❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 27 692
  • 795
  •   1
Отговори
# 345
При мен желанието го има, но АГ но забрани защото плацентата е започнала да се прикрепя доста ниско и мога да прокарва. Чакам следващия преглед да видим дали се е вдигнала, по думите на АГ в 90% от случаите се вдига, но с моя късмет.... Сякаш преди бременността нямах такова желание за интимност, с предишната бременност също
Здравейте от мен. Аз се включвам с една по-особена тема. Как върви интимният живот, ние бяхме леко ограничени от медицинска гледна точка, просто така ни посъветва АГ, но като цяло само при мен ли се наблюдава понижаване на либитото. Иначе сега в 13-та седмица вече забелязвам отшумяване на симптомите и определено повече енергия. Та имам надежда и за либидото 😁

# 346
За секс нямам желание, но и ми откриха гъбички и сега се лекувам, та е забранен секса до края на месеца, но аз така или иначе нямам никакво желание.

Днес влязох в 11 г.с, от вчера ме понаболява корема ниско долу, тъпа болка, кръста също. При кашляне/кихане и аз усещам режеща/стягаща болка в яйчниците, също усещам и някакво много неприятно неразположение във влагалището, може и от гъбите да е, но досега нямах неразположения от тях, та не знам. В четвъртък съм на ФМ и нямам търпение, защото все се притеснявам дали всичко е наред, а в понеделник бях на преглед и всичко беше отлично, но пусти страх…

# 347
И на мен ми откриха, но аз и очаквах, аз пих АБ точно в началото на бременността, а като цяло и без АБ сега сме по-податливи на всякакви инфекции. Та сега ми изписаха клотримазол глобули, но никъде не ги откривам.

# 348
Искай да ти изпишат нещо друго. На мен ми изписаха Ломексин и е същото като Клотримазола, с една и съща съставка са, но все пак говори с гинеколога си.
Всъщност не са с една и съща съствака, объркала съм се с друго.

# 349
  • София
Здравейте и от мен! Включвам се след една дългоочаквана почивка и дълъг презокеански полет.Едвам издържах 13:30 часа седнала в самолета, цялото тяло ме болеше, но геройски се справих. Утре имам час за пренатален тест.АГ ми даде направления за кръв и урина по ЗК и ще ги правя наведнъж. Неприятните симптоми - гадене, умора и болезнени гърди започнаха да отшумяват. Не чувствам придърпване също. В 12 г.с съм вече. Как е при вас? Simple Smile

# 350
Здравейте, записвам се в темата- на 32 години,  втора бременост, вече имам 2годишно. В момента съм в 13 г.с, минах ранната морфология и всичко по ехограф е наред, чакам за кръвните. Както и при първата и сега ще се следя в Надежда (там и раждах и съм много доволна). До преди седмица постоянно бях с гадене, повръщане и умора, към момента май се чувствам по добре 😄 Май - защото през последните 3 седмици бях болна от ангина (с антибиотик) и отделно чревен вирус от детето, които вирус много тежко го понесох за 24 часа 🫣.
Чудих се за пренатест, но май се отказах заради резултати от скрининга.

Относно морето, успяхме да отидем вече 1 път, не съм се къпала и към 10/11 минавах под чадъра. Сега ни предстои 2ра почивка и мисля да процедирам по същият начин.

Лека бременност на всички !

# 351
Здравейте,
 чета ви от много време, но все ми се струваше рано да се включвам. Термина ми е 16.01, имам две големи момчета, сега чакаме момиченце. Направихме пренатален тест най-вече защото съм на повечко годинки, от него разбрахме и пола на бебето. Минах и скрининга всичко е наред и на него. При мен симптомите бяха много силни първите седмици, буквално не можех да стана от леглото от гадене и изтощение, сега вече почти изчезнаха. Аз също се следя в Надежда, доволна съм. Тази седмица вече ще се записвам за женска консултация.

# 352
  • София
Здравейте и от мен, термин засега 5.01.2026 год., имам 1 детенце на 2 годинки и половина.

Очаква ме другата седмица първата фетална, надявам се всичко да е наред. Пих антибиотик заради цистит, уж всичко трябва да е наред ама от време на време пак изпитвам дискомфорт, пак ще пускам стерилна урина.

# 353
Илития, аз също пих антибиотик за цистит, миналата седмица пуснах стерилна урина, според резултатите вече няма бактерия, но и аз продължавам да усещам дискомфорт от време на време

# 354
Мисля, че бях споменала по-назад в темата, но ако сте предразположени към цистити взимайте Уробиотик. Не е лекарствен продукт и може да се приема по време на бременност. Това е единственото, което ми помогна на мен след повтарящи се цистити, а антибиотиците сякаш временно решаваха проблема.

# 355
здравейте, тази седмица планирам да отида на пренален тест в Геника, но се оказа, че искат записване на час Sad освен това няма ранни часове преди 10. Търся сега в сайта им и се чудя кой да избера - четох, че повечето избират nifty про, но резултатите са чак след 22 работни дни Sad Наистина ли толкова време отнема Sad

# 356
здравейте, тази седмица планирам да отида на пренален тест в Геника, но се оказа, че искат записване на час Sad освен това няма ранни часове преди 10. Търся сега в сайта им, но не се ориентирам къде да видя какви тестове точно предлагат освен nifty pro i nifty
Аз ще ходя в четвъртък мога да попитам или се обадете на телефона им.

# 357
Правят Nifty Mono, Nifty Pro, Nifty Mono + Pro, Vernador, Vernador + определяне на резус фактор на бебето. За час най-добре се обадете и може и да има опция за по-рано. Аз исках да отида в същия ден, но системата не ми даваше да запазя час от днес за днес, звъннах и веднага ми записаха.

# 358
Благодаря за отговорите Simple Smile Предполагам,че 11+1 би трябвало да е Ок като време

# 359
Да, супер е, аз направих 10+2 и имаше 20% фетална фракция.

Общи условия

Активация на акаунт