❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 27 494
  • 795
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, вчера изкървях и ужасно се изплаших. Директно отидох в Надежда на дежурен и ми казаха, че имам хематом. Днес репродуктивната, която ме следи също ме гледа и потвърди, че е хематом и има леко отлепяне на сакче. Каза, че изглежда да спира кървенето и ми препоръча да лежа повече, но не можа да каже защо се е получило. Бебето е добре, то си расте и всичко му е наред, но аз умирам от страх. На някой случвало ли му се е нещо подобно?

# 121
Успокой се, аз съм така от 5та седмица имам и отлепяне и хематом. И аз като теб отидох в Надежда до спешния кабинет и ме приеха за задържане за 3 дни, на теб не ти ли предложиха? Вече съм 8ма седмица отлепянето още си го има както и хематома но иначе всичко е наред, просто трябва почивка и да не вдигаш нищо тежко. И на мен никой не можа да ми каже от какво се е получило.

Момичета, вчера изкървях и ужасно се изплаших. Директно отидох в Надежда на дежурен и ми казаха, че имам хематом. Днес репродуктивната, която ме следи също ме гледа и потвърди, че е хематом и има леко отлепяне на сакче. Каза, че изглежда да спира кървенето и ми препоръча да лежа повече, но не можа да каже защо се е получило. Бебето е добре, то си расте и всичко му е наред, но аз умирам от страх. На някой случвало ли му се е нещо подобно?

# 122
Казаха ми, че е малък и че за сега следим, ако има проблем, ще ме приемат. Кръвта намалява определено, така че се надявам да спре скоро. Направо ми спря сърцето като я видях тази кръв.

# 123
Нормално да се чувстваш така , при последния ми преглед при мойта док обсъждахме че в последно време ужасно много жени имат  хематоми и не се знае защо се получва така. Докато лежах в болницата в стаята ми се смениха 6 родилки, три от тях ми казаха че са лежали за отлепяне с хематом, едната са я закрепили с 90% отлепяне . Така че се успокой ще мине и това Simple Smile

# 124
Да, на мен днес ми каза същото докторката, но нямат обяснение защо е толкова масово. Благодаря за успокоението 💛

# 125
За хематон  и аз лежах с първата си бременност 3/4 дни и се оправих. Бъдете спокойни и вярвайте в децата си. Аз с първата бременност за 34г.с (8м) , лежях 6 пъти , кървене,  преклампсия , контракци,  но резултата е страхотен.  Правилно са те посъветвали повече почивка . Днес аз бях на преглед , всичко е наред 6+6 с. Има ли мами , които ще правят прена тест . Аз съм за твърдо "Да ".

# 126
За хематон  и аз лежах с първата си бременност 3/4 дни и се оправих. Бъдете спокойни и вярвайте в децата си. Аз с първата бременност за 34г.с (8м) , лежях 6 пъти , кървене,  преклампсия , контракци,  но резултата е страхотен.  Правилно са те посъветвали повече почивка . Днес аз бях на преглед , всичко е наред 6+6 с. Има ли мами , които ще правят прена тест . Аз съм за твърдо "Да ".

Аз ще правя. Правих и с първата бременност без никакви причини и смятам, че е редно и за второто бебче да направя същото

# 127
Да и ние обмисляме генетичен тест, аз се опитах да ги проуча, засега съм се спряла на Nifty Pro, защото АГ ми го препоръча, но описанието на Niptify ми изглежда по-обширно. Вие на кой сте се спрели?

# 128
И аз много искам да направим пренатален тест, в темата за Пренаталните тестове обаче се отчаят много, че напоследък имало много положителни особено при момиченца за синдром на Търнър и после се оказвало с амниоцентеза, че няма такова нещо. Страх ме е да не се филмирам излишно.

# 129
Да и ние обмисляме генетичен тест, аз се опитах да ги проуча, засега съм се спряла на Nifty Pro, защото АГ ми го препоръча, но описанието на Niptify ми изглежда по-обширно. Вие на кой сте се спрели?

NiftyPro правих с първата ми бременност и сега мисля да направя него

# 130
И аз съм се спряла на NiftyPro, в понеделник ще пускаме.

# 131
Аз ще правя Veracity, че е намален до края на юни на 650 лв пълния. Но се чудя дали да не изчакам феталната морфология, щото файда да знам, че няма хромозомни аномалии, ако няма очи или нос примерно... Grinning Но може би ще рискувам.
Иначе да се похваля вече в 10-та седмица явно плацентата си е поела изцяло функциите, защото спря да ми се гади и да повръщам, слава богу! Пак се чувствам себе си. Дано не се връща тая мъка! Grin

# 132
За хематон  и аз лежах с първата си бременност 3/4 дни и се оправих. Бъдете спокойни и вярвайте в децата си. Аз с първата бременност за 34г.с (8м) , лежях 6 пъти , кървене,  преклампсия , контракци,  но резултата е страхотен.  Правилно са те посъветвали повече почивка . Днес аз бях на преглед , всичко е наред 6+6 с. Има ли мами , които ще правят прена тест . Аз съм за твърдо "Да ".
Аз ще правя задължително, но все още не знам на кой да се спра и къде да отида.
Lina9152, къде ще го пускате?

# 133
Confessor много обнадеждаваш 😆 Аз вчера само дето се похвалих, че разминава при мен гаденето. След 1 седмица отсъствие днес се върна, и за да компенсира ме държи цял ден.
За пренатален, ние още се чудим какво и дали, но ще го мисля след феталната заради същите съображения.

# 134
Аз съм в 12гс и пуснах пренатален Veracity пълния пакет заради намалението. Феталната ми предстои след 10на дни, дано имам резултати до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт