❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 30 907
  • 795
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Събирам мнения за пренаталния тест в CellGenetics- Niptify. За колко работни дни излиза, доволни ли сте и тн?

# 526
  • София
Здравейте! Събирам мнения за пренаталния тест в CellGenetics- Niptify. За колко работни дни излиза, доволни ли сте и тн?

Има тема за пренаталните тестове и може да прочетеш повечко мнения там.

Потърси я, 100% някой ще е ползвал и ще има актуални впечатления.

# 527

Здравейте, аз направих точно този тест. Взеха ми кръв в четвъртък, и точно следващия четвъртък излязоха резултатите. Доволна съм.

# 528

Аз също съм доволна, взеха ми кръв във вторник, следващия вторник излезна резултата.

# 529
Правих към тях. За 7 календарни дни излезе теста. Изпраща се в Естония. Изобщо, адски коректни.

# 530
Аз също направих този тест и съм доволна. В понеделник дадох кръв и в петък излезна резултата.

# 531
Здравейте, имам въпрос. Часа ми за първата фетална морфология ми го записаха на на 22.07. т.е. сега за вторник и ще съм 11г.с. +2 дни и искам да попитам според вас не е ли рано и има ли някакъв вариант да ми кажат пола на бебчо тогава. Нямам абсолютно никакви претенции, каквото - такова, но съм много нетърпелива и любопитна и затова искам да разбера на някоя мама да са и казали пола в тази седмица на първата ФМ. По принцип термина ми беше за 08.02. но съм в тази тема поради причината, че коментирахме с АГ , че ще съм с планово секцио края на Януари (поради скорошно такова) .. Благодаря Ви ❤️

# 532
Здравейте, имам въпрос. Часа ми за първата фетална морфология ми го записаха на на 22.07. т.е. сега за вторник и ще съм 11г.с. +2 дни и искам да попитам според вас не е ли рано и има ли някакъв вариант да ми кажат пола на бебчо тогава. Нямам абсолютно никакви претенции, каквото - такова, но съм много нетърпелива и любопитна и затова искам да разбера на някоя мама да са и казали пола в тази седмица на първата ФМ. По принцип термина ми беше за 08.02. но съм в тази тема поради причината, че коментирахме с АГ , че ще съм с планово секцио края на Януари (поради скорошно такова) .. Благодаря Ви ❤
Ами мен за ФМ ме върнаха на 12+3, защото плода беше само 4.8см, а трябвало поне 6 да бъде за прегледа. Да не би да върви голямо бебчето и затова да ви викат толкова рано?
За пола, на нас в 13та г.с. ни сподели предположение, но на този етап каза, че не е 100% сигурно.

# 533
Здравейте, имам въпрос. Часа ми за първата фетална морфология ми го записаха на на 22.07. т.е. сега за вторник и ще съм 11г.с. +2 дни и искам да попитам според вас не е ли рано и има ли някакъв вариант да ми кажат пола на бебчо тогава. Нямам абсолютно никакви претенции, каквото - такова, но съм много нетърпелива и любопитна и затова искам да разбера на някоя мама да са и казали пола в тази седмица на първата ФМ. По принцип термина ми беше за 08.02. но съм в тази тема поради причината, че коментирахме с АГ , че ще съм с планово секцио края на Януари (поради скорошно такова) .. Благодаря Ви ❤
Ами мен за ФМ ме върнаха на 12+3, защото плода беше само 4.8см, а трябвало поне 6 да бъде за прегледа. Да не би да върви голямо бебчето и затова да ви викат толкова рано?
За пола, на нас в 13та г.с. ни сподели предположение, но на този етап каза, че не е 100% сигурно.
Ами не, точно за седмиците си отговаря см. Последния преглед беше преди 4 дни и беше точно 3.10см като за 10г.с. точно

# 534
И аз него правих, още не са ми излязли резултати а вече мина 1 седмица.

По другия въпрос и на мен първата ми фетална е в 13 гс

# 535
Аз правих нифтипро в геника. Него избрах и с първата бременност. Взеха ми кръв четвъртък в 15 часа и в сряда на обяд беше готов резултата

# 536

Мен също ме върнаха, казаха ми че е твърде рано и ми записаха час в 13та седмица. (Въпреки че бебето ми върви по-голямо) Докторката също ми даде предположение за пола, като каза, че по натам ще се потвърди от моята АГ.

# 537
Да споделя иначе, че предположението на доктор Галева в 12+0 на ФМ за пола се потвърди от пренаталния тест Simple Smile

# 538
Да споделя иначе, че предположението на доктор Галева в 12+0 на ФМ за пола се потвърди от пренаталния тест Simple Smile

Значи и при нас вероятно ще се окаже права. Каза, че е почти на 100% сигурна. По термин бях в 11+4, а според размерите на бебето в 12+2. Ще разбера на 04.08 дали е познала, но вероятно да. Надеждата ми за момиче се изпари Grinning

# 539
Здравейте, имам въпрос. Часа ми за първата фетална морфология ми го записаха на на 22.07. т.е. сега за вторник и ще съм 11г.с. +2 дни и искам да попитам според вас не е ли рано и има ли някакъв вариант да ми кажат пола на бебчо тогава. Нямам абсолютно никакви претенции, каквото - такова, но съм много нетърпелива и любопитна и затова искам да разбера на някоя мама да са и казали пола в тази седмица на първата ФМ. По принцип термина ми беше за 08.02. но съм в тази тема поради причината, че коментирахме с АГ , че ще съм с планово секцио края на Януари (поради скорошно такова) .. Благодаря Ви ❤️

Здравей и аз съм точно с термин 08.02 , но с планово секцио за края на Януари. И моя прена тест е Понеделник 21.07 11+1 , не мисля,  че е рано. Имали майки , които са правили прати за пола или просто си го казахте. Ние мислим с второто ни и надявам се последно бебе🙈,  да  направим . С каката , не направихме и ми остана така желание. НО , как ще стане с прена теста , като дойдат резултати аз ще видя пола ,  а искам да е изненада . Някой има ли идеи.

Общи условия

Активация на акаунт