MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 015
  • 401
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:

Това на Марешка чехли с токчета и чорапи ли са, или някакви екзотични обувки! Laughing

Иначе, Венета не е егоист, а почти социопат. Не зачита никакви правила и норми, но държи към нея да се отнасят точно по такива. Не изпитва емпатия, нито принадлежност към група. А съвест... пълна липса на такаа. Laughing Опитва се да манипулира и момичетата, и момчетата /естествено по много глупав и дърварски начин/ че е жертва, всъщност, жертвите са те Laughing.

# 121
Плискането на чашата в лицето на Диди беше върхът. Трябва да изгонят и двете. Едната заради чашата, другата заради това, че я ошамари.
Шамар не е имало! Замери я със снакса.

Не си измисляйте неща като в жълт вестник.

# 122
  • София
Охх Пацо , би могъл да изнесе целия проект. Този човек просто не спира да говори ,особено  когато е притеснен / с мисията с/у Венета, после при готвенето / ,но определено е добряга - не го прави със злоба и се вижда, че си му идва отвътре - не се напъва да ги мисли и да е забавен.
Ноо на Фикуса коментарите, шегите и напъните са доста зле.
Венета е задължителния провокатор , както и участниците изтъкнаха - единственото предаване без гей , който да има претенции и да дразни, за това пък си имат Венетка.
На мен много ми допадна аспекта с тайните мисии - да се обявяват след това,много по забавно ми е и реално се вързах и на двете такива. / може би защото не се вторачвам много в предаването ,а го гледам за фон и забавление/ Браво на продукцията , за сега ми хареса и играта с готвенето,  интересна и различна + издава  характери - този Иван ясно показа ,че не може да делегира отговорности и без малко да останат без основно,защото държеше да инспектира всяка ягодка /въпреки ,че по стечение на обстоятелствата или с акъл, прецени да не взима месо ,което така или иначе не може да сготви хубаво за 30 мин / Журито определено НЕ , направо останах с отворена уста , щом започна да се шляпа по корема / ,но смятам ,че правилно избра отбора победител .

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 17:45 от paranoir

# 123
@ddarri, напълно си права.  Ама няма оправѝя. Най-"обичам" тези, дето се правят на жертви, а всъщност тероризират останалите. , които са истинските жертви.
Шамар не е имало! Замери я със снакса.

Не си измисляйте неща като в жълт вестник.
Добре, не ми се карай. Че и удивителни, че и подчертано, Боже, Боже...

# 124
Явно Анна прехвърча от близнак на близнак, съдейки по сторито и и че следва Алексансър а не Богдан

# 125
Новият епизод от тази вечер

И пак доста ниска обща култура показаха в играта.  
Скрит текст:
И децата знаят кои са трите основни цвята. Единият отговор е излишен. И те казват "син" единодушно, че и подсказване имаше "син"! А единствено зеленият цвят се комбинира от смесването на други два (жълт и син). Това и в детската градина отговарят.

"Калабалък" дори и да не знаят какво е, щом "балък" е риба, значи е близко до акъла, че е ... някаква си риба. И отбелязваш отговора с 2 думи.. "Много риба" в случая.  Дори и да не знаят отговора, по метода на изключването и логиката, трябваше да посочат "много риба".

Детелината идва от Ирландия, разбира се. Св. Патрик, всичко е украсено в детелини. Келтски традиции.

И въпрос, който подсказва отговора, но никой не се сети. "От колко книги се състои ТЕТРАлогията "Железният светилник". ТЕТРА щом значи 4, значи ... "4 книги". И нашите отговарят 3 Grinning

Мъкаааа, мъка!

Йоан-Петър с неговата "подточка" ме уби просто. Сто пъти.

# 126
  • София
Соломоновско решение на Йоан-Петър. Остави и пияндурницата и ''убийцата'' с последно предупреждение, каквото и да значи това. Според мен Венета трябваше да бъде изгонена. Това лисване на виното си е абсолютна агресия и долна провокация. Нещо, което са правили и Капитонова и Теа (за нея не съм 100% сигурен). Явно си е патент за ергенките. То нивото там така или иначе е дъното с редки изключения.

Няма и 1 седмица, а профукаха 20 000 лв. Накрая няма да останат с нищо.

На играта не се представиха чак толкова зле, колкото техни колеги в други риалити предавания. Като цяло слабо, но не станаха за резил. Приятно впечатление ми направи Габи. Тя сама им спаси 400 лв. Добре че онзи лигльо Димов я слушаше и не и се налагаше. Той е един от най-малко знаещите измежду всички. Габи се издъни само с щатите, но според мен тя си каза, че САЩ е прекалено очевидно (ами да, очевидно е, ама нивото тук не е като в Стани богат, така че давай по-смело).

