Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 100

• 15 212
  • 405
  •   1
Отговори
# 60
Да така беше аз забременях с 12 тсх , после се вдигна на 16 , 11 , 7.99 , 5,99 и последно беше 1.79 сега е 0.046

# 61
  • Замък сред облаците
Това е доста голямо динамика. Налице ли е хашимото? Изписани ли е хормон към момента на високите стойности на ТСХ, и ако да - в каква доза и за какъв период от време, през какви интервали са изследвани хормоните?

# 62
Казват че не е Хашимото , а само променен цвят на щитовидната приемам еуторокс постепенно го увеличихме до 100 и през 30 дена го изследвах

# 63
  • Замък сред облаците
Значи е време да се намали драстично дозата, защото причинява псевдо хиперфункция. Какво значи променен цвят? В смисъл никой не гледа цвят, предполагам че са имали предвид променена структура и петнисти находки на УЗ? Антителата изследвани ли са?

# 64
Анти тро е 86 при референтни 34 , то винаги е било високо , като забременях беше 200 и нагоре

# 65
  • Замък сред облаците
Е, тогава високи АntiTPO в комбинация с промени на УЗ и клинична картина с ниско фТ4 и високо ТСХ е Хашимото. Доктор който казва че не е хашимото, е за смяна. Освен баланс в хормона, трябва да се изследват и вит Д и желязо, тъй като често са свързани с дефицити. Бих препоръчала и да се види липидния профил и кръвна захар и фТ3, за да се оцени като цяло конверсията в черния дроб.

# 66
Захарта и фт3 е добре , както и вит Д, липиден профил не съм изследвала

# 67
  • Замък сред облаците
Тоест конверсията фт4:фТ3 е около 3:1? Желязото също е хубаво да се проследи.

# 68
Здравейте, от едното изследване ми излезе vegfa ген 1154 хетерозигот  някой да има същата или да знае нещо повече за нея

# 69
  • Замък сред облаците
Създава проблеми в изграждането на съдовата система, включително свързването с матката може да е проблемно. Ако искаш питай тук, момичетата ще ти дадат още инфо: https://m.bg-mamma.com/?topic=1711278.msg49847298#new

# 70
Здравейте, дами! 8-ми ден след ЗЕТ на два ембриона ЧХГ ми беше 55, днес е 10-ти ден, пуснах кръвен тест, но резултат очаквам следобед, а междувременно дойдох на работа и започна да ми нацапва розово-червена кръв. Какво мога да направя? Януари имам загуба на близнаци в 10-та г.с. Много се притеснявам...

# 71
Siss, изследвала ли си миналия път или сега преди два дена прогестерон? Възможно е да ти е нисък и да трябва да приемаш допълнително, консултирай се с лекаря си. На работа си, та не знам доколко е приложимо, но се опитай да не се претоварваш днес. Еднократно зацапване не е проблем, та ти пожелавам само да ти е изкарало акъла, удвоено или дори утроено ЧХГ следобед и оттук нататък всичко да върви по вода! Flowers Four Leaf Clover

# 72
  • Замък сред облаците
+1 за мнението на Фей. Има шанс да не усвояваш прогестерона (предполагам че са ти назначили такъв след ЗЕТ) и затова и той се следи освен ЧХГ. Ако приемаш аспирин трябва да попиташ дали да го спреш.  По принцип при зацапване се спира.

# 73
Слагам по 2 инжекции пролутекс + 3х2 утрагесан. Аспирин не приемам, този път съм само на фраксипарин 0.4.

# 74
  • Замък сред облаците
Стискам палци да е само имплантационно (отговаря на периода)!!!

Общи условия

Активация на акаунт