Въпроси за TBI Bank - 4

• 27 709
  • 664
  •   1
Отговори
# 660
Посочили са ATM в България или ЕС и ЕИП, не е задължително да е на банка. Разбира се без банкомати на Euronet, че за тях се знае какви такси събират..
И аз тях имах предвид, но от кое се разбира?
И те са АТМ в България / ЕС / ЕИП.
Ако си имал тях предвид, щеше да го напишеш, а не след дъжд качулка.

Много малко на брой са банкоматите на Euronet, че изобщо не са фактор. Сега не знам, но преди не начисляваха такса, ако картата е издадена в държавата, където се намира банкоматът. Така само чужденците се прецакваха. Във всеки случай таксата се изписва преди теглене, та всеки си преценява.

# 661
Закрих я моята втора вчера. Казаха ми, че на всички се отваряли такива еврови сметки автоматично. И на мен ми казаха, че нямала такса. Реално не знам защо я закрих, ама така или иначе ме дразнеше.

# 662
Моята я бях открила сама, заради депозит през декември. Обаче той си търсеше оригиналната, която пък беше закрита през лятото, като въведоха таксата от 30 лв.за размразяване. И след като в офис ми прехвърлиха парите, вече не ми трябва. Имам друга, по която получавам заплата и от НГ е в евро.

# 663
  • София
Може и да е коментирано преди, но пак да напомня, важи за всички банки - до 28 февруари се закриват без такса старите ненужни еврови сметки.
Справка чл.28 от Закона за еврото.

# 664
  • Асеновград
Тази еврова сметка аз така и не я намерих в моето приложение. Не е ли като чукнеш върху виртуалната карта и на нея се отваря? Само че при мен като чукна и си стои неона само с една сметка.
Аз правя така. На касичката избирам захранване и на новата страница излизат сметките. Ако има повече от една сметка има стрелкичка. За по сигурно чукате върху сметката и ако има повече се отварят, за да може да си изберете от коя да захраните. Това е ако имате касичка. Може да има и друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт