Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 2

• 28 000
  • 683
  •   4
Отговори
# 675
Здравейте, искам да Ви попитам д-р Станулов извършва ли и обикновени гинекологични прегледи?

# 676
  • София
Здравейте, искам да Ви попитам д-р Станулов извършва ли и обикновени гинекологични прегледи?
Какво ще рече обикновени, да нямате репродуктивни проблеми, но да ходите за цитоназка? По-скоро не мисля, поне не съм чула някой да споделя за такъв случай, той си е репродуктивен специалист. Ако вече си ви следи, може да ходите на прегледи и докато почивате между процедурите. Обадете се на регистратурата и питайте.

# 677
Привет,
ОЗ*К Инс са ми покривали микробиом, като в амбулаторния лист пишеше, че се налага заради насочване към инвитро оплождане. Както и кариотип. От компанията изплащат и оплождане на самофинансиране.

Здравейте, момичета! Знаете ли дали първичните консултации с д-р Станулов и ехограф се приемат от здравноосигурителните фондове?

# 678
Здравейте,
има ли успели при д-р Станулов, с мъжки фактор и по точно обструктивна азооспермия?

# 679
Какво ще рече обикновени, да нямате репродуктивни проблеми, но да ходите за цитоназка? По-скоро не мисля, поне не съм чула някой да споделя за такъв случай, той си е репродуктивен специалист. Ако вече си ви следи, може да ходите на прегледи и докато почивате между процедурите. Обадете се на регистратурата и питайте.

Преди години се следях при д-р Станков от Шейново, но той вече спря да работи. Имах раничка, изгори ми я, винаги си имам някакви инфекции, явно съм предразположена. Миналата година ходих отново в Шейново при докторката, която е на негово място направи цитонамазка излезе III група и че имам ешерихия коли, тя каза че не вижда проблем всичко си било наред. След това личната ме препрати към нейна позната докторка, там ми излезе II група и че нямам бактерията.
Затова си търся доктор, който да ме прегледа и също така правим опити за бебе, но не става.
И ако имате препоръки за лекар, при който мъжът ми да отиде ще съм благодарна.

# 680

Преди години се следях при д-р Станков от Шейново, но той вече спря да работи. Имах раничка, изгори ми я, винаги си имам някакви инфекции, явно съм предразположена. Миналата година ходих отново в Шейново при докторката, която е на негово място направи цитонамазка излезе III група и че имам ешерихия коли, тя каза че не вижда проблем всичко си било наред. След това личната ме препрати към нейна позната докторка, там ми излезе II група и че нямам бактерията.
Затова си търся доктор, който да ме прегледа и също така правим опити за бебе, но не става.
И ако имате препоръки за лекар, при който мъжът ми да отиде ще съм благодарна.
Според мен Станулов не се занимава с такива случаи. При проблем на нас ни каза, лекувайте се. Иаз като вас постоянно цъфвам с нещо, което пък прави и опитите невъзможни.. един омагьосан кръг е.. чудя се дали инсеминация би била подходяща в такива случаи..

# 681
  • София
На твое място щях да се ориентирам първо към лекар, който се занимава конкретно с ранички, атипии и тн. Една конизация и трета група са си предпоставка да потвърдиш сериозно има или няма проблем преди да започваш инвитро. Не знам каква е процедурата, тъй като не съм имала, но дори и аз ходя на няколко години и на колпоскопия. Лекарите си знаят. Не бих започнала инвитро преди да си потвърдя, че всичко е наред. След това вече може да преминеш и към репродуктивен, да ти пуска контролни и да започнете по същество. То ще стане бързо, за един месец може да го отметнеш.

Точн тези дни в турската група пуснаха неприятна история, че са направили инвитро, а не е трябвало. Няма да задълбавам, но първо проверка и тогава инвитро.

# 682
Благодаря Ви 🍀

# 683
  • София
Допълвам, че и обратното е важно също, щом правите опити за бебе и не става, сте за репродуктивен, не се лъжи нормално АГ да се занимава с тази част, само ще загубите време.

Общи условия

Активация на акаунт