, с нотификация. Същото е, когато ще спира да вали.

# 31
И моят също пуска нотификации, но често дъжд не се случва. Облачно е, но сухо. Моето приложение излиза като Weather, но като вляза в него, долу пише AccuWeather и кога последно е обновило информацията.

# 32
  • София
Прогноза за времето - това е термина. Там си играят едни вероятности, ама и 99% процента да е написано, че ще вали, ония 1% си го има и може да сме точно в него.

Фраза - на отделни места е възможно да превали и прегърми - не зная кой от вас може да предположи с точност, аз не се наемам Simple Smile

Та искам да кажа, че където и да гледате... това е прогноза, може и да не се сбъдне точно или да се обърне вятър или да се окаже, че много бърз циклон преминава. Програмата с уж точната прогноза се казва Windy.

# 33
Слънчезара, кое Уинди? Излизат ми 2 приложения, едното синя иконка като сонар, другото голямо червено W.

# 34
Какво да кажа - мъка Disappointed Relieved

# 35
Прогноза за времето - това е термина. Там си играят едни вероятности, ама и 99% процента да е написано, че ще вали, ония 1% си го има и може да сме точно в него.

Фраза - на отделни места е възможно да превали и прегърми - не зная кой от вас може да предположи с точност, аз не се наемам Simple Smile

Та искам да кажа, че където и да гледате... това е прогноза, може и да не се сбъдне точно или да се обърне вятър или да се окаже, че много бърз циклон преминава. Програмата с уж точната прогноза се казва Windy.

Откакто спътниковите снимки влязоха в ежедневна употреба прогнозите станаха много точни. Скоростта на циклоните също се измерва. Ами, ако баричното поле е без градиент какъв вятър ще се появи???
Освен това вероятността има плътност.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 00:57 от vl

# 36
  • София
Слънчезара, кое Уинди? Излизат ми 2 приложения, едното синя иконка като сонар, другото голямо червено W.

Моята иконка е червена с бяло.
https://www.windy.com/?48.767,9.183,5

# 37
Бе то много хубаво приложение било, благодаря. 💜

# 38

Моята иконка е червена с бяло.
https://www.windy.com/?48.767,9.183,5
Благодаря, тъкмо щях да тегля синьото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт