❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 30 913
  • 795
  •   1
Отговори
# 540
Не знам къде сте правили теста, но в Геника първо се обаждат после качват резултати. Когато се обадиха помолих да не ми казват пола, понеже искахме да си го видим само двамата на брега на морето. Беше много красиво и ми остава един от любимите спомени до момента. 🤍 На неговото семейство казахме пак на морето - оставихме им писмо в бутилка, което намериха уж случайно на плажа, а пък на моето взехме балон със сини конфети, който племенниците ми много се зарадваха, че ще могат да спукат 😄 На останалите казахме направо, но питахме всички на какво залагат преди това. Беше забавно да видим кой на какво залага.

# 541
Ние ще правим парти през септември, вече е ясен пола от пренаталния тест, който излезе вчера. Всичко е наред на самите изследвания, аз дадох паролата и потребителското име на сестра ми и тя ги изпрати на АГ и те знаят да не ми казват пола плюс, че сестра ми главно ще организира партито за да не знаем ние цветовете, но дано издържа до септември да не погледна пола 😁

За фетална морфология на мен ми казаха да е в 13 гс, за да не ме връщат, за пола не знам дали със сигурност може да бъде казан в 11гс.

Здравейте, имам въпрос. Часа ми за първата фетална морфология ми го записаха на на 22.07. т.е. сега за вторник и ще съм 11г.с. +2 дни и искам да попитам според вас не е ли рано и има ли някакъв вариант да ми кажат пола на бебчо тогава. Нямам абсолютно никакви претенции, каквото - такова, но съм много нетърпелива и любопитна и затова искам да разбера на някоя мама да са и казали пола в тази седмица на първата ФМ. По принцип термина ми беше за 08.02. но съм в тази тема поради причината, че коментирахме с АГ , че ще съм с планово секцио края на Януари (поради скорошно такова) .. Благодаря Ви ❤

Здравей и аз съм точно с термин 08.02 , но с планово секцио за края на Януари. И моя прена тест е Понеделник 21.07 11+1 , не мисля,  че е рано. Имали майки , които са правили прати за пола или просто си го казахте. Ние мислим с второто ни и надявам се последно бебе🙈,  да  направим . С каката , не направихме и ми остана така желание. НО , как ще стане с прена теста , като дойдат резултати аз ще видя пола ,  а искам да е изненада . Някой има ли идеи.

# 542
Здравейте, имам въпрос. Часа ми за първата фетална морфология ми го записаха на на 22.07. т.е. сега за вторник и ще съм 11г.с. +2 дни и искам да попитам според вас не е ли рано и има ли някакъв вариант да ми кажат пола на бебчо тогава. Нямам абсолютно никакви претенции, каквото - такова, но съм много нетърпелива и любопитна и затова искам да разбера на някоя мама да са и казали пола в тази седмица на първата ФМ. По принцип термина ми беше за 08.02. но съм в тази тема поради причината, че коментирахме с АГ , че ще съм с планово секцио края на Януари (поради скорошно такова) .. Благодаря Ви ❤️

Здравей и аз съм точно с термин 08.02 , но с планово секцио за края на Януари. И моя прена тест е Понеделник 21.07 11+1 , не мисля,  че е рано. Имали майки , които са правили прати за пола или просто си го казахте. Ние мислим с второто ни и надявам се последно бебе🙈,  да  направим . С каката , не направихме и ми остана така желание. НО , как ще стане с прена теста , като дойдат резултати аз ще видя пола ,  а искам да е изненада . Някой има ли идеи.
Привет! Можеш да кажеш на някой вместо теб да ти разчете резултатите от прена теста и да види какво ще е бебчето. Но трябва да е някой, който може да разчита резултати. Може да се довериш и на АГ. ☺️

# 543
Здравейте! Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е за тук! Въпросът е насочен към живеещите във Варна.  Бихте ли споделили мнение за добър лекар за фетална морфология? Благодаря!

