С какво ви дразнят свекървите? - 164

• 22 900
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Ама тя бабата значи изначално изобщо не е била на сватбата с идеята да гледа бебето. Взела го инцидентно, извикала родителите да сменят памперса като се е наложило и те са се погрижили за детето, както са сметнали за най-добре.
Бабата си изрежисирала филм, изиграла си е главната роля в него, че и ние тук сеир четохме.

# 511
  • София
Аз имам  син и подобни думи нито той, нито аз бих си позволила да използвам. Нито пък да обсъждам кой кой издържа, когато става въпрос за самостоятелни възрастни.

# 512
  • София
Защото не си привързана искрено, явно.

# 513
Айде, старата песен.
Ами хищни сте, няма да ви давам храна.
За мен има много сериозни причини за тази дума. И между другото, две са наритани, и то след години агония, не е ей тъй. Аз сина си не го упреквам за нищо, разбрала съм впоследствие причините. Докато са били заедно, и дума не  еставало. Няма и как. Живеем си отделно и всеки се оправя.
За издръжката. Едната беше студентка, тъкмо завършваше и започна работа на много ниска заплата. Реши да не плаща квартира и заживяха заедно. Втората напусна работа, след като се настани у тях. Фрийлансър щеше да става, повече от година не знаеше каква и ей тъй си седеше да го чака. Заради нея направи тотален ремонт в старото жилище, обзаведе го по нейн вкус. Там са били големите драми в по-късна възраст.Скандали, претенции, да не обяснявам. Впоследствие ги разбрах и се прекръстих.
Та така.

# 514
Брей, все наритани гаджетата... Да беше една, да реши човек, че в нея е проблемът. Грозна работа, но щом ви влече.
Отношението ти към "снахите" е показателно от край време, все пак не се свениш да ги нарича тъпи, а после ревеш че са те изтрили.

# 515
Е, добре де, не може ли просто да кажеш, че са се разделили с лошо, трудно, едвам се е оттървал от нея и т.н., без да използваш толкова цветущи и пиперливи епитети? Звучи обидно и грозно, дори да е изцяло по тяхна вина, и те да са били ужасни хора.

# 516
Не е редно да си в течение на тези години агония нито от страна на сина ти, нито, още по-малко от страна на момичето, нито по време на агонията, нито постфактум.

Това си е тяхна работа и причини за търпенето в агония може да са всякакви - примерно перфектни свирки.

Според мен единственото, което е уместно  като отношение към партньорът на пораснало дете е точно доброжелателно дистанциране, именно за да не се налага човек да взема страна и да изпада в такива положения да характеризира чужди деца.

# 517
Не съм била в течение , нали това обяснявам.
И съм си ги обичала. Пред мен мяу, бау. Прекрасни.

Ирис, то после се е налагало да знам поне някои неща, защото съм се занимавала съвсем без да искам и с юридическите им проблеми, та при раздяла оставаха неща, свързани с мен и нямаше начин. Иначе и хич да не знаех, най-добре.
Много подмолни използвачки има, не може да не го знаете. А той ми е син и си го обичам. Гледам, не се е подвел досега. Негови избори, негови последици.

# 518
  • София
Таис, ти обичаш да се вреш в хорските проблеми и да ги нищиш, явно не е обаче толкова ок в твоите да се ровим.
Просто така си постилаш сама, че никой не вярва, че така са се случили нещата да не говорим и за несъответствията.

# 519
И аз да кажа за колежка, бивша колежка.
 Синът  успешен, с няколко жилища в София, сам си ги  е купил, тук родителите са ясни, не е от тях. Гаджета сменя,  колежката не  ги одобрява, не се срещат, по негови разкази прави преценка тя. Не работят ,трофейни са. Тя иска да е сериозен ,че годините вървят. Да се  кротва, за какво му  е "тази" примерно , като не са екип, отговорът е " за леглото става".
 Това е евтиното, да не се усетиш, че си за "леглото" и  за показване навън.
 Казвам го дано обясня гледна точка.
 И от далеч може да се коментира , майка му е.
Не знам ожени ли се , или още ги сменя.

# 520

Ма няма нужда бе. Защо изобщо трябва да се контактува насаме. Нали идват на гости заедно, някакъв общ разговор и толкова. При всички случаи ще вземеш страната на своето дете и ще повярваш на него,  каквото и да се е случило в действотелност.

# 521
Горканчо мамин, използват го злите жени...

# 522

Ма няма нужда бе. Защо изобщо трябва да се контактува насаме. Нали идват на гости заедно, някакъв общ разговор и толкова. При всички случаи ще вземеш страната на своето дете и ще повярваш на него,  каквото и да се е случило в действотелност.
Така де, но нали написах, че той започна да прави тотален ремонт в жилището, заради нея. Искаше всичко да се променя. И те спяха само в някоя от неремонтираните стаи, а през деня той на работа, тя у нас. Нали писах, че беше безработна. Не ми е било неприятно де, имахме си лаф с нея.

Напусна си работата, напусна си квартирата и реши, че иска ремонт.

# 523
Ами явно синът ти много я е искал тая жена, какво да ти кажа.

За юридически проблеми не знам, щом се е налагало да се намесваш,  освен да го е окрала. Иначе за лични такива, последният човек, професионалните услуги на когото  би трябвало да се ползват е майката на бивше гадже, с което са се разделили зле.

# 524
Те проблемите и са били от преди да се появи синът ми. Много сериозни, с кредит за 300 000 и дебнене на кредитори, и то-банки. И после въвлече и сина ми да правят разни схеми. Не можех да не се набъркам и да забраня, нали?
Да, много я обичаше, аз- също.Беше мила, възпитана, ерудирана, красива и модерна.

Общи условия

Активация на акаунт