Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 23 037
  • 546
  •   3
Отговори
# 540
  • София
На мен при къс протокол ми е на 15/16 ден, при приятелка също по къс обичайно е няколко дни по-рано, до организъм си е.

# 541
Моята при къс протокол беше на 12ти ден. Първоначарно ориентировъчната дата, която ми беше написал докторът, беше няколко дни по-късно.

# 542
Здравейте, момичета! Подготвям се за замразен трансфер. Пия Естрофем, слагам Утрогестан вагинално и си бия Пролутекс. По време на инжектирането нямам проблем, но след това мястото много боли. Все така ли ще е или само в началото докато свикна? Дали правя нещо грешно?

# 543
Здравейте, момичета! Подготвям се за замразен трансфер. Пия Естрофем, слагам Утрогестан вагинално и си бия Пролутекс. По време на инжектирането нямам проблем, но след това мястото много боли. Все така ли ще е или само в началото докато свикна? Дали правя нещо грешно?
Затопляте в ръка течността и биете под 45° много, много много бавно.

# 544
  • София
С времето намалява болката, но си е до организъм, при някои почти няма, при други си е силна, стават и бучки. При мен най-добре е бавно поставяне, под ъгъл и на линията на пъпа, но не твърде близо до него.

Не е приятен, но не бих се отказала от него, с него се поддържат по-добре нивата на прогестерон при ЗЕТ, пробвала съм и без и не беше добре.

# 545
Не не, няма отказване, но се чудех дали нещо пропускам.
Благодаря момичета!

И още нещо. Докторът ми каза, че трансферът е от 13:00 часа. Колко по-рано трябва да отида? Вие кога започвате да се наливате с вода и колко вода е достатъчна?
Имам лош спомен от първия трансфер, сестрата ме напъна да изпия 1,5 за 20 минути и след това едва издържах, а отидох с един литър изпита вече вода.

С времето намалява болката, но си е до организъм, при някои почти няма, при други си е силна, стават и бучки. При мен най-добре е бавно поставяне, под ъгъл и на линията на пъпа, но не твърде близо до него.

Не е приятен, но не бих се отказала от него, с него се поддържат по-добре нивата на прогестерон при ЗЕТ, пробвала съм и без и не беше добре.
[/quote]

# 546
Здравейте, предстои ми преглед при д-р Станулов на 21.10. Направила съм всички изследвания и абсолютно всичко ми е в нормата освен AMH, който е силно намален 0,11, на 38г. съм. Имали дами с подобни показатели, на които доктора е помогнал?

Общи условия

Активация на акаунт