Мисля, че мъжът ми ми изневерява

• 13 367
  • 132
  •   1
Отговори
# 60
Как не разбирате, че мъжете ви ви изневеряват? Нямала съм нужда от обяснения, само като го погледна и ми става ясно. Минали работи, за мое щастие. Направи ми впечатление, че веднага за апартамента мислиш, не че е лошо човек да се подсигури, ама пък това да ти е първа мисъл.... Когато се разведох нищо не поисках и нищо не взех, викам си, любовта на мъжа си загубих, притрябвали са ми вещи...

# 61
  • По света и у нас
Авторке, изпринтирай чата от Вайбъра и си го прибери в архивите - да има датите, неговото име, неговото подканване, нейното име… Нищо не казвай.
Изчакай го да ти се издаде още. Не се карай с никой и никого. Влез във връзка с приятелите ти и се опитай да възстановиш отношенията. Опитай да разбереш дали той не ги е надумал нещо но индиректно, в никакъв случай не казвай че подозираш че те са надумани.  на по близки приятели можеш да се оплачеш че той ти изневерява…Хората да видят и твоите притеснения. След като събереш достатъчно информация и си опечеш случая, подай за развод.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 00:07 от PriMadonna

# 62
Здрасти!

Да се действа следствие на афект никога не дава добри резултати.
Със сигурност тези изказвания "ако те оставя, ще си сам самичка" си имат манипулативен замисъл, който може дори да не е осъзнат, а мъжът ви да си действа по зададен модел от неговата семейна среда в детството.

Със сигурност от това, че сте имали травма - сега се активират стари бутони. Много е важно сама за себе си да уточните какво е изневяра, защото (за всеобщо учудване) - всеки има различни граници. Едни прощават флирт, други прощават дори еднократен секс, трети не прощават нищо. Това е спрямо личната ви нагласа и усещания, а не спрямо това кой какво би ви казал.
Може да се опитате да видите и какво е довело до това нещо, но не мисля, че закачки или флиртове - могат да говорят, че някой е коцкар или би рискувал. Много от мъжете дори са на принципа "Лае, но не хапе", защото са доста страхливи.
Важно е също да му споделите кое негово поведение не ви харесва и всъщност щом държи толкова да ви извади от вкъщи, то нека се постарае така, че на вас да ви е комфортно и навън. Може да е с малки крачки. Не е задължително веднага да излезете с всичките ви приятели. Постепенно може да правите промени дотолкова, доколкото на вас ви е комфортно.
И не си премълчавайте, когато нещо, което той каже - ви наскърби.

Не казвам, че той е невинен и че вие задължително трябва да се нагодите по него. Абсолютно не.
Просто изчакайте, не взимайте прибързани решения и действия, наблюдавайте. И когато сте сигурни дали всичко е наред или нищо не е наред - тогава или все едно нищо няма да е станало, или просто ще предприемете разговор и мерки.
Да, хората трябва да се променяме, но дотолкова, доколкото вътрешно се чувстваме добре.
В крайна сметка - ако някой ви каже да стоите на един крак, колко дълго ще успеете да издържите, за да му угодите?
Другият вариант е - директно да идете до този град и да го направите на две стотинки 😈 Но това е Скорпионът в мен, който невинаги взима правилните решения🥹

# 63
Какво да чака и да наблюдава, не виждате ли, жената се изяжда отвътре?
Откъде - накъде женен мъж ще пише във Вайбър любовни послания на друга и ще я кани на срещи? А, явно му се живее, нали нова любов му се паднало от баницата на Коледа.
Авторке, жълт картон на твоя съпруг и то само заради децата, иначе такъв бих го изпъдила директно, без да му дам възможност да ми се обяснява.

# 64
Авторке, изпринтирай чата от Вайбъра и си го прибери в архивите - да има датите, неговото име, неговото подканване, нейното име… Нищо не казвай.
Изчакай го да ти се издаде още. Не се карай с никой и никого. Влез във връзка с приятелите ти и се опитай да възстановиш отношенията. Опитай да разбереш дали той не ги е надумал нещо но индиректно, в никакъв случай не казвай че подозираш че те са надумани.  на по близки приятели можеш да се оплачеш че той ти изневерява…Хората да видят и твоите притеснения. След като събереш достатъчно информация и си опечеш случая, подай за развод.                                                                      Щял да идва за малко, ако директно говоря, ще махне Вайбър и няма да имам повече доказателства. Та се чудя дали да се правя на луда, и да събирам още доказателства, 

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 15:56 от Nana piff

# 65
  • sofia
Аз си събрах доказателства за мен , както и за пред него  / дни наред четох  чатове -блалалбла/...
И дори при това пак имаше ти си луда , нещо не си разбала , ама то шега .... Хаха
Знаем приказката "И на калъп да те хванат -отричаш!"

