Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 42

• 31 531
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
Поръчах от Виденов спалня със страхотно удобен матрак на 40% отстъпка до края на юли. Имах ограничение да бъде с макс. дължина 210 см, с тапицирана табла. В Икеа всичко, което ми хареса започваше от 217 см. Същата работа и в Айко, Еником и т.н.
Но се лиших от място за съхранение, на крачета е и си ми харесва.
Ако може и една снимка, след като е монтирана.
Аз нещо на Виденов им нямам доверие.

# 751
И аз не мислех, че ще стигна до Виденов, но засега съм много доволна от обслужването. Ще ви я снимам след монтажа и декорацията й Sweat Smile
Също беше определящо, освен дължината на спалнята, тапицираната табла и срока на доставка. Смятам в началото на септември апартамента да е готов за отдаване, 2 месеца за пребоядисване на стени и тавани, сменени ключове, контакти, лампи, нова кухня с нови уреди или само нови вратички/чакам още офертата от мебелиста/, нови поръчкови гардероби в спалнята и коридора, претапициране на дивани и покупка на малки мебели, нови пердета. Добре, че банята си е супер, подовете също.

# 752
  • София
У нас има 2 спални от Виденов + с подматрачни рамки и матраци.
Под тях е като ракла - не са мухлясвали. Но то и в апарт. няма мухъл.
Здрави са спалните - в последните 4 г. внуците скачат, хвърлят се върху тях, бутат ги настрани. А и ние, спящите не сме с най- елегантните телеса.
То вярно, че квартиранти не пазят и се мръщят на Виденов.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 09:24 от bubanka

# 753
Моля някой да пусне нова тема.

# 754
  • Варна
Може ли да помоля за линк към тази спалня? Търся нещо подобно за вкъщи.

https://nikorabg.com/produkt/tapicirano-leglo-ida-b3/
Поръчах преди 2 години. Цената е същата. Само че направих поръчката на място във физическия магазин, където си избрах дамаска (огромен избор) и заявих да ми изработят леглото за матрак с дължина 190 (и широчина 160). То е модулна система - избираш си табла, база и крачета.
Скрит текст:

Това е нашето:

# 755
  • в пералнята
Е, икейските неща са на части, не е чак такава философия да се пренесат няколко кашона.
Качете си ги сами и ще спестите 100лв.

# 756
Здравейте, имам въпрос относно вземане под наем на общински терен , преди е било барака плод зеленчук - търговски обект, но е затворен и занемарен от години. Може ли някой да обясни как се случват най-безболезнено нещата , къде се ходи , какви са процедурите . Грок предлага да отида на място в общината и там да се оправям вече .Става въпрос за Варна, но предполагам е еднакво за всички градове

# 757
нова тема

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 13:44 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт