Old Money - стилът отвъд тенденциите

• 16 655
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Интересна тема.
Имам една молба: може ли някой да сподели подходящи за рокля-риза тип Ралф Лоурън ежедневни обувки в обсъждания стил. Предварително благодаря.

# 241
На мен ми харесва с такива

също и с балеринки и ниски сандали

# 242
Интересна тема.
Имам една молба: може ли някой да сподели подходящи за рокля-риза тип Ралф Лоурън ежедневни обувки в обсъждания стил. Предварително благодаря.
Не уточнявате какъв тип обувка - с ток/без ток, отворени/затворени и т.н.
И все пак - идеи от самия него:

https://www.ralphlauren.eu/bg/en/women/shoes/2040

# 243
Ако ще са мокасини, по-добре да са велур.
Мериджейнки харесвам много аз - и съвсем равни, и с лек ток, без разбира се, да са груби и най-училищен тип.

# 244
Еспадрили на платформа също стоят много хубаво с рокля риза за по-ежедневна визия в този стил

# 245
Ето и моите предложения:

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 19:46 от •MERA•

# 246
  • София
Много благодаря на всички! Flowers Hibiscus
Тенденциозно не споделих за ток, макар да нося рядко има и модели с по-нисък ток и мога да си взаимствам някакви идеи.
Досега съм носила роклите си с бели кецове и сандали, но съм отворена и за други идеи. От посочените по-горе ми допадна смяната на колана на роклята с друг, който би кореспондирал на обувките или чантата.

# 247
Такава рокля много често може само да спечели от по-интересен колан, поне за моя вкус е по-добре когато не е от същия плат а се откроява повече. Целият силует се променя, а всъщност не е добавено кой знае какво. Не е нужно да е голям контраст, ако е и съчетан с друго по теб - още по-добре. Но да го има видимо, а не да стои само като гънка на роклята.

# 248
  • София
Какво забелязвам напоследък, тъй като работя с клиенти с доста пари, някои по-възрастни. Тенденцията в София е - много цветно и шарено, без да се виждат марки, но с много вкус.

# 249
А аз гледам мъжкия финал на Ролан Гарос- интересни и не толкова “олд мъни” решения- виждам много лен и памук, екрю и бяло, но бледо розово, резеда, синьо във всички нюанси, черно. Не е изцяло бяло, като Уимбълдън, но не е и разнообразието от цветове, стилове и материи като в Ню Йорк и Австралия.

# 250
Момичета, реших да питам тук, предвид, че идеята на темата ми допада..Къде дамите, които си падат по old money стила си намират бански? Търся къде ли не, рових в доста сайтове, но всичко ми изглежда еднакво, леко скучно, рaйе или прекалено дълбоки долнища.. Разбирам че са модерни, но не стоят добре на почти никое дупе..Аз съм ниска и слаба и такъв тип бикини стоят грозно..
Разглеждали ли сте някъде тенденции в банските за 2025 и изобщо къде мога да си потърся хубав бански?

# 251
Последните ми бански са на Триумф

и на Парамидона два цели, доста прилични, на басейн и спа ходя с тях, почти не ги нося иначе

# 252
  • София
Страхотна тема!
Много харесвам стила, който обсъждате тук. Не знам дали е вярно, но според мен old money е еквивалент на т.нар. quiet luxury. В днешно време наистина е рядко срещано особено сред по-обикновените, средно статистически хора и колкото и да изглежда "нищо особено" всъщност е трудно постижимо. Не само заради финансовия аспект. Old money е наистина цялостно излъчване, стил, маниер на поведение и общуване и още ред други неща. Аз също познавам такива хора - мъж и жена, и за мен те са образец на стил и елегантност.
Al, банският е невероятен! Ще съм ти благодарна, ако споделиш откъде си го купила.

# 253
И аз горещо препоръчвам бански Трумф. Това чудо няма износване, железни са. Материята от която са ушити, както и самата изработка нямат равни. Пробвала съм и други марки, но винаги се връщам към тях.

# 254
Много ми е трудно да избирам продукти на Триумф - на закачалка всичките им модели са супер бабешки. И на каталожните снимки изглеждат зле. Същевременно пък са супер удобни и ми стоят добре. Не мога да си обясня този парадокс.

Общи условия

Активация на акаунт