# 66
Точния лаф е и на калъп... не е вътре целия

# 67
  • sofia
Ама то само свирукане Mask

# 68
  • София /Абсурдистан
Идеята да се съберат чатове, да се разпечатат и скрият, никак не е лоша. Човек не знае кога и какво ще потрябва, още повече с такъв човек.  И да, живее му се свободно и без ангажименти и го прави.

# 69
Живее в друг град, платил сметките за миналия месец. Колко да са, 300, 400 лева?
Всичко останало от авторката, храна, която всички знаем колко е скъпа, дрехи, грижи за децата и къщата...
Общо взето, само за единия гол служи, ама с претенции...
Авторке, кажи му веднага да се прибира и да си сяда на задника, иначе му оставяш децата, той да ги гледа, да видим дали ще има време за колежки.
И не е зле едно изненадващо посещение в другия град.
Мъж на 40 и няколко години, с две деца, по либоф тръгнал.
Питай го, дали колежката ще е съгласна да му гледа децата, или ти да я попиташ.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 18:16 от Прекрасная Василиса

# 70
  • София
Аха, "любимата ми схема" - той не живее с вас, ама за пред роднини и приятели сте "перфектно семейство".
Авторке, опитах да го играя тоя филм - пълно менте е.
Добрата новина е, че ти всъщност прекрасно знаеш как да се оправиш сама!

# 71
Аз си събрах доказателства за мен , както и за пред него  / дни наред четох  чатове -блалалбла/...
И дори при това пак имаше ти си луда , нещо не си разбала , ама то шега .... Хаха
Знаем приказката "И на калъп да те хванат -отричаш!"
.             Да, сега ще отрича и ще ходи да седне пред роднини и познати, че го обвинявам. Намерихме човек от неговата фирма но друг отдел да разпита. На който съм казала не ми вярва, той лавл но не хапел. Било само майтапи ми, каза моя стара колежка от университета. Той си бил такъв на всички викал маце, маце...слънце, сладуранче

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 18:39 от Nana piff

# 72
Той и да няма нищо общо с колежката, явно си търси.. че и теб те праща да си търсиш...

# 73
Добрата подготовка е половин победа:
1.Идеята да се съберат чатове, да се разпечатат и скрият, никак не е лоша. Човек не знае кога и какво ще потрябва, още повече с такъв човек.  

+1 Поне една разпечатка да се съхранява извън дома.
2. Среща с добър бракоразводен адвокат - важните неща са жилище и издръжка. Отивате с документи и питате подробно, включително за подводни камъни. Например може ли той или вие да получи над 50% от жилището, ако се докаже, че са вложени пари от продажба на друг личен имот. Това е само пример, адвокатът ще Ви пита и съветва.

3. Погрижете се за здравето си. Лошо е, че не спите, не ядете. Говорете с личния лекар, ако трябва да временно да взимате леки лекарства.

Да не Ви пука, животът си е Ваш, гледайте на Вас да Ви е добре, за да имате сили да се грижите за децата. Не се поддавайте на манипулации - нито от неверника, нито от дриги роднини.
Успех и умната.

Дописвам: за хората, които не вярват - пратете им чатовете. И им кажете, че се лае пубично, но се хапе тайно, на четири очи.

# 74
Той и да няма нищо общо с колежката, явно си търси.. че и теб те праща да си търсиш...
Човекът от неговата фирма от друг отдел каза, че изо6не вярвал. Той не я знае колежката, щял да слухти ама познава моя и казал, че много говорил само, не хапел и че едва ли младо неомъжено момиче с него ще се хване, ама не се знае де.         Дописвам колежката от университета каза,че и тяхната фирма така си приказвали и всички били обвързани. Така,че нямам кой знае какво за сега. Пак ще ме изкарат луда, зла... Ще пробвам метода за щастието. Ще кажа Абе виждам, че нещо напоследък не си щастлив с нас. Защо по- добре за всички не помислиш, какво искаш и ако не ти е добре тук да ни го съобщиш? Така ако досега не е имал смелостта да казва може да я добие. Казах ви все ме заплашва, че ще ходи в неговото старо жилище

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 18:53 от Nana piff

Общи условия

Активация на акаунт