Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 100

• 15 203
  • 405
  •   2
Отговори
# 360
  • На изток от Ада
И аз го чувам за първи път.

# 361
Много момичета са споделяли по инвитро чатове за подобна практика. Мисля, че се е споменавало това име, но може и да бъркам. Затова попитах.

# 362
И аз не съм чувала за такова нещо. При мен не е цел инвитро, а да се открие причина за биохимични бременности. Доста ме притесни това с рязането на здрави тръби по време на такава процедура

# 363
  • София
Пак повтарям, че клампирането може да стане отвън, лапароскопски, с дупки през корема. Хистероскопски, през влагалището и матката няма как да стане.

Много моля ако не сте 100% сигурни в нещо да не набеждавате когото и да е. И без това читавите доктори се броят на пръсти.

# 364
  • София
абсолютно невъзможно е да "реже" търби чрез хистероскопия...подкрепям изцяло мнението на delisardeli. При мен др Калчев махна сраствания на изхода на тръбите, но това е единственото което имат възможност да направят с тръбите чрез хистеро, нищо друго

# 365
Момичета, влизам набързо да ви споделя - днес в 7:03 се роди нашата дъщеричка Емилия. Надявам се да ви вдъхне сили, че има светлина в тунела и скоро всички ще сбъднем най-съкровените си мечти!

# 366
  • София
Ех каква страхотна новина Файонка! Да ви е жива и здрава Емилия и много да ви радва! Знам че пътя не беше лесен до тук, но успяхте мамче! Purple Heart

# 367
Fayona, добре дошла на Емилия, да ви е здрава и благословена Gift Heart Animal Hatching Chick

# 368
Честито, Файона! Много се радвам! Да расте здрава и щастлива и да има много късмет!

# 369
  • На изток от Ада
Честито Фей

# 370
Момичета, включвам се и тук с резултатите от изследванията, назначени от Михайлова. Все още чакам да излезе "Определяне на антинуклеарни антитела в серум", но другите две са излезнали, та ако някой е бил в аналитична ситуация, ще се радвам на мнение/съвет/опит:

Писала съм и в групата за Генетични и имунологични проблеми, но и тук срещнах много подкрепа, и разбиране, и някак исках да си споделя на какъв етап съм.

# 371
  • На изток от Ада
Аз също да питам за имунологичните.
Тъй като мм е болен, а аз уж бивам но сякаш леко ми пари гърнето.  По -добре да не рискувам да ги пуснкам нали ?

# 372
Fayona да ти е жива и здрава малката принцеса и да ви носи много радост Heart На теб бързо възстановяване Hug
Наси според мен изчакай да сте здрави. Щом и ти самата имаш някакви съмнения, че не се чувстваш добре  като че ли най- добре да отложите засега.

# 373
  • На изток от Ада
veselyshko, да и аз така мисля.

# 374
Здравейте, има ли някой, който е бил при доц. Русев на консултация и да е правил назначените изследвания? Може ли да си пишем на лично да питам някой неща?

Общи условия

Активация на акаунт