❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 27 479
  • 795
  •   1
Отговори
# 105
При мен е същото и вчера точно се бях шашнала, че нещо не е наред, защото гърдите не ме боляха толкова. Е, днес пак си ме болят. Гледам да се владея, защото си давам сметка, че не мога да ходя на прегледи през 4 дни и през останалото време да се панирам. Едвам ще дочакам прегледа в четвъртък.

# 106
+1 вече почти нямам болки в тях, но постоянната болка в стомаха и гаденето са по-ужасни и силни от всякога. Принудих се да почна да пия гавискон и антиметил, пък дано да има ефект, че ако това ме чака до края направо мога да се гръмна 😂😂😂

# 107
Мен пък гърдите грам не ме болят, определено са се уголемили но дотам, за сметка на това и при мен гаденето вече е непоносимо, по цял ден ми се гади и вече нищо не помага. Трябва да се консултирам с док да ми изпише вече нещо. Този Антиметил помага ли ?

# 108
Здравейте, момичета? Аз съм 8 + 5 и днес малко се шашнах, защото напрегнатите ми гърди станаха по-меки. Слава Богу по-късно бях на преглед и аг каза, че всичко е наред, пулсът беше супер, ембрионът 2,41см. Аг каза, че с образуването на плацентата някои симптоми ще отпадат. При вас как са тези неща? (Гаденето ме държи още обаче)
Аз също сутринта леко се шашнах, точно заради това че гърдите ми станаха по-меки. Повръщането ми е нередовно, а и съм на пролутекс, така че... Чак другата седмица в края съм на втори преглед и се надявам всичко да е наред.

# 109
Еми днес започнах да пия и двете неща, някакъв уау ефект не виждам засега, пак си ме боли, но повръщането поне го няма

# 110
Здравейте момичета!! Бремена съм 8 г.с от два дни имам лека болка ниско долу в корема, днеска бях на преглед при моята лекарка, бебчо е добре. Съмнява се от цистит с тази цел пуснахме стерилна урина, за сега ми изписа НоШпа, но на мене НоШпа никога не ми е действало. Искам да попитам някой от вас имала ли е цистит или чувства ли такава болка като моята?

# 111
За цистит можеш да пиеш и уробиотик - то е на натурална основа и може да се пие от бременни дори и превантивно. Преди време имах повтарящи се цистити и само това ме оправи.

# 112
Lina915, много ти благодаря за отговора, а болки имаше ли по време на цистита?

# 113
Здравейте момичета!! Бремена съм 8 г.с от два дни имам лека болка ниско долу в корема, днеска бях на преглед при моята лекарка, бебчо е добре. Съмнява се от цистит с тази цел пуснахме стерилна урина, за сега ми изписа НоШпа, но на мене НоШпа никога не ми е действало. Искам да попитам някой от вас имала ли е цистит или чувства ли такава болка като моята?
От цистит никога не съм получавала болки в корема. Миналата година имах брутален цистит придружен с кръв. Изписаха ми антибиотик.
Дано при вас е нещо по-леко и безобидно. Ще стискам палци.

# 114
И аз не съм имала болки в корема, но много ме болеше като пишкам и постоянно ми се пишкаше. Знам, че при някои момичета има болка ниско долу, така че добре сте направили да пуснете урина. Дано всичко е наред 🤞

# 115
Болката е придружена с парене, също така имам парене и болка при уринирване. Бяхме пуснали обикновена урина, там се видяха изменения и за това сега чакаме, стерилната и по нея ще стане ясно дали ще се пие антибиотик. Ох и друг път съм получавала такива симпоми, но тогава бебчо го нямаше и не съм го мислила толкова. А иначе без цистит в начална бременост имахте дискомфорт, придърпвания около матката? 🙂

# 116
Здравейте, бъдещи мами. Записвам се и аз с термин 17.01 и двуплодна бременност, първа, планирана, но все пак с изненада, че са две. В 7г.с. Чухме пулса. Следващия преглед е на 19.06. Знаете ли подходящ пренатален тест за близнаци? АГ ми каза, че за близнаци не са много надеждни, защото при проблем не може да се установи на кой от двата плода е.
Относно симптомите - имам силно гадене, сякаш вечер е най-зле положението, напрежение в гърдите, леки придърпвания ниско долу.

# 117
Болката е придружена с парене, също така имам парене и болка при уринирване. Бяхме пуснали обикновена урина, там се видяха изменения и за това сега чакаме, стерилната и по нея ще стане ясно дали ще се пие антибиотик. Ох и друг път съм получавала такива симпоми, но тогава бебчо го нямаше и не съм го мислила толкова. А иначе без цистит в начална бременост имахте дискомфорт, придърпвания около матката? 🙂
Не мисля, че съм усещала придърпване около матката или ако съм получавала съм си въобразила, че е нещо друго...

# 118
Деси много ти благодаря за отговорите! Успешна бременост на всички момичета!! ❤

# 119
Здравейте момичета, записвам се и аз при вас. Следя откакто е пусната темата, но малко ме беше страх да пиша. В крайна сметка осъзнах, че този страх докато не се гушне бебчето не изчезва и се престраших.
Втора бременност е за мен, първата приключи със СА и може би и от там страховете. За сега всичко при мен е в рамките на нормалното, гаденето почна да поразминава, а болките в гърдите изчезнаха.
Днес минахме втори преглед в 8г.с. и малкото човече се движи както трябва. Термин сама определих около 17.01, но АГ още не го е смятала та ще видим.
Запазихте ли часове за фетална и БХС? Мен днес ме стреснаха, че часове почти нямало и запазих от сега за юли.

Общи условия

Активация на акаунт