❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 30 732
  • 795
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, имам едно питане.
От два дни забелязвам, че повреме на сън се будя от болки и изтръпване, които не мога да определя. Спя на една страна, и наляво и надясно. Болките не ги локализирам точно. Някъде между таза ниско долу и тазобедрената ябълка...
Има ли някоя с нещо подобно, дали сте чували или ми трябва ревматолог?

# 631
  • Бургас
Здравейте! Има ли такива, които са си взели фетален доплер за домашна употреба и да не са успели да "хванат" пулса на бебето? Аз си взех евтин такъв и не успявам да чуя пулс, с предна плацента съм. Постоянно имам мисли за това, че нещо може да се случи... Взех тази машинка уж за успокоение, а още повече се притесних. Имам час за 06.08

# 632
Здравейте! Има ли такива, които са си взели фетален доплер за домашна употреба и да не са успели да "хванат" пулса на бебето? Аз си взех евтин такъв и не успявам да чуя пулс, с предна плацента съм. Постоянно имам мисли за това, че нещо може да се случи... Взех тази машинка уж за успокоение, а още повече се притесних. Имам час за 06.08
Здравейте, от къде взехте машинката ? И на каква цена е ? ☺️

# 633
Аз в началото също имах идея да си взема, за да не се чудя сега живо ли е, не е ли, но след като проучих, се отказах. Точно защото много често се получава така - не е толкова лесно да засечеш правилно и ефектът е обратният - повече стрес и притеснение. А и освен това не е свръх безвредно и по-добре да си се ползва само на прегледите, където може да даде повече полезна информация, отколкото да седиш да си слушаш ей така.
Та не се шашкай, най-вероятно всичко си е наред.

# 634
И аз мислех да взимам, но докторката ме посъветва да не го правя точно защото често има обратен ефект - не успяваш да хванеш пулс и се притесняваш. А и наистина не е безвредно. Иначе ги има навсякъде - в емаг гледах последно всякакви варианти на всякакви цени.

# 635
От два дни забелязвам, че повреме на сън се будя от болки и изтръпване, които не мога да определя. Спя на една страна, и наляво и надясно. Болките не ги локализирам точно. Някъде между таза ниско долу и тазобедрената ябълка...

ДесиИ, и при мен е така. Отдавам го на това, че сменям позата и се въртя по-рядко и заради тежестта на едната страна. Често се будя с болна/тежест в кръста. Понякога си слагам малка възглавница между краката и има известно  облекчение. Може би ни е време за възглавница за бременни.

# 636

ДесиИ, и при мен е така. Отдавам го на това, че сменям позата и се въртя по-рядко и заради тежестта на едната страна. Често се будя с болна/тежест в кръста. Понякога си слагам малка възглавница между краката и има известно  облекчение. Може би ни е време за възглавница за бременни.

На мен ми изтръпват ръката (и едната и другата), в зависимост на коя страна съм спала. Също мисля, че е заради продължителното заради продължителното спане на една страна. Почти не се въртя вече.

# 637
Здравейте,
Случвало ли ви се е след изхождане по голяма нужда да имате еднократно кафеникаво зацапване?

# 638
Момичета как се справяте с киселините? То е малък Ад.. хапна ли нещо започва да ме пари, качва се на гърлото и повръщам…
Пих Гавискон, още по-зле ми става от него, пих и Гастротус, същата ужасна работа..

# 639
Момичета как се справяте с киселините? То е малък Ад.. хапна ли нещо започва да ме пари, качва се на гърлото и повръщам…
Пих Гавискон, още по-зле ми става от него, пих и Гастротус, същата ужасна работа..

И аз съм много зле с киселините. Единственото нещо което ми помага е по-малко пиене на газирана вода. Опитай

# 640
Здравейте момичета, някоя от вас има ли вагинално течение, не е обилно, но си го има някои дни?

# 641
Здравейте,
Случвало ли ви се е след изхождане по голяма нужда да имате еднократно кафеникаво зацапване?

От 2 месеца се страхувам от моментите на изхождане, защото в началото когато ми констатираха хематома винаги бяха съпроводени със зацапване и то в по-обилно количество. Вече слава Богу се избистри,но все така отделям повече секреции. Според мен отидете на преглед, за да се види (ако може) откъде идва зацапването.

# 642
Мен много ме боли вече 2-3 седмици седалищния нерв при ставаме по дълго седнала като седя..

# 643

Аз съм си взела Талцит,  за сега ми помага с киселините и е подходящ за бременни Simple Smile

# 644
Момичета, не знам дали въпросът ми е за тук, но поне ще споделя: направихме цялостен ремонт, всичко е чисто-ново: настилки, мебели.. и веднага след това забременях. Което на теория е перфектния тайминг, но на практика... Повръща ми се от абсолютно всичко, което мирише на "ново". Ясно е, че съвременните мебели и настилки са покрити с химия и какво ли не, явно е от това. Ламината мирише, всеки шкаф, който отворя, да не говорим за кухненските, които понякога отварям и тичам към тоалетната. Никой успявал ли е да премахне индустриалната миризма с някакъв по-специален препарат и какъв?

Общи условия

Активация на акаунт