# 544
За проф. Балев в Темелков съм чувала, че е доста добър. Аз бях при д-р Цонев на ФМ, както и при следящия ми АГ.. 😃

Здравейте! Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е за тук! Въпросът е насочен към живеещите във Варна.  Бихте ли споделили мнение за добър лекар за фетална морфология? Благодаря!

# 545
За д-р Калин Цонев ли става въпрос? Къде преглежда сега?
Аз за първата ходих при д-р Кеновска в клиника "Темелков", но не останах доволна (прегледът мина за няма и 10 мин., дори не ми обърна монитора да видя бебчето)... С предишните бременности съм ходила при д-р Калин Цонев и винаги съм била доволна от прегледа.

За проф. Балев в Темелков съм чувала, че е доста добър. Аз бях при д-р Цонев на ФМ, както и при следящия ми АГ.. 😃

# 546
Здравейте,
Приемате ли магнезий?

# 547
Здравейте,
Приемате ли магнезий?

Аз вече да, даже ми го увеличиха по 2 пъти дневно

# 548
Не, Атанас Цонев. Преглежда и следи във Вита нова, а провежда ражданията в Майчин дом

За д-р Калин Цонев ли става въпрос? Къде преглежда сега?
Аз за първата ходих при д-р Кеновска в клиника "Темелков", но не останах доволна (прегледът мина за няма и 10 мин., дори не ми обърна монитора да видя бебчето)... С предишните бременности съм ходила при д-р Калин Цонев и винаги съм била доволна от прегледа.

# 549
  • Русе
Аз да - 3х2 Магнерот и то от месец някъде.
Здравейте,
Приемате ли магнезий?

# 550
При мен се потвърди пола, за който предположиха в 10-та седмица (момче) сега от генетичния тест. Дано свикна с мисълта.... винаги съм си мислила, че ще имам дъщеря и ми е много минорно, макар да знам, че не е правилно.
Иначе сме много щастливи, че всички други резултати са ок, казахме на близките, остава да минем и феталната.
Аз съм си все така само на фолиева и прогестерон, ще чакам някой да ми даде други препоръки, но на ЖК съм се записала за първи път чак за 14та седмица, ако не се харесаме с доктора ще го мисля.

# 551
Здравейте!
Аз пия само фолиева и от днес и желязо, че на изследванията беше с ниски стойности.
 Замислям се за комбинирани витамини дали да започвам, с миналата бременност (преди 10 г.) пих Пренатал на Jameson. Сега може да има доста по-добри и чисти. Споделете, ако сте запознати повече.

# 552
  • Русе
Аз съм пила Пре мама дуо. По спомен бяха балансирана комбинация между витамини и минерали. За съжаление обаче мултивитамините не са препоръчителни за хора с някои мутации като MTHFR например и затова вече не пия от тях.
Здравейте!
Аз пия само фолиева и от днес и желязо, че на изследванията беше с ниски стойности.
 Замислям се за комбинирани витамини дали да започвам, с миналата бременност (преди 10 г.) пих Пренатал на Jameson. Сега може да има доста по-добри и чисти. Споделете, ако сте запознати повече.

# 553
За сега приемам само фолиева киселина и витамин Д (5 капки Вигантол).
След ФМ в 12 г.с. следващият преглед ми е чак в 16 г.с.(сега съм 14 г.с.), което ми се струва безкраааайно дълго (постоянно се чудя дали всичко е наред, което сигурно е нормално).
Мога да се похваля, че от близо седмица гаденето не се появява, но пък като постоя повече време права и усещам умора, постоянно търся къде да седна.

# 554
Аз пък заспивам на работа... Крайно много не ми достига съня. Преди спях много леко, а сега съм като ударена с чук, страшно дълбок сън.

За сега приемам само фолиева киселина и витамин Д (5 капки Вигантол).
След ФМ в 12 г.с. следващият преглед ми е чак в 16 г.с.(сега съм 14 г.с.), което ми се струва безкраааайно дълго (постоянно се чудя дали всичко е наред, което сигурно е нормално).
Мога да се похваля, че от близо седмица гаденето не се появява, но пък като постоя повече време права и усещам умора, постоянно търся къде да седна.

Общи условия

Активация на акаунт