Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 22 621
  • 541
  •   2
Отговори
# 75
Не се притеснявайте, това са изследвания, които е трябвало да пуснете.
Здравейте,

Някой по-запознат би ли ми помогнал?

Отидох в лаборатория геника, за да почна да отмятам от списъка на др Станулов..

Пуснах кръвна група и тромбофилия, това добре. Обаче за вирусологията, на списъка пише:
1. HIV AG/AB
2. HbSAg
3. TPHA
4. anti-HCV-Ab/Ag
5. anti HBcore total
6. Chlanydia trahomatis Ag

Обаче сега гледам от лабораторията са маркирали две неща, плюс трето което е общ пакет полово предавани инфекции серология, всичко общо:
1. HIV Ab
2. Syphilis Ab
3. Hepatit C Ab
4. HbSAg
5. anti HBcore total
6. Chlanydia trahomatis Ag

HbSAg, anti HBcore total и хламидията съвпадат 1 към 1.. обаче за другите три се притеснявам достатъчни ли са и съвпадат ли с искането. Три пъти помолих момичето да провери да е сигурна че ми пуска всичко нужно, но все пак като не разбирам от тези съкращения, се притеснявам защото не са едно към едно с неговите.

Някой избрал геника за исканите изследвания дали може да ми каже дали пакета е бил всичко нужно на доктора и не е имало нужда от нищо допълнително?

Благодаря ви предварително Heart

# 76
Много благодаря, момичета. Нямам никакви уговорки, само листчето, и да звънна като имам заповед... надявам се да се класирам за този месец, че да не чакам след отпуската му, и за това се притесних да не ме отложи, ако едно или две липсват/не са точни

Благодаря ви Heart

# 77
Здравейте, момичета Simple Smile Бях на преглед при доктора и пуснахме изследвания преди стартиране на процедура. Той ми даде визитка на докторка, която да потърся в случай че има нещо с изследванията. Обаче визитката заедно с името и паролата за лабораторията ги изгубих. Успях все пак да си взема резултата от лабораторията, но трябва да се консултирам с въпросната докторка, тъй като  излязоха бактерии. Някой знае ли към кого насочва Станулов и дали може да ми сподели телефон? :/

# 78
Д-р Манол Чолаков - 088 7175471

Здравейте, момичета Simple Smile Бях на преглед при доктора и пуснахме изследвания преди стартиране на процедура. Той ми даде визитка на докторка, която да потърся в случай че има нещо с изследванията. Обаче визитката заедно с името и паролата за лабораторията ги изгубих. Успях все пак да си взема резултата от лабораторията, но трябва да се консултирам с въпросната докторка, тъй като  излязоха бактерии. Някой знае ли към кого насочва Станулов и дали може да ми сподели телефон? :/

# 79
Момичета, след като премина пункцията продължава ли се с инжекциите? Също и след трансфера какво следва, отново ли има инжекции?

# 80
Момичета, след като премина пункцията продължава ли се с инжекциите? Също и след трансфера какво следва, отново ли има инжекции?

Ако е свеж трансфер няма инжекции, но ако е замразен трансфер се бият инжекции Пролутекс.

# 81

Ако имате терапия за тромбофилия - започват се кръворазреждащи инжекции. Ако е свеж трансфер няма инжекции прогестерон, но ако е ЗЕТ - да, две на ден.

# 82
Свеж трансфер съм. Тоест ще има инжекции до пункцията, така ли? Питам защото не мога да си ги бия сама, а жената, която ми ги бие след пункцията заминава. А след това ще имам и за тромбофилията, но тях мисля, че сама мога да си ги бия.

# 83
Свеж трансфер съм. Тоест ще има инжекции до пункцията, така ли? Питам защото не мога да си ги бия сама, а жената, която ми ги бие след пункцията заминава. А след това ще имам и за тромбофилията, но тях мисля, че сама мога да си ги бия.

Да, евентуално след трансфера ще трябва да биете НМХ, подкожни са, не е трудно.

# 84

Да, евентуално след трансфера ще трябва да биете НМХ, подкожни са, не е трудно.

Много благодаря! Дано всичко е наред дотогава, пък все някак ще ги сложа и тези инжекции.

# 85
На 03.06.2024г. се появи София, благодаря на Господ, на д-р Георги Станулов и на Кристиана Маринова - ембриолог.
На д-р Вецев - проследяващ бременността и извършил секциото.

Само за справка - аз съм на 43 г.

Желая, от цялото си сърце, успех на всички по пътя към желаното бебче.

За мен - Д-р Станулов бе правилният лекар!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

# 86
Да е жива и здрава София!

Това са и моите лекари, най добрите. Без тях нямаше да стана мама!

# 87
Имам статистически въпрос - дали при липса на сериозен мъжки фактор имате повече успех с IVF или  ИКСИ оплождане. При нас няма мъжки фактор и IVF е по-успешно. Малко ми е странно, че с ИКСИ не се получава и се чудех при вас какви са резултатите от оплождането в Доверие.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 18:17 от ВаНиЛа

# 88
  • София
ИКСИ не е само при мъжки фактор и при по-слаби яйцеклетки помага, но ако с него няма ефект, Кристиана Маринова предлага да се мине на IVF, а в нашия случай предложи към микс от двете. При нас предложи това, защото с IVF има риск въобще да не се оплодят и не искаше да рискуваме само с него. Самото ИКСИ преодолява много проблеми, но пък на някои Я не им харесва. Не искам да пиша всичко, което ми обясни, за да не допусна някоя неточност. Който има неуспехи, най-добре да си запише час при нея и да се обсъжда конкретния случай.

# 89
Ния, благодаря за мнението. Въпросът ми е статистически. Може ли да споделиш какви са резултатите ви от двата вида оплождане.

При нас от две стимулации обобщено са:
16 ИКСИ - 2 ембриона
10  IVF - 4 ембриона

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 18:18 от ВаНиЛа

Общи условия

Активация на акаунт