Въпроси за TBI Bank - 4

• 26 996
  • 645
  •   1
Отговори
# 630
Не ми излиза онлайн плащане отпреди месец, а направих връщане и трябва да ми възстановят цялата сума. Писах им - те виждали плащането, трябвало да излиза и ори мен. Ами не излиза. И сега какво, чакам да ми капнат пари изневиделица?

# 631
  • София
Генерирай в PDF транзакциите, там би трябвало да се виждат всички движения.

# 632
Няма го в извлечението точно, мен това ме притеснява.

# 633
Появява се след 3,4дни ,че толкова време ги осчетоводяват..

# 634
От 26 декември е Simple Smile
Абе ще чакам.

# 635
Може ли да сравним тълкуването относно тегленето на АТМ.
На месец от ТБИ дават 2 безплатни тегления, от там нагоре таксата е 0,50е. Това ясно, но относно лимитите и вие ли го разбирате, че безплатно могат да се дръпнат макс 800е, въпреки дневния лимит от 1000е, понеже в приложението (по аналог на други онлайн банкирания) няма опция за промяна на лимита по карта, т.е. варианта е да сме сигурни кои банкомати позволяват теглене над 200е и там да се изтеглят 2 * 400е?

Посещение на офис за смяна на лимит или теглене от там (до 2500е без такса) в момента не са ми опция. Някой сменял ли е лимит по телефон?

# 636
Аз смених лимита за теглене , но не помня в чата или по телефон. Малко е куцо - казаха, че лимитът е 3999 лв. Не е кръгло число Simple Smile Проблемът нататък е, че не намирам банкомати, които пускат толкова. ММ е на ПИБ, техните банкомати са с голям лимит за теглене, но на мен към момента всички са ми далече.

# 637
Може ли да сравним тълкуването относно тегленето на АТМ.
На месец от ТБИ дават 2 безплатни тегления, от там нагоре таксата е 0,50е. Това ясно, но относно лимитите и вие ли го разбирате, че безплатно могат да се дръпнат макс 800е, въпреки дневния лимит от 1000е, понеже в приложението (по аналог на други онлайн банкирания) няма опция за промяна на лимита по карта, т.е. варианта е да сме сигурни кои банкомати позволяват теглене над 200е и там да се изтеглят 2 * 400е?

Посещение на офис за смяна на лимит или теглене от там (до 2500е без такса) в момента не са ми опция. Някой сменял ли е лимит по телефон?
Да, максимум 800€ можеш да изтеглиш безплатно.
Теглих от банкомат на ЦКБ 800€ наведнъж, макар и не с карта на TBI Bank.

# 638
Може ли някой да си каже мнението за Tbi като цяло за банката или по-кокретно за услугата им разплащателна сметка с карта neon. Забелязвам, че всички са настроени против банката и искам, ако е възможно, да ми обясните накратко защо. Мисля да се местя от Уникредит към Tbi заради таксите за обслужване, теглене и т.н.

# 639
Кои са тези всички?
Точно по същите причини се преместих преди 3 години от УниКредит.
Доволна съм от банката, съпорта не е много в час, но те и на другите банки не са.

# 640
  • София
Аз цял ден не мога да вляза в приложението. При вас?

# 641
Аз цял ден влизам. Преди 2 седмици и аз не можех, изписваше ми грешка. Писах тук в групата и ми отговориха, че те могат да влизат. Рестартирах си телефона и се оправи. Simple Smile

# 642
Може ли някой да си каже мнението за Tbi като цяло за банката или по-кокретно за услугата им разплащателна сметка с карта neon. Забелязвам, че всички са настроени против банката и искам, ако е възможно, да ми обясните накратко защо. Мисля да се местя от Уникредит към Tbi заради таксите за обслужване, теглене и т.н.
Може, защо да не може.
Първият път, когато много ме издразниха, беше когато ми бяха дръпнали сума от картата и в банката не можаха да ми обясят какво е това. Нямам нито навика, нито времето, постоянно да следя разплащателната ми сметка. После били ми върнали обратно сумата. Но така и не разбрах за какво е била дръпната. Втория път - имаха проблем с акаунта ми и въпреки че при откриване на сметката съм дала актуален номер, два дена им отне и две посещения в банката, докато оправят акаунта ми да е с новия ми номер. И не последно, но поредно - не мога да им вкарам картата в часовника си като разплащателна карта. Писах на чата, ходих в банката, после ми звъняха по телефона и никой не знае защо и как не мога да им вкарам тъпата карта, за да мога да разплащам с нея през часовник. Та като цяло може да са дребни нещица, но ми оставят неприятен привкус. Банката е там за да ми служи и да улеснява ежедневието ми, а не да ме ангажира с неуредиците си и да не мога когато нещо ми е нужно да го свърша. Затова и ползвам друга банка, а тази общо взето само си стои.

# 643
Без проблем си влизах вчера. Даже си засичах едната сметка, че бях пропуснала транзакции в моя ексел.
Нямам никакви такси за нищо, касичка има, депозити също, доволна съм.
УниКредит последно бяха с 3 лв. месечна такса. Другите неща липсват при тях. Битовите сметки имат такса.

# 644
  • София
Благодаря момичета. Вчера цял ден рестартирах, влизах, излизах, не, и не.
Днес сутринта никакъв проблем- за секунди.
Странно, добре, че не ми беше нещо спешно Вчера,  но малко се напрегнах 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт