Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 42

• 32 703
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Аз на оня гледах обзавеждането само..не броих стаи..признавам си. Ми добре направен е за моя вкус.
Ето Дани го е погледнал с профи оЧо...

# 76
dany1 Да питам за бюджетната кухня от Практикер колко излезе, пдч изцяло вероятно на Ирим ли и какви размери, благодаря.

# 77
На мен зелената кухня ми харесва. Да,модерно е и са хвърлени доста пари за ремонт. Втората спалня е компромисна,но поне я има. По-добре е от прегражденията без прозорци,които съм виждала.
Dany1,след като твоят двустаен се отдаде на 1150,това е доста по-луксозно,защо смяташ,че трябва да струва по-малко?
На мен това ми е парадокс - двустайните на цена като тристайни,ама това е пазарът.

# 78
Добре, да резервирам за сряда. Или четвъртък?

Моля, потвърдете присъствие, за да знам бройката за резервацията- обичайните десет места иначе, времето е хубаво и мисля в градината на НОА да резервирам, където беше първата ни среща.

В Лозенец има хубав гардероб, който не се вижда на снимките. както и голям вграден шкаф в коридора, а кухнята е с доста шкафове също.
Под леглото също има място, паркетът не става за фугиране, защото мърда. Някой ден, когато се ремонтира основно, ще се пренареди, преди това ще се оправи пода, след това тънко осб, лепене, циклене, фугиране и лакиране. Simple Smile
Също така е с прекрасна локация, пред сградата има собствен паркинг, метрото е на около 100 м от сградата.
Споделих някакъв опит с не толкова луксозно изпълнение, дано е от полза.
Имаше около 5-6 огледа за три дни, преди да подпишем.
Клиентите са млада двойка 2000 и 2001 набор, работещи и живееха в съседна сграда НС, в двустаен- кухньохол и спалня- казаха, че им е тясно и ще се наслаждават на пространството, голямата тераса и възможността за паркиране. Наеха го веднага, без коментари.
Благодаря за снимките. Ето няколко снимки от мен.

# 79
  • София
Еli1122, изглежда страхотно! Аз сега ремонтирам и мисля за подобна гама, но няма как да го пипна така.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 00:20 от Не се сърди, човече

# 80
Eli_1122, според мен ап. ти е хубав и добре обзаведен,на отлична локация. Но таргетираният наем е доста над средния (масовката) и тук маркетингът играе голяма роля.  Трябват ти връзки или агенция в среди с платежоспособни чужденци.
Те едва ли ще си търсят сами.
Просто малко хора имат такъв бюджет за двустаен (въпреки че си заслужава),а в слаб сезон още по-малко.

# 81
Също мисля че наема е малко висок за двустаен, бил той и в центъра, като се сложат и сметките и си става сериозна сума.

# 82
dany1 Да питам за бюджетната кухня от Практикер колко излезе, пдч изцяло вероятно на Ирим ли и какви размери, благодаря.
Опитвам се да я потърся, но не намирам такава в момента.
Подобна е на тези 2те, отгоре е като лявата, отдолу, като дясната:
Скрит текст:

Не помня колко е излязла, но грубо 500лв, мивката не помня, но може и 180-190 да е била отделно.
Сглобяването, сами.

На мен зелената кухня ми харесва. Да,модерно е и са хвърлени доста пари за ремонт. Втората спалня е компромисна,но поне я има. По-добре е от прегражденията без прозорци,които съм виждала.
Dany1,след като твоят двустаен се отдаде на 1150,това е доста по-луксозно,защо смяташ,че трябва да струва по-малко?
На мен това ми е парадокс - двустайните на цена като тристайни,ама това е пазарът.
Нищо общо няма между моя 2ст и този.
Както казах, онзи няма хол. Има едно диванче в кухнята. А моя е с огромен панорамен хол, целия във френски прозорци с лице към Витоша. Мога да си поръчам от Роси-то едни вратички (чела) за под 1000лв и да ги сменя в пимбяно, ако някой вярва, че ще стане супер лукс и му се дават 1500лв. Simple Smile
Иначе, декоративна мазилка и аз си имам Simple Smile
Скрит текст:

# 83
Eli, аз никъде не видях какъв е наемът. Как разбрахте, че е над масовката? Иначе е много добро изпълнението, уютно и цветовете ми допадат.

# 84
Eli, аз никъде не видях какъв е наемът. Как разбрахте, че е над масовката? Иначе е много добро изпълнението, уютно и цветовете ми допадат.
От Фейсбук Simple Smile . На мен ми излиза от поне 2 дни, запомних снимките и локацията.

# 85
Апартаментът в Дървеница е маломерен тристаен, то си е написано в обявата. Така че не виждам защо трябва да коментираме, че е малък. Т.нар. килер вероятно е някакво сервизно помещение, но може да се ползва за офис спокойно.
Зелената баня изглежда с плочки Кай, наистина много стара серия.
Венецианската мазилка и на мен ми идва в повече, особено това розАво, каквото ми излиза на мен на монитора - реалният цвят може да е различен.
Кухнята ми харесва, но не е по масовия вкус, наистина. Затова се мисли като се обзавежда за отдаване под наем, не правиш като за себе си, ако имаш предпочитания към стил, който е извън мейнстрийма. Да не говорим, че извън масовия вкус винаги е по-скъпо.

# 86
Скрит текст:

Ето я нашата бюджетна кухня от Ирим, излезе около 2300 лв. с монтажа. Тази серия е малко по-ретро, но имат и по-модерно изглеждащи.
Скрит текст:
Не съм бутнала докрай едното чекмедже, това са неофициални снимки; за ужас на продавачите поисках и 3 дупки на мивката - за вградени диспенсъри за течен сапун и препарат за съдове. Отчитам като грешка и че не скрих пералнята с вратичка, тя май е единственият несменен уред и не изглежда особено добре, но и да имаше вратичка, едва ли щеше да промени крайната сума драматично.

# 87
  • Бургас
Аз също не разбрах какъв е на Eli наемът, но апартаментът ми хареса много, обичам я тази гама.

# 88
Еli1122, изглежда страхотно! Аз сега ремонтирам и мисля за подобна гама, но няма как да го пипна така.
Благодаря за отзивите. Ако имаш нужда от помощ с обзавеждането с радост ще помогна.

# 89
Дизайнът и на мен не ми е силна страна, но се случват и страшни безумици. От обява за двустаен за 1300:

Общи условия

Активация на акаунт