Използвате ли ежедневни превръзки?

• 2 637
  • 64
  •   1
Отговори
Аз всеки ден използвах, но вчера видях видео, в което казва, че не е било добре.
Причинявали са бактерии и гъбични инфекции.

# 1
Да,
Скрит текст:
едва ли са вредни, ако се сменят - сигурно е вредно за някой, който ползва по една на ден.

# 2
Аз също използвам всеки ден. До сега никога не съм имала бактерии или гъбички. Не мисляз че са вредни. Ако наистина не си ги сменяш, може и да имат някаква вреда, иначе не мисля, че щв навредят.

# 3
Особено, които са с парфюм са били опасни.
Ми да, трябва да се сменят,  когато са нацапани, аз чакам края на деня.

# 4
Тънките се мачкат, аз сменям, когато не се чувствам удобно, тоест -  зависи от обстоятелствата (къде се намирам - ако съм на екскурзия очевидно няма как да е често).

Скрит текст:
Ползвам много консумативи и купувам много неща като салфетки, домакинска хартия, мокри кърпички, превръзки и т.н. - не ги пестя. Знам, че според някои хора това не е правилно, защото боклукът ми е повече, но в крайна сметка си плащам и консумативите, и дължимите такси за боклук, ако ги увеличат пак ще ги плащам, така че това е.

# 5
  • София
Не, имам влудяващото чувство, че ме спарват.

# 6
Особено, които са с парфюм са били опасни.
Ми да, трябва да се сменят,  когато са нацапани, аз чакам края на деня.

Има и такива без парфюм - аз такова нещо не слагам.

# 7
  • София
Понякога. В края на цикъла, в овулация...
Обаче си купувам определени марки, които си ми харесват. По-плътни, да не се мачкат, без аромат.

# 8
И аз винаги гледам да са дълги, за съжаление едните бяха с изминала срок на годност.
Даже и тези, които бях купила от аптека.

# 9
А някои марки се разлепват, което е отвратително, но в крайна сметка човек се научава.

# 10
Преди да забременея -да.
По време на бремеността , водещата акушерка ми забрани да ползвам, каза парче тоалетна хартия върши по-добра работа, защото превръзките имат гел, който може да маскира миризма или изтичане на кръв. Така никога повече не се върнах към ежедневни превръзки, или ккавито и да е превръзки...

# 11
Препоръчайте марка.
Послидно ползвам лидълските, но нещо са твърде тънки

# 12
И аз ползвам лидълски, ок са.

# 13
От години ползвам на Discreet тънки са, залепят се добре, и нямам посочените гинекологични проблеми.

# 14
Аз съм фен на Naturela от години ги ползвам. По-дебели са, тънките ме дразнат, защото се отлепват непрекъснато.

Общи условия

Активация на акаунт