Въпроси за TBI Bank - 4

• 27 458
  • 661
  •   1
Отговори
# 645
Нямат такси и аз затова най-вече съм доволна. За сравнение съпругът ми плаща над 50лв за трите си сметки в ДСК и Уникредит.
Имала съм  ядове тук-там,но всичко се е оправило. Откакто издадох и нова карта,която дойде безплатно нямам ядове и с нея.
Плащамси безконтактно и вече не съм с 2 различни кода за банкомат и пос терминал.

# 646
Някой има ли проблем с преводите в tbi? Всички колеги получиха заплати, само аз не.

# 647
  • Варна
Преди малко направих превод, всичко е наред.

# 648
И вчера, и днес получавам преводи.

# 649
Някой да е забелязал да е премахната евровата сметка от акаунта? Като че ли вече виждам само една.

# 650
  • София
При мен си стои, все се каня да ходя да я закривам в клон.

# 651
Аз отидох да си я закрия. И при мен си стоеше.

# 652
И аз миналата седмица я закрих в офис.

# 653
  • София
Аз миналата седмица питах за евровата сметка, служителката каза да си я държа, ще имам две сметки. Не подлежала на такса. И не я закрих, но реално нямам нужда.

Едит. От всички банкомати ли мога да тегля пари? Имам предвид без такса. Че за първи път ще ми се наложи да тегля от банкомат, от повече от 2 години я имам картата.

# 654
Да, от всички.

# 655
Тази еврова сметка аз така и не я намерих в моето приложение. Не е ли като чукнеш върху виртуалната карта и на нея се отваря? Само че при мен като чукна и си стои неона само с една сметка.

# 656
  • София
Аз не съм сигурен дали от всички банкомати или само от тези които са на банки.
Че има и други които не са.

# 657
Аз не тегля, но също мисля, че от такива на банки.
Не на Изи пей. Или подобни.

# 658
Посочили са ATM в България или ЕС и ЕИП, не е задължително да е на банка. Разбира се без банкомати на Euronet, че за тях се знае какви такси събират..

# 659
  • София
Посочили са ATM в България или ЕС и ЕИП, не е задължително да е на банка. Разбира се без банкомати на Euronet, че за тях се знае какви такси събират..
И аз тях имах предвид, но от кое се разбира?
И те са АТМ в България / ЕС / ЕИП.

Общи условия

Активация на акаунт