Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 42

• 31 561
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Това трябва да се обяви на половин цена, че да се изнамерят четящи до края (с достатъчно свободно време, пенсионери, може би), че и да участват на конкурсите "опен доорс" в определените дати и часове.

Може да е забавно, но за мен е абсурдно като ефективност.
Особено в пазар като "пролет 2025".
А и във фейсбук какъв е контингента от кандидати ..., мама мия.
Без да се обижда някой, не казвам, че са лоши, необразовани или нещо такова, а просто търсят 1/2 на пазарните нива, туристи с капризи и претенции.

Мазилката според мен пък е единственото хубаво в оня апартамент. Стаята с малки прозорци наистина не знам как да се квалифицира. Ако я броим за "1/2 стая", то наемът трябва да гони 1300 макс. И то ако е в подходящ и хубав район за ГТ, прилични съседи, общи части и тн и тн, и с уговорката, че наемателите търсят именно този район и им е дотрябвал.
Зеленята кухня ми бърка във всичко възможно. За мен такива крещящи и наситени (и тъмни) цветове са неестествени и неподходящи. Същото, ако тоя цвят беше по стените.

# 61
За 3 стайния на 1500 лв - стените не ми допадат - такова нещо никога никъде няма да сложа+ трудно за освежаване особено за под наем ; къси пердетата, а толкова пари за зелена кухня?! 2 стаен преустроен в 3 стаен, детската вероятно е мокро с разширение от коридора, харесва ми масичката пред дивана и до тук. От апартамента на Azzy ми допада изцикления паркет, трябваше да го фугират също, но стените си личи че са позахабени тапети. Най-важното е че е вече отдаден, другото са подробности.

# 62
Като сме на тема обяви из сайтовете, какво ще кажете за тази баня? Аз съм в шок от това отровно зелено😹
Доста по-кофти от зелената кухня😂

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 17:26 от loreiny

# 63
И още един бас че плочките са аулет серия бюджетни, но Тинтина е права.

# 64
Бас Фащам, че ако ти го дадат със 100 лв. по-евтино, няма да ти дреме за зИлената баня Simple Smile

Ако става въпрос за мен, категорично не🤣

# 65
Като видя фризчета и картини и се връщам 20 год назад

# 66
Изчетох темата 🙂
бях изпуснала.
За среща с удоволствие, сряда съм на Хеда Габлер
Не следя пазара в момента

# 67
Добре си е зелената баня...чистичко и новичко. Няма да я купувам..а ще живея само. Та напълно ок ми е ако съм наемател. Зелената кухня също ми е съвсем съвсем ок .
Много сте претенциозни и не гледате през очите на наемател ми се струва...
Апартаментът с килерчето също ми е хубав като махна килерчето...съвсем нормално жилище..спретнато, чисто и ново и да, бих го наела аз. /без килерчето Joy него не го броя/.

# 68
  • София
Ако ви чуят хората. Това им е спалня сигурно, вие килерче, та килерче...

# 69
Ами килерчето при майка е с такива прозорци точно. Мен ме депресира..не бих могла да живея в такова стайче...

# 70
Вкъщи съм с фризче...само че вертикално ..зад душчето ми е.
И да..2009 правихме ремонта като влязохме...

Не ремонтирам баня на 2 години като някои списващи Grinning...честно казано парите ги харчим за почивки..не за плочки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 71
  • Бургас
И аз имам фризчета в банята на апартамента с "традиционното семейство". От 2007-ма Simple Smile

# 72
Да, то това ясно, и аз не подменям плочки.
Но на новонаправена да сложиш такива остаряли визии е странно решение, отделно от цвета който боде направо. А тази баня не изглежда стара и ползвана.

# 73
Абе то няма лошо да е нова кухнята, била тя и зелена. Вкусове разни, ама ако не придирям за цвета, ще гледам поне останалото да излизат числата.
Килерчето казвате няма да се брои.
Ми холът!?
Аз хол не видях.
Едно миндерче, свряно в ъгъла на кухничката и на половин стена залепен телевизор (има ги и за 300лв вече).
Това ако се брои за хол...
Че то килерчето е 100 пъти повече стая от "хола".
И накрая какво излиза? стая и половина, а наемът като за 4стаен.

Кухнята, нова, нова, ама аз преди 1г купувах от практикер (за един ап в Бургас). Избрах най-евтината и е същата като тая. Само дето не е зелена, а дървесно. Та лукс няма. За мен е базово нивото, колкото и засукани да са мазилките.
Та накрая, рязани стаи, орязано обзавеждане.
Според мен ще видят зор.
Докато не смъкнат на 1100, не вярвам някой да го вземе така.
Какъв ще е профилът? 3-4 членно семейство, работеща 2ка (с коте)? Сам човек?

# 74
  • София
Добре, да резервирам за сряда. Или четвъртък?

Моля, потвърдете присъствие, за да знам бройката за резервацията- обичайните десет места иначе, времето е хубаво и мисля в градината на НОА да резервирам, където беше първата ни среща.

В Лозенец има хубав гардероб, който не се вижда на снимките. както и голям вграден шкаф в коридора, а кухнята е с доста шкафове също.
Под леглото също има място, паркетът не става за фугиране, защото мърда. Някой ден, когато се ремонтира основно, ще се пренареди, преди това ще се оправи пода, след това тънко осб, лепене, циклене, фугиране и лакиране. Simple Smile
Също така е с прекрасна локация, пред сградата има собствен паркинг, метрото е на около 100 м от сградата.
Споделих някакъв опит с не толкова луксозно изпълнение, дано е от полза.
Имаше около 5-6 огледа за три дни, преди да подпишем.
Клиентите са млада двойка 2000 и 2001 набор, работещи и живееха в съседна сграда НС, в двустаен- кухньохол и спалня- казаха, че им е тясно и ще се наслаждават на пространството, голямата тераса и възможността за паркиране. Наеха го веднага, без коментари.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 18:59 от Azzy

Общи условия

Активация на акаунт