Отговори
# 480
Аз съм от хората, които не обичат спойлери. Искам да си изживея съспенса и да не знам до последно кой отпада, кой влиза и т.н. Не чета спойлерната тема. И преди година като даваха едновременно О100Г и ИВ, а аз следя и двете... и ако нещо си скролвам по ФБ,  на базата алгоритмите, разбира се.. веднага ми изкача кой е отпаднал например, а в същото време съм на конкурентната телевизия. Или в ютюб нещо си гледам, отстрани ми се появява видео "След игрите" с този, който е отпаднал току що от ИВ, а пък аз в момента гледам О100Г в реално време Grinning Все нещо ще издъни нещата, хахахаха.  А камо ли, ако сте във ФБ групи (не страници) на тези предавания, все някоя добра душа ще публикува линк от жълт сайт, който да издаде кой е финалист, кой отпадал, кой спечелил сезона и т.н. Grinning

# 481
Така ми е логично, да.
Все сме гледали оспойлени финали - например този на С3 на Ергенът, в който бяха изтекли интервютата на финалистките, говорещи за това как Алек не се е явил. Но не са били със слаб рейтинг.
За мен ДиК сезон 2 си беше пародийно, наградата е абсурдна - екскурзия до Бали, това струва около 10-12 000 лева, не чух от кого е спонсорирана, но ако е от травъл агенция, то просто си режат печалбата, а не се набутват.

# 482
Мда, даже мисля, че и за под 10k е самата награда. В един форум "Магеланци" пускат винаги изгодни цени, до Бали и за 600 евро двупосочни билети. Хотелите там не са скъпи, заради изключително ниския стандарт в Индонезия, та на човек и под 2000 евро може да излезе цялата почивка.  Наградата си е наистина доста малка. Миналата година беше 10 000 лв или околосветско пътешествие.

# 483
И Симона твърдеше, че за 10к можели да си направят околосветско пътешествие Grinning

# 484
Не знам какво му е пародийното, вътре нямаше само батки и силиконки като в Ергенът. Направиха по-истинско любовно риалити от фрийк шоуто Ергенът.

# 485
Това, че в Ергенът има и фрийкове, не значи, че няма и нормални. Все пак участниците са двойно повече.

# 486
  • София
Видяхте ли каква хубава графика са пуснали от Нова? Joy

Коментарите оставям на вас, защото аз ако пропусна нецензурните фрази, просто нямам какво да кажа Joy

# 487

Коментарите оставям на вас, защото аз ако пропусна нецензурните фрази, просто нямам какво да кажа Joy

Няма какво да се коментира, всеки който следи темата и тенденциите му е ясно, че топ 3 за есента ще са 1. Игри на Волята, 2. Пееш или Лъжеш и Биг Брадър ще е 3-ти или 4-ти. Миналата есен ББ беше 4-ти, сега може и да се вдигне.  Но българинът си обича конспирациите в която и да е тема.

# 488
  • София
Забравяш България Търси Талант, който на 14.09 тръгна с 40% дял. Как неделния епизод на Игрите "успя" да бие, си остава загадка. Искам да знам кой е гениалния статистик който успя да ги докара до 28 на 26 в него ден, че ми трябва за няколко лични мисии JoyJoyJoy

# 489
Забравяш България Търси Талант, който на 14.09 тръгна с 40% дял. Как неделния епизод на Игрите "успя" да бие, си остава загадка. Искам да знам кой е гениалния статистик който успя да ги докара до 28 на 26 в него ден, че ми трябва за няколко лични мисии JoyJoyJoy

Ами то си го пише горе, че таблицата е за демото 18-59 години. В световен мащаб, точно 18-49* е най-важния рейтинг барометър на телевизиите (нашите са вдигнали с 10 години мащаба по някакви причини).

бтв не знам какви данни са си оповестявали, но те от години си излизат с аудитория 4+ на графиките, защото са доста популярни при електората на БСП, така да го кажем. Но и така да е, тези 40% са си къде къде по-съмнителни.

# 490
Щом тръгва нов кулинарен формат по БТВ, значи шансът да има нов сезон на MasterChef клони към 0. Жалко, харесваше ми.

@Miriel е направила тема в раздел "Телевизия".

# 491
"Моята кухня е номер 1" съм гледала американската версия по един кулинарен канал. Не е кой знае какво, но за убиване на време става.

# 492

Личи си, че публиката все пак дава шанс на новите предавания, защото и двете премиери са на косъм да "обърнат" ИВ. Притеснява ме, че втори епизод на Трейтърс изостава с много.

# 493
Дори в централната информационна емисия се похвалиха:

# 494
  • София
Отличен старт за Игри на волята, сезон 7!
На фона на съвременните реалности. Самото шоу е стартирало и много по-силно, но явно към 2025 г. всичко над 10 е много добре, а над 11 отлично. Докато преди години границите бяха други.
Всичко това идва от фактора пренасищане на телезрителя.

Поздравления за старта на България търси талант по бТВ.

Най-големия провал е за Ергенът: Любов в рая, който имаше приличен старт, но след това, както се вижда, рейтингът му пада с 2.2 пункта, което е огромен спад (на киноезик - все едно един кинохит да падне в процентите гледания за втория си уикенд с около/над 70%).

Много голям спад и за Стани богат, но там не съм учуден, защото този сезон е много слаб. Аз даже мислех, че няма да има нов такъв.

Прави впечатление ръстът на процентите при Диви и красиви. Това се пада тяхната предпоследна седмица.
Следващата седмица ще видим и рейтингите на ДиК за финалната им седмица + старта на Предателите + старта на Биг брадър (премиерата беше в неделя, 21.09).

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 13:05 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт