❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 27 627
  • 795
  •   1
Отговори
# 300
Исках да попитам- вие приемате ли някакви добавки или витамини (фолиева, витамин Д, Б комплекс, омега 3)?
Аз вземам пренатални витамини, фолиева киселина и омега-3 още от седмицата преди да забременея. Пренаталните са ми Alive Complete Prenatal, като в тях също има фолат и DHA, но е по-малка доза, та затова взимам и допълнително. Но като ми се гади много, капсулата рибено масло ме кара да повръщам, та тях ги спрях засега. А между другото от сайта iHerb ми излизат много по-евтини пренаталните.

# 301
Деси, две таблетки колко mg са? Да сверя часовника, че аз пия по една само.

# 302
Деси, две таблетки колко mg са? Да сверя часовника, че аз пия по една само.

Предполагам за фолиевата питаш. Моята е на неофолик 0.4мг. Тоест две таблетки са 1мг.

# 303
Аз пия само фолиева киселина 2 по 1 таблетка.
Първата АГ ми каза да не пия нищо друго, аз на своя глава пия и витамин Д.
После втората АГ ми каза същото да не пия нищо друго, никакви витамини под формата на химия през първия триместър, каза, да наблягам на плодове и зеленчуци.
И че на следващия преглед (в  ще пуснем изследвания на витамини и всичко.
Но аз все пак се притеснявам за дефицити, защото преди съм имала особено б12 и Д.

# 304
Ако прецениш пробвай Омега 3 на Wiley’s Finest Fish Oil Prenatal DHA, по време на хранене са и поне на мен не ми надъхват.
Исках да попитам- вие приемате ли някакви добавки или витамини (фолиева, витамин Д, Б комплекс, омега 3)?
Аз вземам пренатални витамини, фолиева киселина и омега-3 още от седмицата преди да забременея. Пренаталните са ми Alive Complete Prenatal, като в тях също има фолат и DHA, но е по-малка доза, та затова взимам и допълнително. Но като ми се гади много, капсулата рибено масло ме кара да повръщам, та тях ги спрях засега. А между другото от сайта iHerb ми излизат много по-евтини пренаталните.

# 305
Аз пия единствено фолиевата кна и от време на време магнезий на своя глава. При мен за щастие почти всичко неприятно изчезна, но от 3 дни се появиха силни болки в кръста, като изключим това се чувствам прекрасно

# 306
Аз бях днес на преглед при АГ на частно. 10+1г.с. съм, но ембриона отговаря на 11+1 (и с първата бременност вървеше седмица напред. Видяхме крачета и ръчички и сега чакам феталната морфология. Ще направя консултация с ендокринолог да пуснем пак TSH и за гестационен диабет ще се следя както и с първата

# 307
Със сребърна вода.
Аз съм с първа временност, в 13та седмица съм и доколкото мога да преценя, имам леки симптоми- чувствителност в гърдите, до 11та седмица мнооооого ми се спеше и рядко имам някакви спазми.
Аз пия само фолиева киселина.
А я ми кажете какви капки за нос мога да ползвам.От няколко дни съм съм с ужасна хрема и едва дишам.

# 308
Със сребърна вода.
Аз съм с първа временност, в 13та седмица съм и доколкото мога да преценя, имам леки симптоми- чувствителност в гърдите, до 11та седмица мнооооого ми се спеше и рядко имам някакви спазми.
Аз пия само фолиева киселина.
А я ми кажете какви капки за нос мога да ползвам.От няколко дни съм съм с ужасна хрема и едва дишам.

Тонимер бебе

# 309
Здравейте,
Бременна съм в 10 г.с. няколко дни след еднократно кафеникаво зацапване ми откриха хематом. Моля Ви да споделите при Вас как се е резорбирал и довел ли е до някакви усложнения.

# 310
Няколко странички по назад обсъждахме точно хематомите. На мен ми го откриха преди 6та седмица заедно с отлепяне, на прегледа в 9та вече се беше резорбирал и отлепване почти нямаше. Трябва ти почивка и лежане, ако прокървиш тичаш до спешен кабинет Simple Smile
Здравейте,
Бременна съм в 10 г.с. няколко дни след еднократно кафеникаво зацапване ми откриха хематом. Моля Ви да споделите при Вас как се е резорбирал и довел ли е до някакви усложнения.

# 311
Момичета, първата фетална с вагинален или коремен ехограф е?

# 312

Моята лекарка ми каза,че ще е и с двете. Ще кажа със сигурност след утре.

# 313
При мен прегледа почти всичко с коремния, но накрая мина и на вагинален, за да измери шийката и да огледа още няколко неща от друг ъгъл.

# 314
  • малкия йеросалим
А на първата фетална вижда ли се добре бебе? В смисъл краченца,ръчички...оформено човече.
Сега като ходя при гинеколога, който ме следи виждаме само мъничка точици, но не оформен плод.

Общи условия

Активация на акаунт