❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 27 693
  • 795
  •   1
Отговори
# 330
Някоя бъдеща мама приема ли пробиотик? Не съм качила килограми, но усещам подуване и все едно задържане на газове. След 2 седмици имам час при АГ, а ми се иска като че ли да пробвам с пробиотик.

# 331
Някоя бъдеща мама приема ли пробиотик? Не съм качила килограми, но усещам подуване и все едно задържане на газове. След 2 седмици имам час при АГ, а ми се иска като че ли да пробвам с пробиотик.

Аз съм същата и мисля отново да започна прием на пробиотик. Приемах го превантивно малко до преди да разбера, че съм бременна и много добре се чувствах.
https://www.ozone.bg/product/ultimate-multi-probiotic-60-kapsuli-natural-factors/

# 332
Здравейте!
Дойде време и аз да се запиша тук, вече в 13 г.с. Това ще ни е второ детенце и много се надяваме да е момиченце, тъй като първото е момче. Бях на фетална миналата седмица, но човечета така беше застанало, че докторът не можа да извърши напълно прегледа и заради това ще ходя отново в понеделник.
С предходната ми бременност бях на клексан, който си го биех сутрин. Сега докторът ми даде Натаспин Н, който го пия вечер, но имам чувството, че от него страшно много ми се пишка. Ставам по 3 пъти на нощ, което страшно много ми разбива съня....🤐
Стискам палци всичко да е наред при всяка една от вас 🤞

# 333
Аз не приемам никакви медикаменти, но въпреки това ставам по 10 пъти на нощ да пишкам, само поглеждам часовника през час, едвам стават сутрин с този накъсан сън.

Здравейте!
Дойде време и аз да се запиша тук, вече в 13 г.с. Това ще ни е второ детенце и много се надяваме да е момиченце, тъй като първото е момче. Бях на фетална миналата седмица, но човечета така беше застанало, че докторът не можа да извърши напълно прегледа и заради това ще ходя отново в понеделник.
С предходната ми бременност бях на клексан, който си го биех сутрин. Сега докторът ми даде Натаспин Н, който го пия вечер, но имам чувството, че от него страшно много ми се пишка. Ставам по 3 пъти на нощ, което страшно много ми разбива съня....🤐

# 334
Аз не приемам никакви медикаменти, но въпреки това ставам по 10 пъти на нощ да пишкам, само поглеждам часовника през час, едвам стават сутрин с този накъсан сън.

Здравейте!

И аз ставам много да пишкам. Тази нощ ми беше рекорда, на всеки час, на сутринта ми идваше да си изям чорапите.

# 335
Здравейте от мен,
Имам доста глупав въпрос, но все пак ще попитам 😊
Може ли някой да ми разясни как се изчислява в кой месец съм и кое е правилно да се смятат календарните седмици или гестационните?
Защото моята АГ ми каза , че се смятат гестационните (както и че те се водят по документите), но тук във форума бях видяла, че се смята така ‘според датата на термина всеки месец на същото число се влиза в нов месец’. Доколкото разбирям гестационния месец е 28 дни и оттам идва разминаването но пък това са 10 месеца.
И когато ме питат в кой месец си , не знам какво да кажа, също и когато чета във форума “в трети месец това, в осми онова изследване” не разбирам става въпрос за гестационен месец ли или календарен. Малко се обърках

# 336
Здравейте от мен,
Може ли някой да ми разясни как се изчислява в кой месец съм и кое е правилно да се смятат календарните седмици или гестационните?
Защото моята АГ ми каза , че се смятат гестационните (както и че те се водят по документите), но тук във форума бях видяла, че се смята така ‘според датата на термина всеки месец на същото число се влиза в нов месец’. Доколкото разбирям гестационния месец е 28 дни и оттам идва разминаването но пък това са 10 месеца.
И когато ме питат в кой месец си , не знам какво да кажа, също и когато чета във форума “в трети месец това, в осми онова изследване” не разбирам става въпрос за гестационен месец ли или календарен. Малко се обърках

Няма гестационен месец. Гестационни седмици има лунарни и календарни месеци.

Аз ползвам ето този калкулатор много е удобен
https://bremennost.bg/kalkulator-bremennost-po-sedmici-i-meseci.html

# 337
Много благодаря Absent_ ❤

Здравейте от мен,

Няма гестационен месец. Гестационни седмици има лунарни и календарни месеци.

Аз ползвам ето този калкулатор много е удобен
https://bremennost.bg/kalkulator-bremennost-po-sedmici-i-meseci.html

# 338
Здравейте и от мен.. Записвам се и в тази темичка. С термин 8 февруари, но ще родя края на януари планово секцио (обсъдено с АГ) понеже имам скорошно секцио. И за това сега обикалям и двете темички😂😁 Днес съм вече в 9г.с. и видяхме сърчице онзи ден🙂☺️ Пожелавам на всички мами леко бременеене. Тази бременност ми е трета, - имам едно раждане секцио неуспешно и една извънматочна бременност😞 Надявам се, че този път всичко ще е наред! 🙏🏽🥰

# 339
Здравейте момичета, 12+ 4 г.с съм при движение усещам нещо като гъделичкнане, не е болка, а по скоро дискомфорт в матката, миналата седмица бях на преглед всичко беше ок, някоя от вас имала ли е подобен симптом

# 340
Здравейте,

13+3 съм и от сутринта съм с едни странни болки ниско долу в корема, като разтягане, придърпване. Появяват се за няколко секунди и изчезват, но е така цял ден. Прерязва ме и кръст от време на време. Не са силни болки, но не спират и се притеснявам. Преди 4 дни бяхме на фетална и всичко беше перфектно. Някой с подобни оплаквания или да е имал такива в предишна бременност?

# 341
Lina9152, същата съм без кръста, и аз бях на преглед всичко беше ок, но моменти болки се появяват периодично

# 342
Здравейте момичета, 12+ 4 г.с съм при движение усещам нещо като гъделичкнане, не е болка, а по скоро дискомфорт в матката, миналата седмица бях на преглед всичко беше ок, някоя от вас имала ли е подобен симптом
И аз от 2 дена имам дискомфорт в матката и бях на преглед в 11+4 съм и всичко беше наред

# 343
Аз съм 11г.с., чак на 14-ти съм на преглед. От два дни и аз изпитвам едни странни неразположения. Тежест ниско в корема, ту се появява, ту изчезва. Като седна имам чувството, че матката ми се покачва нагоре... Онзи ден нещо се бях усукала в леглото и като кихнах и вдясно толкова силна режеща болка изпитах, че ми се насълзиха очите... Нямам идея това до колко е нормално, мога само да се надявам, че всичко е точно. Болки в кръста нямам. Но като си наваксам съня и сякаш всичко си идва на мястото. Освен това като легна по гръб или заема позиция, която е полулегнало по гръб и усещам неразположение. Завъртя ли се на една страна, край, всичко изчезва.

# 344
Здравейте от мен. Аз се включвам с една по-особена тема. Как върви интимният живот, ние бяхме леко ограничени от медицинска гледна точка, просто така ни посъветва АГ, но като цяло само при мен ли се наблюдава понижаване на либитото. Иначе сега в 13-та седмица вече забелязвам отшумяване на симптомите и определено повече енергия. Та имам надежда и за либидото 😁

Общи условия

Активация на акаунт