Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 22 132
  • 534
  •   1
Отговори
# 45
Всичко, което имате като изследвания си носете с Вас, ако нещо липсва или иска допълнително, ще Ви каже.

Аз носех единствено изледвания за хормони(LH, FSH, Estradiol, Prolactin, TSH), които си бях пуснала преди известно време, също и пакет Femo-Androflor (пуснати по друг повод), но вътре има Уреаплазма, Микоплазма ( за които ме пита), Спермограма.
Допълнително ми назначи да си пусна AMH, вродени тромбофилии и да се направи ХСГ.
Успех!

А какви изследвания иска предварително пуснати ?

# 46
Каквото имате ще прегледа. Ние сме с мъжки фактор и аз не си бях пускала почти нищо. Имах цитонамазка, хормони и няколко спермограми и заключение от андролог.
Още след първата консултация ми пусна Тромбофилия и PCR - уреаплазма, микоплазма.

# 47
Момичета, на кой ден от цикъла ви вика доктора при стартиране на процедура? Да мога да предупредя в работата навреме.

# 48
Втори при инсеминация и инвитро. При дълъг протокол не съм наясно.

# 49
Момичета, на кой ден от цикъла ви вика доктора при стартиране на процедура? Да мога да предупредя в работата навреме.
Втори или трети ден, няма значение.

# 50
Мен и на 5ти ме е викал за инсеминация.

# 51
Момичета, как протече посещението ви при доктора на 2-3 ден от цикъла при стартиране на инвитро? В какво се състои, нужно ли е и партньорът ми да дойде или мога и сама да отида? Тогава ли трябва да нося хладилна чанта за лекарствата?

# 52
Момичета, как протече посещението ви при доктора на 2-3 ден от цикъла при стартиране на инвитро? В какво се състои, нужно ли е и партньорът ми да дойде или мога и сама да отида? Тогава ли трябва да нося хладилна чанта за лекарствата?

Можеш сама да отидеш, докторът ще те прегледа, ще ти пусне кръвни излседвания и ще ти дадат медикаментите. Аз лично ходя без хладилна чанта, понеже прибирането ми до вкъщи не отнема повече от час. Но сега е по-топличко навън, може би хладилна чанта не е лош вариант в такова време.

# 53

Можеш сама да отидеш, докторът ще те прегледа, ще ти пусне кръвни излседвания и ще ти дадат медикаментите. Аз лично ходя без хладилна чанта, понеже прибирането ми до вкъщи не отнема повече от час. Но сега е по-топличко навън, може би хладилна чанта не е лош вариант в такова време.

Много благодаря! Може ли да ме ориентирате къде се пускат кръвните изследвания и къде дават медикаментите? И също трябва ли да плащам нещо или директно си ги взимат от фонда?

# 54
  • София
Намясто в Доверие се случва всичко, сестрите ще ти обяснят. Хормоналните изследвания, прегледи и инжекциите ти ги дават те при стимулация по фонд, не доплащаш за тях.

Когато дойде време за пункцията, тогава вече се плаща анестезиологичен статус и ако жешаеш да използват техники за обработване на мъжкия материал.

# 55
Намясто в Доверие се случва всичко, сестрите ще ти обяснят. Хормоналните изследвания, прегледи и инжекциите ти ги дават те при стимулация по фонд, не доплащаш за тях.

Когато дойде време за пункцията, тогава вече се плаща анестезиологичен статус и ако жешаеш да използват техники за обработване на мъжкия материал.

Много благодаря! Значи ще очаквам да ме викне рано сутрин на гладно, след като ще пускам хормонални изследвания и да се надявам всичко да е точно.
Много е полезна всяка една информация. Изглежда като наближи моментът и изскачат много въпроси Simple Smile

# 56
  • София
Хормоналните при инвитро може и да не са на гладно, понякога следобед ни вика.  Той ще прецени, ако те викне следобед, си яж.

# 57

Какво представлява този анестезиологичен статус и колко струва? Благодаря

# 58

Какво представлява този анестезиологичен статус и колко струва? Благодаря

Това е упойката при пункцията, мисля че е 115 лв.

# 59
Упойката не е ли включена в цената на пункцията? На предишният ми опит в друга клиника не съм плащала нищо допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт