❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 27 566
  • 795
  •   1
Отговори
# 165
Някой изведнъж да са му изчезнали симптомите? Притесних се, знам че уж е нормално, но след като започнах дуфастона изведнъж спря да ми се гади, пак си имам апетит за всичко... Утре сме на преглед за пулс в 7+5, дано всичко е окей.

# 166
Относно Биохимичният скрининг в момента е безплатен в Майчин дом.

# 167
villanelle_, при мен от около 2 седмици изчезват за по ден-два и се появяват отново. И аз като теб за моя преглед около 8ма седмица се бях паникьосала, а накрая дори останах изненадана колко много е пораснало. Спокойно 😊
Аз съм на утрогестан, но когато го започнах по-скоро имах чувството, че симптомите ми се засилиха.

# 168
villanelle_ , не се притеснявай. Аз съм доста в началото сега, но с първата бременност си спомням, че беше така. Абсолютно нормално, няма закономерност, стига да няма други показатели.

# 169
skupocenna, Daisy1, много благодаря за успокоителните думи, олекна ми Heart

# 170
Здравейте!
Записвам се и аз плахо тук, трета бременност, в момента съм в 8г.с, термин 25.01.

От време на време ми се гади, рядко повръщам, нооо адски много ми се спи още от самото начало. Лягам си в 20ч. и заспивам веднага, сутрин в 06:30ч ставам и все още се чувствам изморена.
Мога да спя по цял ден общо взето. Такова чудо не е било с предните ми две бременности.
Просто не съм себе си, изморена постоянно и с главоболие също почти постоянно.
А в същото време и се притеснявам пак почти постоянно дали всичко е наред, хем че нямам повод за притеснение.

# 171
Здравейте, дами! Включвам се и аз, 9седмица, термин 21.01.
По предписание пия Но-шпа 3х1, вит. Д и фолиева. Днес си пуснах ПКК, урина и няколко други изследвания на моя глава и чакам резултатите. Последните няколко дни съм като труп, все повече ми се гади, но нямам повръщане, постоянно ми се спи и имам едно сърцебиене, дори и в покой. Днес си поръчах апарат за кръвно, че нашия нещо не работи от известно време, та да мога да го следя малко и евентуално да ходя другата седмица на кардиолог.

За д-р Чавеева и аз да се включа - поне по обяд като им звъннах имаха часове и за 14.07 и 15и16ти, както беше писала по-рано някоя. По-рано от това за жалост няма. В Фемиклиник още и нямат графика за юли. А д-р Елена Павлова от Марковс, излиза в майчинство от юли, така че не чакайте график за нея.

# 172
Мечка страх, мен не страх, записвам се и аз. Няколко седмици само ви четях със свито сърце (то все още е такова). Последната ми менструация беше на 19.04, но съм убедена, че овулацията ми май месец беше късна (6,7 - 10 май са единствените дати, в които съм била със съмнение за овулация и сме имали полов контакт със съпруга ми). Този четвъртък трябваше да съм на преглед, но снощи прокървих и тичахме към спешния кабинет на болница "Надежда". От там казаха, че всичко е наред, а и кръвта спря бързо, чу се сърдечна дейност. Днес се свързах с АГ и ходих на преглед. Тя каза, че има малък хематом и евентуално леко отлепяне на сакче и да очаквам ново прокървяване. Изписа ми прогестерон 2 пъти по 2 и желязо, понеже и хемоглобина и желязото ми са доста под нормата и имам световъртежи и отпадналост. Каза да почивам повече, да не стоя много права (кървенето го получих на мивката, докато правех вечеря и миех чинии, винаги като отида в кухнята започва да ме боли корема, явно е знак 😅). Също така ще пия и но шпа 3х1 и от утре съм в болнични.
Както и да е, благодаря че ме изчетохте, съжалявам, че бях Мара подробната, но много време се престрашавах да пиша. Бих се зарадвала на съвети и кураж относно терапията и случката ми. Пожелавам на всички бъдещи мами да гушкаме здрави бебета началото на следващата година!🍀❤️

# 173
Мечка страх, мен не страх, записвам се и аз. Няколко седмици само ви четях със свито сърце (то все още е такова). Последната ми менструация беше на 19.04, но съм убедена, че овулацията ми май месец беше късна (6,7 - 10 май са единствените дати, в които съм била със съмнение за овулация и сме имали полов контакт със съпруга ми). Този четвъртък трябваше да съм на преглед, но снощи прокървих и тичахме към спешния кабинет на болница "Надежда". От там казаха, че всичко е наред, а и кръвта спря бързо, чу се сърдечна дейност. Днес се свързах с АГ и ходих на преглед. Тя каза, че има малък хематом и евентуално леко отлепяне на сакче и да очаквам ново прокървяване. Изписа ми прогестерон 2 пъти по 2 и желязо, понеже и хемоглобина и желязото ми са доста под нормата и имам световъртежи и отпадналост. Каза да почивам повече, да не стоя много права (кървенето го получих на мивката, докато правех вечеря и миех чинии, винаги като отида в кухнята започва да ме боли корема, явно е знак 😅). Също така ще пия и но шпа 3х1 и от утре съм в болнични.
Както и да е, благодаря че ме изчетохте, съжалявам, че бях Мара подробната, но много време се престрашавах да пиша. Бих се зарадвала на съвети и кураж относно терапията и случката ми. Пожелавам на всички бъдещи мами да гушкаме здрави бебета началото на следващата година!🍀❤️
Много си сладка!
Явно мястото ти не е в кухнята, мъжът ти да заема бойното поле и да запретва ръкави Wink
Съчувствам ти, че си преживяла такъв шок...
Аз съм на пролутекс и утрогестан. Предстои ми втори преглед тези дни Simple Smile
Не се шашкай, почивай си, чети книга. Макар че и на мен на моменти ми пада кръвното и не мога да се съсредоточа. В такива моменти (вечерно време е при мен) мъжът ми ми прави айран и се освестявам. Иначе нощно време ми се разбива съня, ставам да пишкам по 3 пъти...

# 174
Момичета, ходите ли на работа и как се справяте с неразположението на работното място. Аз не издържах и поисках от работодателя да работя от вкъщи и за щастие ми влязоха в положение. Пак ми е лошо, но поне успявам да полегна.

# 175
Деси, за мен това е най-гадният симптом за сега. Аз се събуждам направо от болка и нужда да се изстрелям в банята 😆
ms, ти си герой направо. Дано от тук нататък всичко да върви безпроблемно.
Слънчогледче, на мен ми се искаше да работя до последно, че ми трябва стаж, но ако продължават така нещата- няма да я бъде.

# 176
Аз работя от вкъщи (ходя в офиса веднъж два пъти в месеца). С първата бременност буквално излезнах болничен и след 12 дни родих (малкия се роди по-рано). Ако всичко е наред и с тази бременност бих работила до последно.

# 177
_Слънчогледче, на мен ми е лека работата. Ту съм права, ту седнала. За момента се чувствам добре и се надявам да е все така. Не ми се излиза от сега в болничен, защото вкъщи ще се улежа, а не ми се ще. Освен това до третият месец буквално по закон не се водим бременни, въпреки симптомите, които имаме...

skupocenna, не ми се мисли за напред какво ще е това пишкаме. Аз каквато съм си пикла...

# 178
Аз работя в детска градина и все още ходя на работа, смятам от 01.09 да изляза в болничен, защото децата масово се водят болни, вече бях болна и аз, дори все още имам някаква остатъчне кашлица.
Ако не беше през лятото щях веднага да изляза в болничен, но си имаме график и не исках да го разбутвам, тъй като лятото просто няма кой да работи, а и от другата седмица излизам в отпуск, та чак до 01.08, но определено много трудно издържам.
Ако решите да излизате в болничен вижте дали ще ви стигнат дните, знам че после се минава през ЛКК за допълнителен болничен преди 45-дневния, но попитайте АГ как практикува.

# 179
И при мен продължават симптомите на гадене и огромна умора. Спи ми се непрекъснато, нямам никаква енергия, случи ми се да задрема на работа…

Записах се и аз за фетална 14.07 в Щерев.

Предстои ми едноседмична командировка и много се притеснявам с летенето със самолет и превозването с влакове как ще я издържа. Но все още не искам да казвам в работата, че съм бременна от суеверие.

Радвам се, че всички сте добре и бъдете спокойни ❤

Общи условия

Активация на акаунт