❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 25 311
  • 795
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, включвам се и аз с термин 8.01.
Та да попитам как се справяте със силното гадене и повръщане и имате ли такова....аз имам чувството, че от всичко ми се повръща.... единственото, което ме спасява за поне час е лимонов сок...
Та ако някоя мама е открила трик споделете.
Лека бременност на всички!

# 61
Аз не съм повръщала, но редовно ми се гади (особено от храна и миризми) и единственото, което ми помага е студена, газирана вода с лимон.

# 62
Записвам се и аз с термин 30.01.2026🤗

Чухме сърчицето и се поуспокоих вече.
За момента имам само гадене, не съм повръщала, но гаденето е много силно, повдига ми се от всякакви миризми дори от парфюми и миризма на кафе ( а толкова много обичам). Помага ми единствено вода с лимон като изпия.
Някои дни съм като парцал нямам никаква енергия, в други дни кипя от енергия чак не мога да спя.

Казаха ми да отида пак на преглед чак началото на юли, струва ми се много далече.

# 63
И аз се включвам отново след прегледа днес .Чухме сърчицето ,всичко е наред ,плацентата е високо и няма опасност да е превия ,както бях миналия път .Следващия преглед ми е на 23.06 и тогава ще пуснем и прена теста ,вече ще съм в 10г.с.

# 64
Здравейте! Включвам се и аз . В 11та г.с съм , на 25ти ще правя първа фетална морфология. Как се движите с килограмите , имам чувството,  че аз качвам със скоростта на светлината.  Преди 59кг, сега в 11та г.с съм 64кг. Вече с качени 5 кг. Мисля , че и спирането на цигарите оказа влияние , но все пак.

# 65
Аз за момента съм 1кг нагоре, но качих 3 преди да забременея, така че се радвам че за момента не са много, за да балансирам малко 😀 Аз живея на таратор и салати и това доста помага да не качвам, просто нищо друго не ми понася.

Да ви се оплача.. от 3 дни ми се гади от кафе, но ако не пия започва едно зверски главоболие и се насилвам да пия по половин поне. Вие как сте с кафето?

# 66
Аз за момента съм 1кг нагоре, но качих 3 преди да забременея, така че се радвам че за момента не са много, за да балансирам малко 😀 Аз живея на таратор и салати и това доста помага да не качвам, просто нищо друго не ми понася.

Да ви се оплача.. от 3 дни ми се гади от кафе, но ако не пия започва едно зверски главоболие и се насилвам да пия по половин поне. Вие как сте с кафето?
Зле изобщо не мога да пия след като ми закъсня 2 дена и започна отвращението от кафе не мога и не мога да пия опитах и цял ден ми се гадеше вчера за сефте повърнах вече не знач какво да ям но ще пробвам това със салати и таратор че то от всичко ми става гадно

# 67
За момента не съм качила и честно казано се надявам да успея да е така до към 4 месец поне. С първата бременност качих 7кг надявам се и с тази да не са повече от 10лг

# 68
  • малкия йеросалим
При мен всеки ден с кафето е различно. Има дни в който всяка миризма ме дразни сутрин и тогава не ми е до кафе.Тогава го пропускам и пия към 9 часа като ми олекне.Друг път се събуждам без никакви оплаквания и с кеф си пия кафенце след като закуся.
А я споделете как сте със спирането на цигарите?
По принцип не съм луд пушач, пушех до 7-8 на ден преди да забременея. Сега обаче за разлика от някой храни и кафе ми се пуши и си позволявам по 2-3 на ден Sad((
С предните две бременност ги спрях от ряз, а сега не знам какво ми става....

# 69
Дори не мога да помириша кафе в момента, затова се радвам че реших да го спра още преди трансфера, бяха две ужасяващи седмици на абстиненция със страшно главоболие, но поне сега не ми липсва.

# 70
Аз иначе си пия кафе всеки ден, нямам проблем и ми е силно необходимо за да мога да започна работа. Притеснявам се, че всеки ден вдигам малкия многократно, понякога го нося и до 4 етаж, а е 15кг... Надявам се на следващия преглед другата седмица всичко да е наред и може би ще питам да пия нещо допълнително

# 71
За килограмите, за момента не са мръднали, не се ограничавам.

Искам да ви попитам назначиха ли ви някакви изследвания - кръв, урина и тн
На мен ми казаха за следващия преглед, който е в 12 г.с., това не е ли далече, такава ли е практиката?

# 72
Обичайно след регистрацията в ЖК пускат изследвания, да.
Аз днес бях на втори преглед. Всичко е наред, отговаря си на 9+2, чухме сърцето. Но много неприятно ме изненада АГ-то като ми връчи документ какво включва пакета за проследяване при тях и стана ясно, че не може да се следя там без да купя този пакет. Въпреки че работят с НЗОК. А този пакет е 900 лв и включва някакви неща, които са си със стандартните си цени + което е по каса, просто сметнати общо. Но не можело преглед за преглед да си плащам, което мен ме шокира. Защото имам допълнително здравно и мога да си възстановявам разходи от прегледи, манипулации, изследвания, но не и от пакети. Силно съм разочарована. И сега ще трябва да си търся и да се следя при някой, при когото никога не съм ходила...

# 73
Confessor, сега разбирам, че ако е пакет не може по фонд,  значи и при мен ще отпадне лекарката и болницата, понеже са с пакети, но каза, че ще коментираме следващия път цени и какво включват. Благодаря ти за информацията!

Аз днес бях на втори преглед. Всичко е наред, отговаря си на 9+2, чухме сърцето. Но много неприятно ме изненада АГ-то като ми връчи документ какво включва пакета за проследяване при тях и стана ясно, че не може да се следя там без да купя този пакет. Въпреки че работят с НЗОК. А този пакет е 900 лв и включва някакви неща, които са си със стандартните си цени + което е по каса, просто сметнати общо. Но не можело преглед за преглед да си плащам, което мен ме шокира. Защото имам допълнително здравно и мога да си възстановявам разходи от прегледи, манипулации, изследвания, но не и от пакети. Силно съм разочарована. И сега ще трябва да си търся и да се следя при някой, при когото никога не съм ходила...

# 74

Попитайте дали не може пакет.
При мен може просто се изплаща накрая с всички документи.
За Дженерали става въпрос

Общи условия

Активация на акаунт