❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 28 729
  • 795
  •   1
Отговори
# 690
Усещам разстягане и болки покрай левият яйчник, също ми обясниха, че е от разстягането и нарастването на матката. Но на мен това ми е първа бременност, изписаха ми но-шпа при нужда.

Аз съм се насочила да раждам в Токуда.

# 691
И аз клоня към Токуда. Записала съм час при д-р Апостолова, понеже много ми я препоръчаха, но искам да се видим и на живо да преценя.

# 692
На мен за плацентата нищо не са ми казвали, предполагам значи, че всичко е наред. Даже ми казаха пак да тренирам да се раздвижвам, понеже се оплаках, че се чувствам адски обездвижена, запъхтявам се при изкачване на стълби.

И аз в Токуда, др Атанасова

# 693
На мен ми забраниха тренировки (много ми липсват, защото попринцип съм доста активна), без секс и без всякакви натоварвания.

# 694
Аз запазих час за 18.09 при Галева за втора фетална (22г.с.). В момента съм 15+6 и като че ли не усещам отчетливи движения и това ме притеснява. Със задна плацента съм, но не помня при първата бременност кога усетих

# 695
Мен ме дразнят околните с тъпотията си. Чувството ми за търпимост е намаляло драстично. Вече съм си вкъщи и ми е супер спокойно. Мъжът ми не ме дразни.

Решила съм да раждам в Мама и Аз, защото се допуска бащата при раждането и е единствената болница в Плевен, която го предлага, иначе трябваше да тичаме към София...

# 696
Моят час за втора фатална е на 27.08 (20 г.с по последна менструация, но бебето върви със седмица напред).

И аз забелязах че в последно време съм много изнервена, в работата имам доста напрежение, детето се е залепило за мен и отказва баща си, което допълнително ме натоварва 😵‍💫.

Живот и здраве, ще раждам в Надежда. Предният път бях с мъжа ми през целият процес и въобще не го усетих, надявам се и този път да е така, но... с едно дете не знам дали ще стане. Отделно четох в темата за болницата как са върнали жена, със започнато раждане, тъй като нямат места и... се оглеждам за друг вариант.  Токуда - 4к за раждане не ми се дават, но другите частни болници нямат тези отзиви. За държавна , мисля че не е моето място, особено с историите последно време 🫣

# 697
И аз се боря с ужасни киселини, по принцип съм с чувствителен стомах, а сега още повече…
Не съм усещала бебетата, АГ ми каза, че след два-три седмици ще усетя. Изненадах се, че в 16 седмица някои от вас вече усещат, тъй като четох че отначало се чувства по-скоро като пърхане и трептене. Нямам търпение и аз, нищо че после сигурно ще искам да спрат за малко, за да ме оставят да спя 😀
Избрала съм клиника Щерев в София за наблюдение и раждане. Вече си записах час за втората ФМ, ще съм 20 седмица отново в клиниката. АГ ми каза, че на следващия преглед тя ще ми запише час, явно за да прецени на коя дата, но аз съм си такава, че планирам по-отрано, искам си избера лекар и удобен час, съобразен и с работата на мъжа ми, за което тя леко може би ми се издразни с първата ФМ, но…

# 698
Аз се следя в Надежда, за раждане се колебая между Надежда и Токуда. Двамата ми сина са родени в Токуда, предполагам и сега ще предпочета нея, но съм си оставила тези мисли за след шестия месец. Познавам лично доц Атанасова в Токуда, страхотен човек и професионалист е, когато раждах момчетата тя все още не работеше там, но сега определено бих се насочила към нея.

# 699
Аз ще раждам във Вита. Моята лекарка изражда там, също моя приятелка роди във Вита и беше доволна. Плюс, че миналата година ме оперираха във Вита и бях много доволна от грижите и отношението.

# 700
  • София
Аз ще раждам отново в Шейново, предното детенце също беше там. Познавам обстановката и знам какво ме очаква.

За Токуда не съм мислила изобщо, много се чака и за преглед там съм чувала. Моята АГ изражда в Шейново и ще съм отново при нея.

# 701
Аз ще раждам отново в Шейново, предното детенце също беше там. Познавам обстановката и знам какво ме очаква.

За Токуда не съм мислила изобщо, много се чака и за преглед там съм чувала. Моята АГ изражда в Шейново и ще съм отново при нея.

Не съм чакала повече от 10 минути за преглед в Токуда.

# 702
Здвейте аз имам един въпрос за колко време ви излязоха резултатите и към колко часа. На 30.07 дадох кръв , и ми казаха , че на 08.08 ще е готов днес все още не ми се обадиха дали има все още шанс... Да си науча резултатите днес....

# 703
И аз съм се ориентирала към Шейново, но тепърва ще се ориентирам към лекар.

# 704
Здравейте момичета, аз засега се следя в Щерев, но много държа раждането да бъде секцио а АГ не е много съгласен. Дали има вариант да си се следя при него до края и да търся друга болница само за секцио или отсега да сменям болницата 😁

Общи условия

Активация на акаунт