Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 42

• 31 641
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Как чистите матраците?
Скоро една позната ми беше на гости и разляла нещо на матрака и решила да ги мине с нещо мокро, и двата, и то целите. Стана зле, избиват цветове.

# 496
  • София
Аз си викам фирма - една и съща вече 5 години. Момче и момиче идват с Керхер, изтупват, перат. Много добър резултат. За бял диван също. Изпират се (доколкото се може, естествено, но все пак много много добре) всякакви петна.

# 497
Аз вече един диван унищожих, като се подлъгах, че с Кархера ще стане като нов.
Имаше някакви пружини и избиха, стана като на кръгове. Добре, че успях да го продам.
Дали да не пробвам с vanish?

# 498
  • Бургас
Викам фирма.
Ползват специални препарати, изчезват всякакви петна.

# 499
  • в пералнята
Зависи какви са матраците. Моите имат калъфи, пера ги на 60 градуса в пералнята. За частта под калъфите - имам перяща прахосмукачка и ги минавам с нея.
Диваните по същия начин - от икеа са,.имат свалящи се калъфи - пръскам с препарат за петна, ако има такива и ги мятам в пералнята. Даже възглавници пера в пералнята, ако се съберат.
Иначе съм виждала трик със сода, ютия и кърпа, не съм го пробвала обаче.

# 500
miamim, може ли името на фирмата на лични, ако е от София?

# 501
  • Бургас
Нещо изключително полезно.

https://news.lex.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D … 0%BD%D0%B8%D0%B5/

Уточнявам, че заявление по чл.410 за дължими суми може да подаде всеки. Това не е същинско съдебно дело. Съдът не проверява дължи ли се сумата, или не. Да, длъжникът има право да възрази и тогава може да се стигне до същинско дело, но получаването на заповед за изпълнение от съда действа изключително дисциплиниращо.

# 502
Нещо изключително полезно.

https://news.lex.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D … 0%BD%D0%B8%D0%B5/

Уточнявам, че заявление по чл.410 за дължими суми може да подаде всеки. Това не е същинско съдебно дело. Съдът не проверява дължи ли се сумата, или не. Да, длъжникът има право да възрази и тогава може да се стигне до същинско дело, но получаването на заповед за изпълнение от съда действа изключително дисциплиниращо.
Мерси, изключително полезно!

# 503

Didi168, всъщност нямам никакво време да чакам 2-3 месеца, защото ще загубя два-три наема. Изненадващо бързо се отзоваха майсторите, в края на седмицата ще съм готова с всички ремонти. После само кухнята да се сглоби, по-скоро да се премести това, което може, докупих още два шкафа от Практикер - готови модули. Чистя и го пускам.
Ще ходи дупе да сяда до края на седмицата, все ще намеря нещо.
Икейския FRIHETEN е вечен, тъй е, ама ми е двойно над бюджета.

Извинете, В София или в Бургас ремонтират апартамента ?
Много ми допада разумният Ви подход.

# 504
  • Бургас
В момента и на двете места ремонтирам Simple Smile
Но тук говорим конкретно за Бургас.

# 505
  • софия
Само да вметна, че съм пробвала с препарат, кърпа и ютия и при мен не даде никакъв резултат. Най-добре фирма.

# 506
Ехо, здравейте, дадох под наем онова, дето беше балерината. 600 лв в крайна сметка. Сам мъж, работи охранител. Бива. Simple Smile

# 507
Ехо, здравейте, дадох под наем онова, дето беше балерината. 600 лв в крайна сметка. Сам мъж, работи охранител. Бива. Simple Smile
Браво, пожелавам ти да е коректен и дълго да седи!

Балерината беше тази с лошите хигиенни навици или друга персона?

# 508
  • Варна
600 лева не е ли малко за едностаен в София? Те във Варна са по толкова вече...

# 509
Ами, то е едно помещение 24 кв.м. като партер, до спирка . Искаше ми се повече, ама айде

Общи условия

Активация на акаунт