# 127
Димов се учуди, че друга държава освен САЩ е съставена от щати, хахаха
Соломоновско решение на Йоан-Петър. Остави и пияндурницата и ''убийцата'' с последно предупреждение, каквото и да значи това.
Ако не изгонване, трябваше поне да получат автоматична номинация за изгонване, ако се стигне изобщо до някакви номинации, аз все още не знам правилата на това предаване. Никой така и не ги обясни.
Няма и 1 седмица, а профукаха 20 000 лв. Накрая няма да останат с нищо.
Едва 3 дни Grinning

# 128
  • София
На играта с въпроси показаха толкова, колкото очаквах, то си им личи, че не пращят от знания.

# 129
Не мога да разбера защо на повечето им е студено в къщата и се навличат с якета и елеци. Не е комфортно така.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 11:10 от Еlpida

# 130
Вчера нещо изтървах, Ана за тялото на Габриела ли говореше, че чак се ядоса, че не ѝ казала как изглежда така, а само, че това не е най-добрата и форма? Ако за нея става въпрос, въобще не мисля, че го е казала в смисъла, който Ана влага. Много хора, аз в това число, понякога не могат да приемат комплименти и изръсват нещо подобно, не мисля, че е високомерие.

# 131
Предаването става според мен,

мисля че не трябва да ги бъркат парите, целта е да съберат повече последователи и тн бих казал.

Аз съм за Димов, хората се водят по музиката му, пък той е готин като че ли

На субтитрите как сложиха Фикуса хахахахах

# 132
  • София
Анна е доста лицемерна и клюкарка, ходи и им се прави на приятелка, а зад гърба говори лоши неща за тях с гаден тон. В този епизод го направи с Венета, Габи и Близнаците. Всеки понякога може да изкоментира някого, но при нея става тенденция и минава границата на клюки.

Направи ми впечатление и колко разпалено обясняваше как щяла да пребие Венета, ако била на мястото на Диди. Диди пък не спря да повтаря как ще я убие и аз бих се ядосала, но чак такива закани?! Анна и Кики изкоментира, как можело да каже, че не би се била с Венета, ако я полее и че има и друг начин.

От жените ми харесват Кики и Габриела.

# 133
Niya-, и на мен ми направиха грозно впечатление абсолютно същите неща при Анна и Диди. Последната явно не се сеща, че това са заплахи пред камера. Анна ми е нелицеприятна още от представянето, но реших да не съдя по външния вид, само че досега усещането за тунингована мутреса само се затвърждава. Иначе разбрах какво я е подразнило в Габи, а именно фалшивата скромност, която е насадена на много хора. Вместо да си признаеш, че тренираш много, полагаш усилия и резултатът е налице, ти да се оправдаваш, че не си в най-добрата си форма, хайде, няма нужда.

Селяндурщината на Фикуса ми е почти физически болезнена: хем говори ужасяващо зле, хем не млъква.

# 134
Вчера нещо изтървах, Ана за тялото на Габриела ли говореше, че чак се ядоса, че не ѝ казала как изглежда така, а само, че това не е най-добрата и форма?
Да, защото монтажът е калпав и не става въпрос за кого говори. Тя и да го е казала няколко изречения по-рано, те са изрязани при монтирането.
Друго, което редовно се случва е... да дават 10 души в кадър и някой да казва нещо, което е ... що годе важно, но не разбираш кой го казва.  И няма субтитри, които да те ориентират с изписване на името. Снимано от ъгловата камера горе, всички участници в кадър и някой се намесва в някакъв скандал, но не разбираш кой какво казва. Този Богдан го разпознавам вече, по шипящите съгласни (специфични Ш и Ч), онзи от Добрич личи по мьекането, Пацо не може да се сбърка. Ама другите?
Аз съм за Димов, хората се водят по музиката му, пък той е готин като че ли
Каква "музика"? Каканиженето не е музика. Това е просто говор с рими. Той не "пее", реално.  А колко "готин", видяхме още в края на първия епизод. Агресивен и мега прост.  Готин беше в "Инфлуенсърски лагер", защото нямаше изцепки. Но тук си показа рогата още в първия епизод. А за общата му култура, че копае дъното.. видяхме в играта за знания. Безкрайно учуден, че освен САЩ има и други държави с щати? Хахаха... И спори, че земетресението от 2004 било в Непал. Да, ама не. В Непал беше доста след това. 2004 беше в Индийския океан, до Индонезия. И цунамито уби хора в 15 държави, почти 250 хиляди жертви. Тогава в първия сезон на Биг Брадър направиха директно включване, за да им го кажат. Това им бяха първите новини от външния свят (малко преди финала на сезона) и те не можеха да повярват. Дори преди няколко дни по Nat Geo пак пуснаха филмчето за цунамито и земетресението от 2004, в 4 епизода "Цунами: да изпревариш времето", посветен на 20 годишнината от тази трагедия. 4 епизода, които всеки трябва да гледа.
Ясно е, че тогава е бил роден Димов, 2004 и не е длъжен да го помни. Ама и аз не съм бил роден 1960, когато е било най-силното земетресението в историята, в Чили, степен 9.5, но го знам. То ако всеки знаеше само неща, които са се случвали през последните години, ехеее...

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 12:39 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт