Попътен вятър, 12 клас - 2024/2025!

• 58 292
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Мдааа, влизам в сайта на УАСГ, и... за да кандидатства синчето, му трябва и майчиното мляко от дипломата - дали оценките на отделните предмети автоматично се зареждат, или? И друго ми направи впечатление - искат оценка по физика, по бел и мат ООП. А дипломата никой не знае кога ще я дадат и вземе... Просто си мрънкам...

# 721
  • София
На зрелостниците от 73.СУ днес ще се раздават дипломите, в Аулата на Ректората на СУ.

# 722
Да, знам ги от миналата година. Но статистиките тази година  малко ме притесниха
Аз не знам колко са момичета и колко момчета, но ако има среден успех 5.60 на ДЗИ на много деца, си е притеснително. Видях такива училища в Силистренско, в Благоевградско. Освен големите градове
Това сигурно е при 1-2 явили се. Гледай и този брой. И според мен нямаш повод за притеснение, всичко ще е наред още на първо класиране.

# 723
Мдааа, влизам в сайта на УАСГ, и... за да кандидатства синчето, му трябва и майчиното мляко от дипломата - дали оценките на отделните предмети автоматично се зареждат, или? И друго ми направи впечатление - искат оценка по физика, по бел и мат ООП. А дипломата никой не знае кога ще я дадат и вземе... Просто си мрънкам...
Е, то за инженерните специалности физика и мат ООП балообразуват.
БЕЛ ООП може би се иска за някои от другите специалности.
Плюс ДЗИ БЕЛ за тези, които ще кандидатстват с него. Тези, които не кандидатстват с ДЗИ мат още не си знаят оценката от изпита по мат и може и да не знаят кое ще е по-изгодно да балообразува.
Иначе погледнах списъците и към доста конкурентните специалности да добавим и архитектура. Съдейки по дължината на списъка на явяващите се по рисуване, конкуренцията си я бива.

# 724
Solnichka, а къде видя общия брой кандидатстващи в сайта?

# 725
  • София
То и аз разглеждам най-различни специалности.Много интересни има.Но в моите очи.Девойката не ще и да чуе.Една специалност в един университет...

# 726
Като видиш разпределението по стаи за изпит по ИИ ти става ясен броят на кандидатстващи архитектура.

# 727
В разпределението по зали за мат входящите номера стигаха до 675, с дупки. Разбилите матурата по мат, не са се записали за този изпит.
После за рисуването списъка си беше доооста дълъг. Към 500 може да са били на око.
Не знам колко ще се добавят кандидатстващи само инженерни специалности и считащи, че ДЗИ им стига, но явно малко кандидатстват инженерни специалности само.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 09:26 от solnichka

# 728
Solnichka, Мaria007, убихте всичко детско в мен. Благодаря!
Явно ще чакаме до класирането да видим как стоят нещата/баловете/ тази година.
П.П.Просто ми е нервно тая седмица със седмокласното НВО...

# 729
И мен ми е нервно заради НВО. И се самоуспокоявам, задълбавайки там, дето има доста по-малък проблем.

# 730
Amanda, и аз така.

# 731
Аз още имам нюню надежда, че може да учи ссс, но в списъка с изпит по мат я няма. Та за инж.специалности не може по списъка да се прогнозира, за арх няма начин без изпит по ии.

# 732
Заповядайте в новата тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1785916.new#new

Успешна КСК за всички!

# 733
  • София
То и аз разглеждам най-различни специалности.Много интересни има.Но в моите очи.Девойката не ще и да чуе.Една специалност в един университет...
И моята е абсолютно същата. Но тя си изкара оценка за влизане още април.

# 734
  • София
В един  сценарий сме с теб Wink Да ги запознаем колежките освен

Общи условия

Активация на акаунт