Въпроси за TBI Bank - 4

• 16 403
  • 401
  •   1
Отговори
# 375
Те са ми го пуснали на мейл, заедно с извлечение от целия месец. Там е посочено, че на 03.10 в 23:03 са преведени 1000 лв, след това на 03.10 в 23.20 още 1000 лв. Това обаче го няма в извлечението, което аз си извадих.

# 376
Засечеъе си изхарчените и получените суми.

# 377
  • София
Ужас!
И аз си правя двоен отчет, но не е Ексел, а в приложение. А кога бяха проблемите на банката, при които имаше изчезнали пари по сметките на някои хора? Да не би да е свързано..
И на мен ми се струва, че щеше да се усетиш.

# 378
Сметни си плюс и минус транзакции, ще разбереш.

# 379
  • София
Ще трябва да се върне отсега назад, за да й излезнах сметките. Т. е от миналата година досега - с или без 1000лв да види дали ще излезе актуалното салдо. Аз да съм го направила вече вместо да се чудя.

# 380
Откъде ги правите тези подобни справки. Аз не виждам да има справка с начално и крайно салдо, само транзакциите.

# 381
  • София
Откъде ги правите тези подобни справки. Аз не виждам да има справка с начално и крайно салдо, само транзакциите.
Няма такива, правиш си ги в Ексел.

# 382
Ами как да засечеш начално и крайно салдо. Може да натамъниш някакво, но не можеш да докажеш нищо.

# 383
Приложението е сравнително отскоро. Може.

# 384
  • София
Нали можеше да се извади справка в пдф?
Аз съм си направила екселска таблица и си попълвам транзакциите, но честно казано, ако няма ориентир в минало време, не знам как ще стане със салдата.

# 385
Ами как да засечеш начално и крайно салдо. Може да натамъниш някакво, но не можеш да докажеш нищо.
  Еми горе долу приход-разход.1000лв все ще се видят,че са повече или по-малко.
Ако не я ползва много картата още по-добре ,че
бързо ще си надраска  историята за 1 година назад.

# 386
Реших да си проверя наличността в сейфа и се оказа, че нямам достъп поради грешка.
Как е при Вас?
Работи ли при Вас приложението?

# 387
Работи, но нещо са пипали дизайна.. липсва "Касичка".. Simple Smile

# 388
Сега се вижда всичко.

# 389
Питах в чата. Правили са профилактика.

Общи условия

Активация на акаунт