MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 31 137
  • 401
  •   1
Отговори
# 165
Кукушев с нов анализ:

# 166
  • България
Рядко неприятен отбор юнаци са събрали. Видях интрото при Кукушев и при Саркаста и ми стана ясно, че няма да е моето. Лятото е много слабо откъм риалитита.

# 167
  • София
Понеже и Марешка и ИВан бяха с по 3 гласа на номинациите , изпуснала ли съм или от продукцията са решили кой от двамата да напусне ? Явно разади ревюто са решили Марешка да остане , а не ИВан. Аз смятам ,че Диди - да спаси Венета , но не тя изгони Иван, а номиниралите го. Да си се сърди на тях и да си ги татуира.

# 168
Иван не беше ли с 5 гласа? Може и да бъркам, но той имаше най-много гласове след Венета.

# 169
  • София
С 4 гласа беше, не е имало равенство - Венета, Диди, Габи и Кики гласуваха за него.

# 170
Писна ми да пише че епизода ще е качен в 8 и да го няма 2 часа след това. Този Йоан Петър най-добре да закрива

# 171
# 172
Оф, аз ли съм зле, ченищо не разбирам от тоя епизод? Само мърморене под носа, някакви неадекватни схеми….

Едит: скоро май не е имало толкова психически нестабилен образ, колко Маша

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 23:41 от savii_

# 173
Да, интересен епизод. Явно гонят всеки ден по един човек, а на нас ни го дават в два епизода. Че някой каза "вчера изгониха Иван".
Марешка се държи безобразно. Такъв човек изобщо няма как да търпя в обкръжението си. Няма оправѝя.

Относно гласуването: защо се допуска гласуване, при което всеки може да си променя вота в движение? Трябва като в Брадъра, предварително да заяват на екипа за кого ще гласуват и после да не могат да си променят вота.

Пиша в скрит текст, че някой може да не е изгледал докрай епизода:
Скрит текст:
Абсолютно нелепо е за втори път да се нарушава волята на мнозинството и да се спасява този, който е с най-много негативни гласове.

# 174
Май добре правя, като само чета тук какво става и превъртам набързо  епизода да видя кой е ял дървото. Нямам излишни нерви , да се дразня на нагласените проекти на
 Иван-Асен

# 175
E, не превъртай. Има интересни диалози. Можеш ли да разбереш какво иска Марешка в крайна сметка, какво цели?

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 11:00 от diziler

# 176
  • София
Наистина е смешно това което се случва в това шоу. Тези хора си нямат никаква идея от риалити телевизия и стават за смях с подигравката, която демонстрират спрямо вота на участниците, който е следствие на социалната игра и кой как си е постлал с действията в къщата.
Два съвета и два пъти се променя вота на мнозинството, което е скандално и подигравка с хората вътре. Не се влияе така на хода на играта. Влияе се преди съвета, не след него, ако нещо не ви изнася. Е, спасиха си къртицата. Изобщо не съм изненадан всъщност. Очаквах да стане нещо подобно.
Но в случая от чисто зрителска гледна точка по-добре, че стана така, защото много трудно издържах супер-наглата и неадекватна Марешка. Дано следващия път изгонят Венета, че тя не се търпи от ден първи. Не виждам вече кой ще я спасява. Евентуално Пацо ама не вярвам да е толкова тъп за да се самоубие социално или продукцията да и измислят някакъв имунитет.

# 177
А забелязахте ли в промото за следващия епизод как Венета скочи от дивана още преди Мистър Кеш да каже края на условието. Нещо от рода на "Бързината има значение" или "Най-бързият ще спечели", нещо такова каза, но тя сякаш знаеше предварително за какво иде реч, първа хукна още преди той да довърши. И Кактуса веднага я последва. Пак нагласени работи Grinning
Дано следващия път изгонят Венета, че тя не се търпи от ден първи.
E да, ама "продуценчичи" не мислят така. За тях Венета е тази, която им прави най-интересния контент, хората нали уж обичали хляб и зрелища, скандали и простотии... и затова няма да пипнат нито Венета, нито Пацо скоро.

# 178
И аз смятам така. И двата пъти оставането ѝ беше добре премислено от продуцентите, беше ясно какво ще се случи.

# 179
Да не е гадже на Йоан-Петър?

За Венета не смея да давам квалификации, има спешна нужда от специализирана помощ. Същото май важи и за Марешка.

Не знам как успяха да съберат толкова прости мъже на едно място. Фикуса има специално място в сърцето ми: прост, шумен, неграмотен, а се опитва да говори и на английски. 🤦🏼‍♀️ Близнаците едва ги понасям. Не знам кой от двамата държи винаги да се изказва и да е последна инстанция, май Богдан, но положението е Дънинг-Крюгер.

Габриела се проявява като все по-голям конформист ("Снимаме ли още?"). Анна и Калина фъфлят от толкова филър в устните. Надявам се скоро да мине модата на това прекаляване.

В общи линии никой не ми е симпатичен. На Пацо му се получава да завърта събитията около себе си, но наистина беше минорен в последния епизод.

За да не е изцяло негативен коментарът ми, ще кажа, че игрите досега ми харесват, което е изненада, предвид че в Къщата на инфлуенсърите това ми беше най-досадната част.

Общи условия

Активация на акаунт