Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 42

• 31 539
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Тинтина, просто мисля, че си спомням, че едно от оправданията беше, че детето е болно. Оправдания, едно от друго по-абсурдни, често могат да се чуят. И да, права си, че като са на подпазарен наем, локацията им е супер удобна, си струва да преживеят определено неудобство за определено време. Не знам, това отношение често се среща сред младите - всички да се съобразяват с тях и тяхното удобство. Поколение не-знам-кое били такива.

# 46
Тинтина,значи се сбъдна сценарият с изнасяне точно в сезона сега на високите цени при вас,както предполагах ще си лошата.
Azzy, интересно ми е хората не се ли изнасят често,когато мебелите не са особено практични - диванът не се разтяга, нощните шкафчета (масички) не са функционални,няма тв,само по една крушка свети в стая? Много ми изглеждат мръсни белите стени,небоядисани.
Моите отново се изнасят след изтичане на годината, а са в тристаен за по-малко пари. Мен това вече не ме устройва - комисиони,ремонти,празно време.

# 47
Като се изнесат в сезона на високите цени, Тинтина ще си изремонтира и ще си пусне на пазарен наем, а не на под-пазарен.

# 48
  • в пералнята
На мен апартаментчето на Azzy ми харесва за Airbnb. Няма прекалено много мебели, просторно е, кухничката е малка.
За дългосрочно, не знам дали има достатъчно място за съхранение. То сигурно не се вижда на снимките, но е хубаво да има повече място за дрехи и обувки.
Иначе има бюро, което си е супер за някой, който прави и хоум офис.

# 49
Аз съм ОК за среща през седмицата.

Относно апартамента в Лозенец, щом е отдаден вече за 1300 лв да го мисли наемателят. Жалко, че няма снимки преди, май се досещам какво е било.... Двоен+ наем срещу 10000 лв хич не е зле. Пожелавам по-дълго да се задържат наемателите и да са коректни Simple Smile .

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 17:26 от drago_2008

# 50
  • Бургас
Днес в нашия блок в Дървеница е обявен маломерен тристаен, за 1500 лв. Без паркомясто.
https://www.imot.bg/obiava-2d174885560372053-dava-pod-naem-trist … sofiya-darvenitsa

Разноцветната мазилка по всички стени ми идва в повече, иначе изглежда доста добре, да видим колко бързо ще се отдаде.

Тинтина,значи се сбъдна сценарият с изнасяне точно в сезона сега на високите цени при вас,както предполагах ще си лошата.

Че аз съм си лоша Simple Smile
Скрит текст:
Като беше малка, голямата ми дъщеря се изказа за вуйчо си, тогава тийнейджър: "Вуйчо всъщност е много готин, стига да не го заяждаш:)

# 51
На мен ми харесва това от обявата. Каква е тази стая с радиатор и прозорци в горната част - килерче ли е?

# 52
И аз не ги долюбвам тия мазилки, все едно котки са драли..
Иначе кухня, трапезария са хубави..

# 53
Това не е тристаен, а преустроен двустаен, квадратурата му е 66 кв. (ако има и толкова), колкото е стандартен двустаен. Втората стая е безумна, без светлина, с тези прозорчета точно под тавана. Сигурно оригинално предназначението на това помещение е било нещо като килер или гардеробна, но не може да бъде стая без нормални прозорци. Холокухнята изглежда много тясна. По мое мнение това не струва 1500 лв. или поне аз не бих дала толкова за него.

# 54
Това не е тристаен, а преустроен двустаен, квадратурата му е 66 кв. (ако има и толкова), колкото е стандартен двустаен. Втората стая е безумна, без светлина, с тези прозорчета точно под тавана. Сигурно оригинално предназначението на това помещение е било нещо като килер или гардеробна, но не може да бъде стая без нормални прозорци. Холокухнята изглежда много тясна. По мое мнение това не струва 1500 лв. или поне аз не бих дала толкова за него.

Към това бих добавил отдалечеността от спирка на метро, както и липсата на паркомясто. Комбинацията от тези двете, заедно с липсата на светлина във втората спалня биха ме отказали от имота.

# 55
Ето една обява, която много ми хареса и развесели. На когото му се чете какъв трик е измислил собственикът:

# 56
Драго, това за кактуса го търся от 15 мин 😂😂😂 сутринта го прочетох и много се забавлявах, но се чудех дали да го постна

# 57
Супер тест за четене с разбиране,хареса ми! Моите наематели са начетени хора обичайно,и аз по това си ги избирам. Млади и интелигентни са,плащат си наема навреме.  Обаче поддръжката...не ми се коментира.

# 58
  • Бургас
На мен ми харесва това от обявата. Каква е тази стая с радиатор и прозорци в горната част - килерче ли е?

Спалня е това, душа Innocent
Яко е това с кактуса. Както и "НЕПОДХОДЯЩ за домашни любимци, деца и пушачи" Joy

Но като цяло - този текст ми е малко пасивно-агресивен и ако съм наемател, няма да искам да общувам с подобен човек. Дай сега специално заради него да си пълня профила, че да стане ясно "що за човек" съм.

# 59
Хепи, ти за подръжката не мисли. Препарати бол, ще развъртиш метлата!!! ще завиеш два-три болта. Ами моите с котаната, как ще обезмирисявам отсега го мисля. Поне си сложих обица на ухото за напред. Дето толкова обичам животинки.

Общи условия

Активация на акаунт