❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 27 702
  • 795
  •   1
Отговори
# 360
Аз и аз се записах за следващата седмица, когато ще съм 11+3, ще правя Vernador.
Нашата морска почивка мина, влизах няколко пъти в морето за кратко, надявам се да няма проблем. Спрях след леко зацапване отново, но беше мноого малко.

Скрит текст:
след мокър сън, явно от контракции, не знам

Иначе стоях си на сянка и по обяд се прибирахме, много добре ми се отрази.
Сега ми се гади от връщането на работа Grinning

# 361
Интересно защо в геника е толкова дълъг периода, защото навсякъде пише 10 работни дни, а в темата за Пренаталните тестове пишат че за 1 седмица са получили резултата.
Аз съм мисля да отида в щерев.

здравейте, тази седмица планирам да отида на пренален тест в Геника, но се оказа, че искат записване на час Sad освен това няма ранни часове преди 10. Търся сега в сайта им и се чудя кой да избера - четох, че повечето избират nifty про, но резултатите са чак след 22 работни дни Sad Наистина ли толкова време отнема Sad

# 362
Nifty pro + nifty mono излиза за 22 работни дни и мисля, че моно-то излиза за малко по-дълго време, но със сигурност не е 22 дни, те просто се застраховат. Само Nifty pro беше готов за 7 дни. Някъде по темите едно момиче беше писала, че про е излезнал при нея за 4 дни, а моното за 7 или нещо подобно.

# 363
Аз днес бях на ФМ, но човечето е мъничко още и изместихме за след седмица и сигурно ще се наложи да сменим термин. Днес само го видяхме, всичко си е тамън 2х2 крачета и ръчички.  😂 Много добро впечатление ми направи д-р Панайотова, но обстановката във Фемиклиник е малко хаотична- може би заради сезона.
И на море бяхме малко спонтанно, и плувах и на джет се возих. Нямам притеснения, но кожата ми със сигурност е по-чувствителна и без да усетя поизгорях.

# 364
  • София
Привет! Включвам се с малко информация за Nifty Pro.(11+3 г.с.)Днес бях в Геника и дадох кръв за теста. Казаха ми до 10 работни дни да очаквам резултат. Ще ми звъннат по телефона, за да коментираме резултата. Попълват се 4 формуляра на български и английски език. Обясниха ми подробно какво обхваща изследването. Има и застраховка, ако се наложи амниоцентеза. Над 90 % е точността за синдром на Даун. Става със записване на час в системата. На регистратура казвате, че сте за Nifty Pro и ще извикат лаборант.
Искам да попитам мамите, които са се следили или раждали в болница "Надежда" за отзиви, доволни ли сте? Още не съм се насочила на 100% за проследяване и раждане там, предстои да избера.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 15:38 от sofilina

# 365
Здравейте от мен. Аз се включвам с една по-особена тема. Как върви интимният живот, ние бяхме леко ограничени от медицинска гледна точка, просто така ни посъветва АГ, но като цяло само при мен ли се наблюдава понижаване на либитото. Иначе сега в 13-та седмица вече забелязвам отшумяване на симптомите и определено повече енергия. Та имам надежда и за либидото 😁

Аз си правя редовно, не съм питала АГ, но смятам, че щом се чувствам ок, не е проблем Simple Smile

# 366
Привет! Включвам се с малко информация за Nifty Pro.(11+3 г.с.)Днес бях в Геника и дадох кръв за теста. Казаха ми до 10 работни дни да очаквам резултат. Ще ми звъннат по телефона, за да коментираме резултата. Попълват се 4 формуляра на български и английски език. Обясниха ми подробно какво обхваща изследването. Има и застраховка, ако се наложи амниоцентеза. Над 90 % е точността за синдром на Даун. Става със записване на час в системата. На регистратура казвате, че сте за Nifty Pro и ще извикат лаборант.
Искам да попитам мамите, които са се следили или раждали в болница "Надежда" за отзиви, доволни ли сте? Още не съм се насочила на 100% за проследяване и раждане там, предстои да избера.
Привет! Аз съм от февруарската тема, но предвид, че първото раждане беше секцио, сега отново има предпоставки за такова си позволявам да пиша тук.
Предната бременност следях там, включително кардиолог и ендокринолог, също и раждах там. Изключително доволна съм (раждането беше 2021) от грижите за бебето, за мен, раздвижване, стаите, чистота, та чак до храната. Имаше коментари, че акушерки и сестри не съдействат достатъчно с кърменето, но не мога да изкажа мнение, защото не съм кърмила. Сега отново се следя там, надявам се всичко да бъде същото.

# 367
  • София
А дали там има лекар, който би се съгласил да изражда нормално след две операции секцио? Търся информация по форумите, но не намирам.Второто ми раждане беше в "Щерев" и ме рязаха без причина, нямах никакви индикации за секцио. Не ми дадоха и шанс да опитам да родя нормално.Според мен, просто не им се занимаваше.

# 368
А дали там има лекар, който би се съгласил да изражда нормално след две операции секцио? Търся информация по форумите, но не намирам.Второто ми раждане беше в "Щерев" и ме рязаха без причина, нямах никакви индикации за секцио. Не ми дадоха и шанс да опитам да родя нормално.Според мен, просто не им се занимаваше.
О, да. Потърсете ак. Надежда Стаменова, д-р Павлова и най- вече д-р Димова. Последната е малко по- хард, но е застъпник на естественото раждане и е изключителен специалист.

# 369
  • София
Много благодаря за информацията! ❤️

# 370
И аз към Надежда съм се насочила, колебая се между двама лекари. Някой, който вече се е следил там да има наблюдения как се процедира, избираш един и само при него се записваш на ЖК или може да се запишеш на обикновен преглед и след това вече за следене?

# 371
Аз се следя в Надежда при др Нели Димова. До сега си записвах нормални прегледи онлайн на сайта на болницата. Тази седмица вече ще започне женската консултация пак при др Нели Димова, но записването става само по телефона или на регистратурата на болницата.
Много съм доволна от докторката, тъй като съм рискова бременност по няколко фактора ми обърна много специално внимание, преглеждала ме е и извън часовете за прегледи когато е на смяна в родилното. Следеше ме на всеки 10 макс 14 дни. Сега с женската консултация вече не знам как ще бъде.

# 372
Днес мина първата фетална морфология в Щерев при д-р Искилиева. Всичко беше наред, внимателна е, обяснява добре, отделя достатъчно внимание.

# 373
Привет отново!
Вчера разбрахме, че отново ще си имаме момченце 🩵
Страшно много исках да е момиче. Винаги съм знаела как ще го кръстя, ако имам дъщеря някой ден, но ета на...две момчета.
За батко то едвам избрахме име, сега пак ще се чудим до последно как да го кръстим, тъй като много малко мъжки имена ни харесват....

# 374
Привет отново!
Вчера разбрахме, че отново ще си имаме момченце 🩵

И аз мислех, че вече третото ще е момче...ама ето на ..трета мома 😃😃😃

Страшно много исках да е момиче. Винаги съм знаела как ще го кръстя, ако имам дъщеря някой ден, но ета на...две момчета.
За батко то едвам избрахме име, сега пак ще се чудим до последно как да го кръстим, тъй като много малко мъжки имена ни харесват....

Общи условия

Активация на акаунт